Προς το περιεχόμενο

Forthnet Adsl 10mbps - Προσφορα 01/06/07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι το οποίο ίσως να ειναι και χαζή ερώτηση θα δείξει. Εδω στα χανιά ακούγεται για κάλυψη από οκτώβρη , νοεμβρη. Οπότε για τοσο καιρό και παραπάνω σε συνδέουν στα 1024. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι με την προηγούμενη προσφορα στα 768 . Θα γίνει διακοπεί εντελώς, δηλαδή θα κοπεί και η πόρτα ωστε να γίνει σύνδεση στα 1024? Η γίνεται πάνω στην ίδια πόρτα. Ρωτάω γιατί στην περιοχή μου δεν έχει πόρτες ούτε για δείγμα. οπότε υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς δικτυο για τον παραπάνω λόγο?

Μπορεί κάποιος να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση?

Δημοσ.

Έχω κ εγώ μια χαζή ερώτηση π μπορεί να εχει απαντηθεί ηδη...

Αν πάρω τ πακετο στις 1 τ μηνός θα πρεπει να είναι κομμένο το τηλεφωνο της ΤΕΛΛΑΣ? Γινεται να εχω ιντερνετ φορθνετ κ σταθερό τελλας?

Δημοσ.

εγώ βρίσκομαι στη πάτρα. dsl κάλυψη θα έχει η forthnet στις 28/8 αν τη πάρω τώρα τι θα έχω τίποτα μέχρι τις 28/8?και θα πάρω αμέσως dsl? τον οτε θα τον κόψω σε ένα μήνα απο το τώρα. Τότε δε θα πληρώνω το πάγιο του οτε σωστά?

p.s.Tώρα μίλησα μαζι τους αλλά δεν είναι έτσι τελικά ας έχουν δικές του γραμμές το πάγιο του οτε το πληρώνεις κανονικά. Αυτοί σου δίνουν τα 10mbps. Μόνο με το double play το γλιτώνεις με 24,9? το μήνα για 10 και οι κλήσεις χρεώνονται. άρα τίποτα.

Δημοσ.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι το οποίο ίσως να ειναι και χαζή ερώτηση θα δείξει. Εδω στα χανιά ακούγεται για κάλυψη από οκτώβρη , νοεμβρη. Οπότε για τοσο καιρό και παραπάνω σε συνδέουν στα 1024. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι με την προηγούμενη προσφορα στα 768 . Θα γίνει διακοπεί εντελώς, δηλαδή θα κοπεί και η πόρτα ωστε να γίνει σύνδεση στα 1024? Η γίνεται πάνω στην ίδια πόρτα. Ρωτάω γιατί στην περιοχή μου δεν έχει πόρτες ούτε για δείγμα. οπότε υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς δικτυο για τον παραπάνω λόγο?

Μόλις μίλησα μαζί τους, είναι σαν να ανανεωνεις την σύνδεση σου, δεν θα μείνεις καθόλου χωρίς σύνδεση.

Δημοσ.

Όταν λέμε ότι μετά τους 6 μήνες θα γίνει αορίστου χρόνου και θα πληρώνουμε 21,50?, σημαίνει ότι θα πληρώνουμε ΚΑΙ πάγιο στον ΟΤΕ για την adsl γραμμή?

Δημοσ.
Όταν λέμε ότι μετά τους 6 μήνες θα γίνει αορίστου χρόνου και θα πληρώνουμε 21,50?, σημαίνει ότι θα πληρώνουμε ΚΑΙ πάγιο στον ΟΤΕ για την adsl γραμμή?

Kαταρχάς για να ξεκαθαρίσει το τοπίο,εφόσον θα γίνεις αορίστου μετά τους 6 μήνες,για 6 μήνες ακόμα δηλαδή,θα πληρώνεις όχι 21,5 ευρώ αλλά τη τιμή που θα ισχύει σε 6 μήνες για την αορίστου 1 mbit γραμμή...

Απλά 21,5 ευρώ είναι τώρα...Αλλά αυτό είναι άσχετο,σε 6 μήνες αλλάζουν ...κυβερνήσεις...!!!

Και κατηγορηματικά σου απαντάω ότι όχι,αν ήσουν τωρα αορίστου θα πλήρωνες 21,5 ευρώ όλα μαζί και πάγιο και συνδρομή...

Τη τιμή που θα ισχύει τότε για αορίστου λοιπόν,μόνο αυτή θα πληρωνεις...

Τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.
Έχω κ εγώ μια χαζή ερώτηση π μπορεί να εχει απαντηθεί ηδη...

Αν πάρω τ πακετο στις 1 τ μηνός θα πρεπει να είναι κομμένο το τηλεφωνο της ΤΕΛΛΑΣ? Γινεται να εχω ιντερνετ φορθνετ κ σταθερό τελλας?

an exis enalaktiko paroxo tilefoniki grami internet mono meso aytou distixos (akoma vevea argotera alazi)

Δημοσ.

η περσινή προσφορά των 117? άνοιξε τα μάτια 7.500 Ελλήνων. Φέτος η προσφορά δεν ήταν ισάξια.Ωστόσο εξακολουθεί να είναι καλή.

