dali13gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Αν πρόσεξες καλά είπε ότι θέλουμε λέμε,όχι ότι θες λες,οπότε δε κατάλαβα γιατί το πήρες προσωπικά...Απλά θεωρώ υποχρέωση του καθένα μας πριν κάποιοσ ρίξει ένα μήνυμα εδώ να είναι πρώτα επιβεβαιωμένο και να μην υποθέτει...πράγματα... Δε βοηθάει καθόλου αυτούς που θέλουν να μάθουν πραγματικά τι συμβαίνει... Αν έπαιρνες το φάκελο της προσφοράς δε θα μιιλούσατε για συστημένα τώρα. Αλλά ότι έχεις δίκιο,έχεις απόλυτο δίκιο... Αυτοί στα τηλέφωνα της Forthnet είναι ότι να ναι ΄΄ολοι τους... Επιβεβαιωμένα... Παίρνω τηλ μία άσχετη που ότι ερώτηση έκανα μνου έλεγε μισό λεπτό και περίμενα με μουσική ώστε να ρωτήσει τον παραδίπλα της...Έλεος... Απ' ό,τι θυμάμαι το δικό μου μήνυμα είχες σε quote οπότε λογικό είναι να το πάρω προσωπικά. Και όταν λέω να πάρεις τηλέφωνο στη Forthnet εννοώ ότι το συστημένο μου το είπε η τύπισσα από την Εξυπηρέτηση Πελατών, δεν το λέω αυθαίρετα.
Dikemou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ένας φίλος αγόρασε μια τέτοια αλλά τελικά δε θα την ενεργοποιήσει γιατί δεν υποστηρίζονται και τα 10 ΜΒ στην περιοχή του. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, (το δίνει όσο το πήρε, 60 ευρώ), ΠΜ για πληροφορίες επαφής. Το πακέτο (και ο φίλος) βρίσκεται Αθήνα.
isaias1983 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Egw pantws pira paraskeui sto eshop pou exw ena filo k mou eipe oti auta pou lene oti den tha kopsoun to itenrnet i tha to kospoun mono gia 2-3 meres to PARA POLY einai ola vlakeies...mou eipe me apoliti sigouria oti tha perimenw apo 20 meres mexri 60 gia na mou to xanasindesoun to net...opote kali tixi se esas pou to piran k elpizw na min sas to kopsoun!Egw exw idi otenet gia tin akriveia k ithela na kanw metavasi stin forthnet.twra plirwnw 28 euro to mina ta 768kbs..nai nai kala akousate...k kaneis den mporei na mou kanei metafora i otidipote allo xwris na mou kopsei to internet gia kanena mina...oloi mou lene 2-3 meres to para poli xwris net alla otan tous to zitaw grapta na mou to steiloun kanoun tis papies!
manic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Egw pantws pira paraskeui sto eshop pou exw ena filo k mou eipe oti auta pou lene oti den tha kopsoun to itenrnet i tha to kospoun mono gia 2-3 meres to PARA POLY einai ola vlakeies...mou eipe me apoliti sigouria oti tha perimenw apo 20 meres mexri 60 gia na mou to xanasindesoun to net...opote kali tixi se esas pou to piran k elpizw na min sas to kopsoun!Egw exw idi otenet gia tin akriveia k ithela na kanw metavasi stin forthnet.twra plirwnw 28 euro to mina ta 768kbs..nai nai kala akousate...k kaneis den mporei na mou kanei metafora i otidipote allo xwris na mou kopsei to internet gia kanena mina...oloi mou lene 2-3 meres to para poli xwris net alla otan tous to zitaw grapta na mou to steiloun kanoun tis papies! καλλα 'νταξει δεν ειναι και η πλεον αξιοπιστη πηγη ο υπαλληλος του e-shop (θελω να πιστευω.........8) 8-) )
agoraki_23 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Ετοίμασα τα χαρτιά και αύριο θα τα στείλω με το προπληρωμένο φάκελο... Α!Και για να λυθούν οι όποιες απορίες για τη προσφορά αυτή ορίστε οι επίσημες απαντήσεις της εταιρείας : http://www.forthnet.gr/templates/faq.aspx?p=200072 Σύμφωνα με αυτή λοιπόν η σύνδεση από υπάρχουσα σύνδεση θα διακοπεί για 1 μέρα... Εάν πάρει περισσότερο από 1 μέρα μπορούμε να τους κάνουμε μήνυση εφόσον πλέον είναι επίσημη η δήλωση αυτή? Οι όποιοι νομικοί ας το αποσαφηνίσουν αυτό...
greeneye Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 leei omos symfona me thn EETT...opote de tha ginei kai meta tha sou poun den to ipame emeis alla h EETT h opoia akoma XAIDEYEI TON POTE MAS! klasika alla ellhnika...ego leo mi biazeste,afhste na epitaxynoun kai meta boukaroume oloi! to sigouro einai ena... ANTIO OTE MAS...ANTIO FILE...MAS KSEZOUMISES ALLA XALALI SOU! Na zhseis na pethaneis pou lene...
iceman79 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 telika omos ti eksoplismo dinoune? rotao giati mporei kaneis na exei paei apo ta grafeia gia ton fakelo anti me to taxydromeio....
