Προς το περιεχόμενο

Forthnet Adsl 10mbps - Προσφορα 01/06/07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν από όσο ξέρω, καθώς έχω μιλήσει με forthnet για αυτήν την προσφορά έχεις γράψει την μισή προσφορά...

Για να μάθει ο καθένας τι ισχύει και τι όχι θα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την forthnet για να μάθει τις προσφορές που είναι πρόθυμοι να του κάνουν(ανάλογα με την περιοχή, ανάλογα με το εάν έχεις τηλεφωνική γραμμή, εάν θέλεις να την αλλάξεις την τηλεφωνική γραμμή σου κλπ)

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
re paidia. Eseis stin ellada olo klama rixnete kai telos telos exete f8inotero internet kai grigorotero apo oti emeis stin kipro. Ante na sovareutite ligo!!

mega lathos.. sigrine k tous mis8ous k ta ksanaleme...

edw file m gia na valeis dsl prepei na thisiaseis ena miniatiko..giati to miniatiko einai psixoula.kypro den plirwneste me psixoula ap oti gnwrizw.. emeis edw exoume kataliksei rakosilektes.

kane mia volta apo dw na niwseis ti glyka..

Δημοσ.

Ε όχι και έα μηνιάτικο ρε παιδιά, μην είμαστε υπερβολικοί. 20 ? τον μήνα που έχει η Forthnet τα 10Mbit ήταν η τιμή της PSTN πριν 4 χρόνια που ξεκινούσε η DSL.

Δημοσ.

Μη δημιουργουμε εντυπωσεις.

20 10 μβιτ?

Αν υπαρχει ιδιοκτητο δικτυο,αν δεν εισαι παλιος συνδρομητης,αν αν αν .

Σωστος ο poihths.

Δημοσ.

Δινεις στον Ελληνα 10mbit με 10 ευρω και παλι παραπονιεται...

Δηλαδη αν καποιος σας ελεγε περσυ προπερσυ οτι το 2007 θα ειχαμε ιντερνετ 10mbps με 10 ευρω, τι θα λεγατε? Θα τον κοροιδευατε οτι ειναι πολλα τα λεφτα? Ελεος ρε παιδια. Ενταξει δεν λεω μπορει να αργουνε να το ενεργοποιησουνε, αργει να μπει ο κοσμος στο ιδιοκτητο δικτυο κτλ αλλα αυτο δεν εχει να λεει κατι για αυτους που ΚΑΙ στο ιδιοκτητο ειναι ΚΑΙ εχουνε ηδη ιντερνετ οποτε δεν θα μεινουνε χωρις ιντερνετ μεχρι να ενεργοποιηθει η προσφορα της 1ης Ιουνιου.

Και σκεφτειτε και το αλλο ρε παιδια, αντε και δεν πηρε καποιος την προσφορα της 1ης Ιουνιου... Αυτην την στιγμη, στην Ελλαδα, ΠΟΙΑ ειναι καλυτερη προσφορα? ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΧΟΥΜΕ? Προσωπικα για μενα, δοκιμασα και τις 4 μεγαλες εταιρειες παροχης ιντερνετ και ειχα σχεδον τα ιδια αποτελεσματα που σημαινει οτι δεν ειναι προβλημα ISP αλλα γραμμης ΟΤΕ. Ας μπουμε σε λιγο στο ιδιοκτητο και βλεπουμε. Δηλαδη μπορει καποιος με πιο πολλα λεφτα να εχει κατι καλυτερο? Εκτος και αν θελει καποιος να πληρωνει 2mbit για να λεει οτι εχει 1mbit καθαρο! Τι να κανουμε, στην Ελλαδα πρωτα δινουμε τις προσφορες και κανουμε διαφημιση κτλ κτλ κτλ και μετα ασχολουμαστε με την υποδομη! Αλλα ετσι γινεται, τι να κανουμε, αυτο δεν αλλαζει, οποτε κοιταμε το συμφερον μας, που σε αυτην την χρονικη στιγμη ηταν η χθεσινη προσφορα! Ειμαι με την περσυνη προσφορα, αυτοματα θα μπω στην καινουργια προσφορα οταν ενεργοποιηθει το πακετο μου, αυτοματα θα μπω στο ιδιοκτητο δικτυο οταν αυτο ενεργοποιηθει εδω στην Καβαλα (σε 3 μηνες περιπου) και δεν θα μεινω και καθολου χωρις ιντερνετ. Ενταξει μην τα θελουμε και ολα δικα μας οταν ξερουμε την κατασταση.

Δημοσ.

