tolis_01 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Eγώ που είμαι στη θεσσαλονίκη μπορώ; Στο site της forthnet μπορεις να βαλεις το νουμερο του τηλεφωνου σου και να σου πει αν καλυπτεσαι απ'το ιδιοκτητο δυκτιο.
dali13gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 χμμμ...ευχαριστώ αλλά απλά συνέχισα την πλάκα που έκανες εσυ στο προηγούμενο ποστ :mrgreen:
manic Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 περισυ μερικοι πονηροι ζηταγαν κ τα ρεστα με τα 10ε π διναν...επειδη δεν τους εδωσαν φουλ αναβαθμιση... μια χαρα αποδειχτηκε κ η προσφορα η περσυνη κ η φετινη φτανει μονο να ξερουν οτι οσοι πανε για τα 10μβ θα κανουν κανα 2μηνο μεσα στις ακρες ....για το 1μβ θα ναι οκ μιας κ ειναι μεσω οτε. το site λεει 2 βδομαδες ο αλλος πιο πανω λεει 1 μηνα και εσυ 2!!!!!:???: :???:
tolis_01 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 χμμμ...ευχαριστώ αλλά απλά συνέχισα την πλάκα που έκανες εσυ στο προηγούμενο ποστ :mrgreen: Αααα. Αργω αλλα τα πιανω :mrgreen: (με μπερδεψε επειδη ειναι στην επομενη σελιδα και δεν θυμομουνα οτι το δικο μου ηταν το τελευταιο στην προηγουμενη) Εσυ ελευθερα. Οσοι ειναι dslam κορυδαλλου, μακρια :razz:
dali13gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Καλά το 2 βδομάδες που λέει το site ξεχάστε το. Φίλος που έχει κάνει αίτηση εδώ και 1,5 μήνα ακόμα δεν έχει γίνει σύνδεση και σε μένα η τύπισσα που πήρα τηλε΄φωνο μου είπε 5-6 βδομάδες χωρίς internet. Μα, της λέω, έχω γραμμή DSL στον ΟΤΕ και τώρα με την αίτηση, μέχρι να γίνει η φορητότητα, θα έχω 1Mbit αντί για 10Mbit. Όοοοχι μου λέει, δεν είναι έτσι. Αφού έτσι γράφετε στο site της λέω. Όοοοοχι μου λέει, 5-6 βδομάδες. Αντε τώρα να κάτσω να της εξηγώ της κακομοίρας. Πάντως θα την κάνω την αίτηση με τα 60? και όποτε έρθει και σε όση ταχύτητα. Και τη μισή να έχω, πάλι πάμφθηνη θα είναι σε σχέση με αυτά που πλήρωνα πριν, γιατί είχα βάλει από τις αρχές DSL τότε που δεν υπήρχαν πακέτα. Οπότε μου βγαίνει γύρω στα 38? το μήνα.
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 a.to shared llu pezei kai se isdn.b.afou i sindesi itan 768 idi ti sas xalase pou apo grammi 1024 pesate se 768 persi?afou kaltiera pigenoun oi 768.kai 10 euro to mina itan siga ta lefta.theoritika me to neo artrho tis eett i adsl tha kovetai to minimum
MesmerizingGirl Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 για αυτούς που πήραν την περσινή προσφορά τι σκέφτεται να κάνει η forthnet για να τους κρατήσει? H tha synexiseis me ti grammi pou exeis me 18,50 to mina i tha pareis to neo paketo tis 1/6 gia 10Mbps,alla afto mporeis na to pareis mono se periptwsi pou eisai se perioxi entos tou idioktito diktyou Forthnet.Diladi oi yfistamenoi pelates den mporoun na paroun tin prosfora an den einai sto idioktito diktyo gia 1024Mbps.
Christos19 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Εννοείται ότι (λογικά) μπορούν να την πάρουν και ας μην είναι ακόμη στο ιδιόκτητο δίκτυο (μέχρι τότε θα έχουν 1024mbps). Έτσι δεν είναι?
konandrio Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Εννοείται ότι (λογικά) μπορούν να την πάρουν και ας μην είναι ακόμη στο ιδιόκτητο δίκτυο (μέχρι τότε θα έχουν 1024mbps). Έτσι δεν είναι? Ετσι ειναι τι e shop το λεει καθαρα, εγω εκανα την παραγγελια και εχω hol , τι πρεπει να κανω?
GRECTORAS Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Σοβαρά μιλάτε.Προσπαθώ εδώ και 3 μέρες να πιάσω το 13831("εξυπηρέτηση πελατών") να ρωτήσω κανα δυο πράγματα και δεν έχω πιάσει γραμμή.Να θες να γίνεις πελάτης τους και να μην μπορείς.Έτσι όπως συμπλήρωσα την αίτηση έτσι την έστειλα στον κάδο.Που να παιχτεί και καμιά βλάβη στην σύνδεση και να προσπαθείς να βγάλεις άκρη.Όταν θα στρώσουν τότε το ξανασυζητάω.Προς το παρόν σταθερά οτενετ
djapal Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μην το παρει κανεις, γιατι θα πηξουν τα dslams της forthnet και θα χασουμε κι εμεις ταχυτητα που περιμενουμε να ενεργοποιηθουμε σε 2play Κι εμείς που είμαστε συνδεδεμένοι δε θα βλέπουμε τις ταχύτητες που βλέπαμε κάποτε! χεχε Σοβαρά μιλάτε.Προσπαθώ εδώ και 3 μέρες να πιάσω το 13831("εξυπηρέτηση πελατών") να ρωτήσω κανα δυο πράγματα και δεν έχω πιάσει γραμμή.Να θες να γίνεις πελάτης τους και να μην μπορείς.Έτσι όπως συμπλήρωσα την αίτηση έτσι την έστειλα στον κάδο.Που να παιχτεί και καμιά βλάβη στην σύνδεση και να προσπαθείς να βγάλεις άκρη.Όταν θα στρώσουν τότε το ξανασυζητάω.Προς το παρόν σταθερά οτενετ Πάρε 8 το πρωί. Άντε 8.15 να δεις για πότε θα πιάσεις γραμμή
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 iremiste.afou os tora opote ipirxe provlima sto bandwidth panta esto kai ligo kathisterimena ekanan anabathmisi.
dimkar Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 εγω παντως εχω κανει 2play εδω και ενα μηνα και ειμαι ευχαριστημενος μου το ειχαν ενεργοποιησει σε 1,5 μηνα και απο ταχυτητα παω καλα
thanassissis Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Na sas rwtisw kati...Kanonika ayto to 2mino teliwnei 5/6 kai erxetai meta logariasmos stis 6/6 gia tous epomenous 2 mines... Edw kai kairo tous ipa na min erthei allos logariasmos apo 6/6 kai meta... Twra ean paw na parw tin prosfora tha litourgisoun ola kanonika? kai yto to rwtaw giati akousa parapanw oti i sindromi prepei na ligei meta tis 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.