manic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μια ερωτηση γιατι εχω μπλεξει τα μπουτια μου μετα τους 6 μηνες ειναι αναγκαστηκο να γινει αοριστου χρονου εγω το θελω μονο για του 6 μηνες μετα δεν θελω????
frou-frou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 189 ευρώ = 12 μήνες με την σημερινή προσφορά σύνολο γιατί μετά το εξάμηνο πληρώνεις 21.5/μήνα Δεν νομίζω να διακόψει κανείς, δεν συμφέρει να δώσεις 60 για την σημερινή προσφορά και 70 για να διακόψεις μετά. Κράτα το 1 χρονο συμφέρει.
manic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 κατι αλλο εγω ποσα θα πληρωσω σημερα που θα παω να το παρω 60 ή 189??
frou-frou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 60 έχει το πακέτο σήμερα βρε. Τα 21.5 τον μήνα μετά το εξάμηνο και το σύνολο θα σου βγεί 189.
manic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ασχετο πως θα τους τα πληρωσω στο e-shop, σε λογαριασμο?? (εννοω τα 21,5...)
fabiawrc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 εγω θελω να μαθω το αλλο.ειχα παρει το πακετο της 1 ιουνιου περσι.τωρα εαν παρω το πακετο σημερα της 1 ιουνιου παλι και τον αυγουστο που θα μπει η 4νετ στο χαιδαρι θα μπορουν να με μετατρεψουν το πακετο σε 2play?γιατι ετσι και αλιως θελω να φυγω απο τον οτε. και αν βαλει γραμη η 4νετ στο χαιδαρι μετα απο 6 μηνες θα μπορω να μπω 2play και να πληρωνω μονο αυτο? τη ωραια που ηταν με την 56κ.εβαζες ενα κωδικο και εμπαινες.τωτα γινεται ο χαμος.πορτες δεν υπαρχουν,ποτε θα σε συνδεσουν, διαθεσιμοτητες σε ιδιωτικα δικτυα, φιλτρα,πιταρουν τα dslam, δεν συνχρονιζει δεν κανει δεν ρανει 30000 μαλακιες για adsl!!
fabiawrc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 λοιπον μιλησα με 2 κοπελες απο την 4νετ.επιασα γραμη σε 4 λεπτα απιστευτο. λοιπον η πρωτη #$#%% με ειρωνια μου ελεγε πως μπορεις να πας απο την προσφορα της 1 ιουνιου σε 2play οταν μπει γραμη στο χαιδαρι.αλλα το αν θα χρειατει να πληρωσω 70 ευρω για διακοπη και μπω στο 2play δεν ηξερε. ξαναπαιρνω τηλ το σηκωνει μια γλυκια φωνουλα και τις λεω μπορω να κανω μεταφορα σε 2play οταν θα μπει γραμη στο χαιδαρι?και μου λεει οχι για τους πρωτους 6 μηνες που εχεις προπληρωσει.μετα τους 6 μηνες το βλεπουμε γιατι δεν εχουμε και εμεις ενημερωθει για κατι τετοιο. ΑΣΤΑΔΙΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕ!!!!!
poihths Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 piga simera k rwtisa -menw patra sto multiirama mou eipane oti den einai paketo 2play diladi an mpei to diktio tis fortnet kai exw kanonika 10Mbit de thaxw tilefwno voiceip kai loipa tha prepei na sinexisw na plirwnw ton ote gia to til.. 25E/mina einai meta to 6mhno diladi sinolo gia 1 xrono 210Eyra piga kai sta grafeia tis forthnet kai rwtisa pote tha valoyn idioktito edw patra (giati sto site leei thaxoume apo augousto /2007 ) kai o texnikos mupe sti kaliteri periptwsi oti tha valoune sto telos tou xronou. Ara @@ to prwto eksamino tha paei gia to pouts@. na pane na @#@%$#%ne oloi tous.Elladistan kai pali elladistan opws palia eixame ena tilefwno sto xwrio kai pigainame oloi sto mpakali gia na paroume tilefwno... etsi kai twra.. traviomaste se sxoles kai se net kafe gia naxoume ikanopoihtikes taxitites giati ap to spiti.. mono kana chat kai kana pacman online aksizei na paizume.
fabiawrc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ποιητη δεν ειναι 25. Aνανέωση μετα το 6μηνο : 21,50 € ανα μήνα κατι αλλο τωρα.γιατι μου λενε μαλακιες οτι στο 6μηνο δεν μπορεις να πας σε δικτυο της forthnet αφου στο πλαισιο λενε αυτο Στις περιοχές που δεν είναι διαθέσιμο προσωρινά το ιδιόκτητο δίκτυo Forthnet η υπηρεσία παρέχεται με ταχύτητα 1Mbps, με δυνατότητα αυτόματης αναβάθμισης έως 10Mbps, όταν υπάρξει κάλυψη, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. τι θα γινει πια ρε γμτ δεν ξερουν που πανε τα 4
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μόλις γύρισα από τα γραφεία της Forthnet. Γινόταν πανικός από άτομα που ήθελαν να αγοράσουν/καταθέσουν την αίτηση. Μου είπε η κοπέλα που με εξυπηρέτησε ότι θα χρειαστεί το ΜΑΧ 1 1/2 μήνα [ο.Ο] για να μεταφερθώ στο ιδιόκτητο αλλά μπορεί και 20 ημέρες [rofl]. Όσο αφορά τον εξοπλισμό μου είπε ότι θα δώσουν ότι υπάρχει στην αποθήκη [πιθανότατα το USR]. Επίσης επειδή είμαι ήδη συνδρομητής της Forthnet εάν λήξει η συνδρομή μου ΠΡΙΝ μεταφερθώ δεν θα μου την διακόψουν. Υπομονή τώρα... Material Defender 1032
telegamesvg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Εγω θα περιμενω πρωτα να μπει το ιδιοκτηο δικτυο της Forthnet στην ετρουπολη κ μετα τα ξαναλεμε...... Οχι τιποτε αλλο αλλα ακομη περιμενουμε εδω περα την Tellas με το Ζisto .......που θα ηταν "συντομα κοντα μας " ...
christosfl Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 re paidia. Eseis stin ellada olo klama rixnete kai telos telos exete f8inotero internet kai grigorotero apo oti emeis stin kipro. Ante na sovareutite ligo!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.