Και ποιό ακριβώς DSL έχει ένα ηνιάτικο πλέον για να καταλάβω δηλαδή γιατί η πολύ προκατάληψη κάνει κακό. Να πω εγώ ότι πληρώνω πολλά γιατί είμαι παλιός συνδρομητής και έχω ξεχωριστά γραμμή στον ΟΤΕ και σύνδεση στη Forthnet να πω ναι. Αλλά με τα in a box κλπ που υπάρχουν τώρα δεν είναι καθόλου ακριβό το internet. Σκεφτείτε μόνο πόσα χρόνια έκανε η PSTN να φτάσει τα 10 ? τον μήνα και κάντε σύγκριση.

Εγώ όταν θα μπώ στο ιδιόκτητο θα πληρώνω κάτι παραπάνω από το 1/3 αυτών που πληρώνω τώρα. Και 10Mbit να μην έχω, που είναι πολύ πιθανότερο να τα πιάνω από το να μου τα έδιναν μέσω ΟΤΕ, πάλι καλά θα είναι. Ας είναι και 6Mbit και 5Μbit. Πόσοι λέτε θα έχουν παραπάνω από εμένα;

Δημοσ.

Aλλη μια τελευταια ερωτηση (μολις το συμπληρωσα) να το στειλω συστημενο μπας και μου κανουν καμια κουτσουκελα και να μου πουν οτι χαθηκαν....????

Δημοσ.
Aλλη μια τελευταια ερωτηση (μολις το συμπληρωσα) να το στειλω συστημενο μπας και μου κανουν καμια κουτσουκελα και να μου πουν οτι χαθηκαν....????

ναί για να είσαι σίγουρος,και φωτοτύπησε και τις αιτήσεις

Δημοσ.
Νομίζω το λέει και στο site ότι πρέπει να είναι συστημένο.

Τι λέτε ρε παιδιά?ότι θέλουμε λέμε?Στο φάκελο της προσφοράς αυτης μαζί με την αίτηση εσωκλείεται προπληρωμένος από τέλη φάκελος για να στείλεις την αίτηση με τα δικαιολογητικά στη Forthnet...

Συμφωνώ βέβαια ότι για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο κάνεις φωτοτυπίες την αίτηση ή τη σκανάρεις στο σκάνερ για να μη σου πουν καμιά μαλακία...

Δημοσ.
Τι λέτε ρε παιδιά?ότι θέλουμε λέμε?Στο φάκελο της προσφοράς αυτης μαζί με την αίτηση εσωκλείεται προπληρωμένος από τέλη φάκελος για να στείλεις την αίτηση με τα δικαιολογητικά στη Forthnet...

Συμφωνώ βέβαια ότι για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο κάνεις φωτοτυπίες την αίτηση ή τη σκανάρεις στο σκάνερ για να μη σου πουν καμιά μαλακία...

ναι αλλα αυτο δεν αποκλειει το ενδεχομενο να χαθει ενω εαν ειναι συστημενο δεν υπαρχει τετοια περιπτωση:roll:

Δημοσ.

Ό,τι θέλουμε λέμε ναι. Πάρε τηλέφωνο στη Forthnet και ρώτα να σου πούνε κι αυτοί ό,τι θέλουν. Και άλλη φορά όταν λέμε ό,τι θέλουμε φροντίζουμε να είμαστε πιο κόσμιοι.

Δημοσ.
Ό,τι θέλουμε λέμε ναι. Πάρε τηλέφωνο στη Forthnet και ρώτα να σου πούνε κι αυτοί ό,τι θέλουν. Και άλλη φορά όταν λέμε ό,τι θέλουμε φροντίζουμε να είμαστε πιο κόσμιοι.

Αν πρόσεξες καλά είπε ότι θέλουμε λέμε,όχι ότι θες λες,οπότε δε κατάλαβα γιατί το πήρες προσωπικά...

Απλά θεωρώ υποχρέωση του καθένα μας πριν κάποιοσ ρίξει ένα μήνυμα εδώ να είναι πρώτα επιβεβαιωμένο και να μην υποθέτει...πράγματα...

Δε βοηθάει καθόλου αυτούς που θέλουν να μάθουν πραγματικά τι συμβαίνει...

Αν έπαιρνες το φάκελο της προσφοράς δε θα μιιλούσατε για συστημένα τώρα.

Αλλά ότι έχεις δίκιο,έχεις απόλυτο δίκιο...

Αυτοί στα τηλέφωνα της Forthnet είναι ότι να ναι ΄΄ολοι τους...

Επιβεβαιωμένα...

