Προς το περιεχόμενο

netgear DG834GT και ρυθμίσεις Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω το εν λόγω modem/router. Χρειάζεται να έχω τις ρυθμίσεις ISP και καθώς δεν είναι στη λίστα της Forthnet στο site πήρα τηλέφωνο. Περίμενα 3 φορές από μισή ώρα αλλά δεν έπιασα κάποιον ελεύθερο από την τεχνική υποστήριξη (απλά απαράδεκτο). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Σημειωτέον έχω το κλασικό Crypto f200 τώρα και γραμμή 2Mbit από PSTN και το βιάζομαι λίγο για να στήσω το ασύρματο.

Και κάτι ακόμα. Υποστηρίζει ADSL2+? σε σχετικό θέμα κάποιος έλεγε δεν το γράφει το βιβλιαράκι και κάποιος άλλος με αναβάθμιση firmware. Και τι παραπάνω έχει το ADSL2+?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Για ρυθμίσεις, δεν έχω το συγκεκριμένο router, αλλά είναι οι παρακάτω:

Encapsulation: PPPoA

Multiplexing: VC

VPI: 8

VCI: 35

DSL Modulation: G.dmt

Δημοσ.

vagpap σ'ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Το router/modem που έχεις είναι στη λίστα της forthnet στο site της ή είναι άλλο? Ξαναπήρα τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη, ξανά ~30 λεπτά ανμαμονή χωρίς αποτέλεσμα... Θα το δοκιμάσω μόλις βρω λίγο χρόνο. Ξέρει κανείς να μας πει αν αυτές οι ρυθμίσεις που έδωσε ο vagpap πιο πάνω δουλεύουν ανεξαρτήτως router?

Δημοσ.

Τις ρυθμίσεις αυτές τις είχα στο f200, στο linksys wag200eu που έχω τώρα καθώς και σε ένα USR-9112 για δοκιμές. Και τα 3 τα είχε στο site αλλά δεν νομίζω ότι παίζει κάτι διαφορετικό σε άλλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...