60? για τους πρώτους 6μήνες

129? για άλλους 6

-----------

189? για 1mbit ...περίπου 15,75 το μήνα για ένα χρόνο

μην απατάστε οτι οι τιμές πέφτουν τόσο εύκολα. Ίσως να ανεβούν οι ταχύτητες. Πολύ δύσκολα το 1mbit θα πέσει κάτω απο 16? μετά το εξάμηνο για να θεωρηθούν αυτοί που θα το πάρουν χαμένοι

(και να προσθέσω και τα δώρα που δίνουν το eshop & το plaisio... :) )

Δημοσ.
Μόλις μίλησα μαζί τους, είναι σαν να ανανεωνεις την σύνδεση σου, δεν θα μείνεις καθόλου χωρίς σύνδεση.

k egw milisa mazi tous simera...mou eipan oti tha meinw 2-3 meres to poli xwris itnernet k oxi katholou...dld o kathe ipallilos tis forthnet leei to diko tou???

eleos pia me tous mamakes pou douleuoun ekei...

Δημοσ.

Προσεξτε μην μεινετε σαν και εμενα και καποιους αλλους χωρις νετ ..

Παρεδωσα ο ιδιος την αιτηση 6 Μαη στο γραφεια τους για μεταφορα στο ιδιοκτητο και ειμουν ηδη συνδρομητης Forthnet 1bill 2 χρονια..

Η ολη διαδικασια διακοπης του νετ θα ηταν το προβλεπομενο ειδικα μετα την παρεμβαση της ΕΕΤΤ.. Δλδ καποιες ωρες.. Αντε μια μερα; Εγω οπως και πολλοι αλλοι ειμαστε χωρις νετ και περιμενουμε ενεργοποιηση χωρις ακομα να εχουμε ημερομηνια εκτιμωμενης παραδοσης.. Aναιτια και αυθαιρετα αντι να στειλουν αιτηση μετατροπης και μεταφορας στο ιδιοκτητο στειλαν αιτηση διακοπης της υπαρχουσας γραμμης.. Και ειμουν και συνδρομητης τους.. Και το κανουν σε πολλους με την βλακωδη δικαιολογια οτι το απαιτει ο ΟΤΕ!! Μας κοροιδευουν δλδ απο πανω.. Θελουν φουλ αιτησεις στιβα και δεν μπορουν να καλυψουν ουτε τις υπαρχουσες σε αρκετες περιοχες..

Μην ακουτε τι σας υποσχονται.. Προσοχη ψαχτειτε πριν κανετε κατι.. Κοροιδευουν ασυστολα..

Δημοσ.

na psaxtoume pws?na katsw na ton ixografisw otan mou leei oti tha meinw mono 2-3 meres mono xwris internet??k tou lew eggiimena???k mou leei NAI.

ti allo na kanw dld?na meinw me tin 2.5 xronia otenet pou plirwnw 29 euro to mina gia 768???

Δημοσ.
na psaxtoume pws?na katsw na ton ixografisw otan mou leei oti tha meinw mono 2-3 meres mono xwris internet??k tou lew eggiimena???k mou leei NAI.

ti allo na kanw dld?na meinw me tin 2.5 xronia otenet pou plirwnw 29 euro to mina gia 768???

Δεν υπαρχει εγγυηση αυτο σου λεω το τι θα κανεις ειναι δικο σου θεμα... Και εγω την πηγα 6/5 απο εκει με τα χερια μου και την παραδωσα στα γραφεια.. Και τους τονισα οτι ειναι υψιστης σημασιας να μην μου κοπει το νετ, αλλιως αν τα προβληματα συνεχιζονται να μου το πει στα ισια να μην την κανω.. Μαντεψε τι μου εγγυηθηκε οπως και σε πολλους αλλους..Και με διαβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει λογος να ανησυχω ποσο μαλλον μετα την νεα παρεμβαση της ΕΕΤΤ.. Και ειμουν και συδρομητης τους 1 bill 2 χρονια..

Και να μαι σημερα απο τις 18/5 χωρις νετ, με την forthnet να λεει οτι περιμενει απαντηση σε μια αιτηση που ο ΟΤΕ αγνοει την τυχη της.. Και οταν τους το λεω να λενε οχι εχει σταλει.. Καταλαβαινεις...

Και εχει γινει με παρα πολλους πλεον.. Δεν ξερω κανενα που να εκανε αιτηση απο αρχες Μαιου και να εχει ενεργοποιηθει ακομα.. Παγια τακτικη.. Περνουμε πρωτα την αιτηση και μετα κοψτε τον λαιμο σας..

Οταν σου λεω να ψαχτεις εννοω ξανασκεψου το, οχι τι να κανεις.. Αν ηξερα τι να κανεις θα το ειχα κανει και εγω.. Μονο που εγω δεν ειχα κανενα να με προειδοποιησει.. Και εγω αν και γνωριζα για τα προβληματα ,μετα την παρεμβαση της ΕΕΤΤ ολα φαινονταν ροδινα και λεω θα το κανω.. Mεχρι στιγμης εχω παρει ξερεις τι.. Και δεν εχω και νετ..

ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ.. Μην πειτε οτι δεν σας προειδοποιησαν.. ;)

Δημοσ.

τελικα κατεληξα οτι αν και ειμαι συνδρομητης της Forthnet δεν με συμφερει να μπω σε αυτη τη προσφορα γιατι δεν με απαλλασει απο το παγιο του ΟΤΕ και ας μπορω να μπω στο ιδιοκτητο δικτυο της

τηλεφωνα δεν κανω 5 το μηνα το πολυ οποτε πρεπει να στραφω σε αλλη προσφορα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...