Παίρνω τηλ μία άσχετη που ότι ερώτηση έκανα μνου έλεγε μισό λεπτό και περίμενα με μουσική ώστε να ρωτήσει τον παραδίπλα της...Έλεος...

Δημοσ.
εγω θελω να μαθω το αλλο.ειχα παρει το πακετο της 1 ιουνιου περσι.τωρα εαν παρω το πακετο σημερα της 1 ιουνιου παλι και τον αυγουστο που θα μπει η 4νετ στο χαιδαρι θα μπορουν να με μετατρεψουν το πακετο σε 2play?γιατι ετσι και αλιως θελω να φυγω απο τον οτε.

και αν βαλει γραμη η 4νετ στο χαιδαρι μετα απο 6 μηνες θα μπορω να μπω 2play και να πληρωνω μονο αυτο?

λοιπον μιλησα με 2 κοπελες απο την 4νετ.επιασα γραμη σε 4 λεπτα απιστευτο.

λοιπον η πρωτη #$#%% με ειρωνια μου ελεγε πως μπορεις να πας απο την προσφορα της 1 ιουνιου σε 2play οταν μπει γραμη στο χαιδαρι.αλλα το αν θα χρειατει να πληρωσω 70 ευρω για διακοπη και μπω στο 2play δεν ηξερε.

ξαναπαιρνω τηλ το σηκωνει μια γλυκια φωνουλα και τις λεω μπορω να κανω μεταφορα σε 2play οταν θα μπει γραμη στο χαιδαρι?και μου λεει οχι για τους πρωτους 6 μηνες που εχεις προπληρωσει.μετα τους 6 μηνες το βλεπουμε γιατι δεν εχουμε και εμεις ενημερωθει για κατι τετοιο.

ΑΣΤΑΔΙΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕ!!!!!

De tha se metatrepsoun se 2play molis kalyfthei to Xaidari apo to idioktito diktyo alla se adsl 10Mbps.Afti i metatropi einai dwrean.

Prin liksei to 12mino de mporeis na allakseis apo sketo adsl se 2play,ektos ki an plirwseis 70euro pou einai to telos diakopis.

piga simera k rwtisa -menw patra

sto multiirama mou eipane oti den einai paketo 2play diladi an mpei to diktio tis fortnet kai exw kanonika 10Mbit de thaxw tilefwno voiceip kai loipa tha prepei na sinexisw na plirwnw ton ote gia to til..

25E/mina einai meta to 6mhno diladi sinolo gia 1 xrono 210Eyra

piga kai sta grafeia tis forthnet kai rwtisa pote tha valoyn idioktito edw patra (giati sto site leei thaxoume apo augousto /2007 ) kai o texnikos mupe sti kaliteri periptwsi oti tha valoune sto telos tou xronou. Ara @@ to prwto eksamino tha paei gia to pouts@.

Kai 2play na beleis to tilefwno den tha einai VoIP alla kanoniki statheri tilefwnia,apla mesw diktyou forthnet.Kai an sto site tis forthnet leei oti to astiko sou kentro tha kalyfthei apo diktyo Fortnet Avgousto,logika tha kalyfthei.Tsekare to

http://adslwizard.forthnet.gr/

ποιητη δεν ειναι 25.

Aνανέωση μετα το 6μηνο : 21,50 € ανα μήνα

κατι αλλο τωρα.γιατι μου λενε μαλακιες οτι στο 6μηνο δεν μπορεις να πας σε δικτυο της forthnet αφου στο πλαισιο λενε αυτο

Στις περιοχές που δεν είναι διαθέσιμο προσωρινά το ιδιόκτητο δίκτυo Forthnet η υπηρεσία παρέχεται με ταχύτητα 1Mbps, με δυνατότητα αυτόματης αναβάθμισης έως 10Mbps, όταν υπάρξει κάλυψη, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Swsta.Afto pou den mporeis na kaneis prin to 12mino einai na baleis 2play.Sta 10Mbps tha mpeis xwris xrewsi,alla mono internet(shared LLU)

Επίσης επειδή είμαι ήδη συνδρομητής της Forthnet εάν λήξει η συνδρομή μου ΠΡΙΝ μεταφερθώ δεν θα μου την διακόψουν.

Υπομονή τώρα... :P

Material Defender 1032

An ligei i syndromi sou aftes tis meres de tha sou tin parateinoun aftomata,prepei na pareis tilefwno na zitiseis mia dwrean paratasi mexri na energopoiithei to kainourio paketo

Kalou kakou steilta kai me ena fax na ta katoxyrwseis kata kapoio tropo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...