MesmerizingGirl Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 telika omos ti eksoplismo dinoune?rotao giati mporei kaneis na exei paei apo ta grafeia gia ton fakelo anti me to taxydromeio.... Ti sxesi exei o exoplismos me to pws tha steileis to fakelo?
iceman79 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 an phge kapoios ton fakelo sthn forthnet 8a phre kai ton eksoplismo. den 8a perimenei na tou ton steiloune me taxydromeio
MesmerizingGirl Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Oxi.O exolismos erxetai outws i allws me courrier. Den ton pairneis epitopou. Synithws stelnoun router usr9112 alla exartatai kai apo to stock tous.Diladi exei tyxei na stelnoun kai kapoio Zyxel i Crypto.
theo37 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 αυτοί που είχαν πάρει την περσινή προσφορά (1/6)και πάρουν και την καινούργια πόσες μέρες που έχουν ήδη πληρώσει θα χάσουν?η αναβάθμιση ισχύει απο την ημέρα αγοράς ή απο την ημέρα ενεργοποίησης.
MesmerizingGirl Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 αυτοί που είχαν πάρει την περσινή προσφορά (1/6)και πάρουν και την καινούργια πόσες μέρες που έχουν ήδη πληρώσει θα χάσουν?η αναβάθμιση ισχύει απο την ημέρα αγοράς ή απο την ημέρα ενεργοποίησης. H anabathmisi isxyei apo ti mera energopoiisis. Logika i persini syndesi sou prepi na ligei opou na nai opote de tha xaseis tipota giati thelei kai ena mina peripou na energopoiithei o kainourio paketo.
alipkok Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Επειδη δεν εβγαλα ακρη με την αποστολη του φακελου, αποστελλουμε τα εγγραφα με τον φακελο που περιεχει η προσφορα και εχει πληρωμενα τελη ;Στις οδηγιες λενε να αποστειλουμε τον φακελο σε μια συγκεκριμενη διευθυνση με ΤΚ που ειναι 176 71 ,ενω ο ο φακελος εχει αλλο ΤΚ(176 01) χωρις διευθυνση κτλ... Τελικα πως να την κανω την αποστολη;;
NOTIOS1981 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 ρε παιδιά εγώ εχω Forthnet 2play περίπου 1,5 μήνα και με καλύπτει το ιδιοκτητο δίκτυο δεν εχω παράπονο αφού πιάνω μέχρι και 8Mbps πραγματικό D/L (1 MB/s) και 58 KB/s upload το συνηθισμένο D/L είναι 700 ΚΒ/s το μόνο που με ανυσηχεί είναι αν η Forthnet έχει τις υποδομές να προσφέρει μαζικά σε αρκετές χιλιάδες χρηστών ή θα πέσει η ποιότητα της σύνδεσης μου που αν και δεν πληρεί το 100% των υποθετικών 10 ΜΒ/s μου είναι αρκετή
agoraki_23 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Επειδη δεν εβγαλα ακρη με την αποστολη του φακελου, αποστελλουμε τα εγγραφα με τον φακελο που περιεχει η προσφορα και εχει πληρωμενα τελη ;Στις οδηγιες λενε να αποστειλουμε τον φακελο σε μια συγκεκριμενη διευθυνση με ΤΚ που ειναι 176 71 ,ενω ο ο φακελος εχει αλλο ΤΚ(176 01) χωρις διευθυνση κτλ... Τελικα πως να την κανω την αποστολη;; Η αλήθεια είναι ότ το πρόσεξα και εγώ ακριβώς αυτό που λες και με παραξένεψε... Αλλά μετάσ κέφτηκα για ποιο λόγο να βάζουν το προπληρωμένο φάκελο αν δε θέλουν να τον στείλουμε εκεί? όπως και να χει είτε με συστημένο είτε με προπληρωμένο,θα φτάσει η αίτηση εκεί που πρέπει... Απλά με συστημένο θα φτάσει μία μέρα νωρίτερα από ότι με προπληρωμένο...Λογικά... Εγώ τον έστειλα σήμερα με τον προπληρωμένο...ίδωμεν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.