poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 oti mporo na boithiso euxaristos.kai den simenei oti mporo na liso ola ta provlimata.gia auto imaste oloi mazi edo.
fm326 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Τι γινεται ρε παιδια σας συνδεσανε ολους και δεν μιλαει κανεις!!!Εγω παντως σε λιγες μερες κλεινω 5μηνο απο την αποστολη της αιτησης(11/6)κι'ολα αυτα χωρις κανενα απολυτως προβλημα οπως με πληροφορουν τηλεφωνικα απο τη FORTHNET.Η διαδικασια ενεργοποιησης βαινει καλως,και η χρονικη καθυστερηση θεωρειται, οριακα,κανονικη.ΓΥΦΤΟΥΛΕΣ ολα εδω πληρωνονται.
BalDwin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Φίλε μου έχω ένα μήνα που με σύνδεσαν και 15 μέρες που πιάνω καλές ταχύτητες.Έκανα υπομονή κι εγώ,τι άλλο...
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Τι γινεται ρε παιδια σας συνδεσανε ολους και δεν μιλαει κανεις!!!Εγω παντως σε λιγες μερες κλεινω 5μηνο απο την αποστολη της αιτησης(11/6)κι'ολα αυτα χωρις κανενα απολυτως προβλημα οπως με πληροφορουν τηλεφωνικα απο τη FORTHNET.Η διαδικασια ενεργοποιησης βαινει καλως,και η χρονικη καθυστερηση θεωρειται, οριακα,κανονικη.ΓΥΦΤΟΥΛΕΣ ολα εδω πληρωνονται. kalos i kakos oxi oti den fteei kai o isp genika alla to teliko stadio ine kai sto xeri tou ote pou tha ginei.tora den xero ti egine se sena kai genikos blepeis diafora.kapoioi se 20 meres ready opos enas filos mou oute mina kai alloi blepeis .... opos esi.ipomoni
fm326 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μετα απο 5 μηνες παρα 2μερες επιτελους αναψαν τα λαμπακια του μοντεμ(τα δικα μου εχουν αναψει εδω και 5μηνες).Εδω και 1ωρα μου εστειλαν τους κωδικους και αρχισα να ξεχαρμανιαζω.Καποια στιγμη ειδα ταχυτητα 1700ΚΒ/s , τι συνδεση εβαλαν!!!Αν συνεχισει ετσι και δεν ειναι τυχαιο θα επουλωθουν γρηγορα τα ψυχικα τραυματα των 5μηνων.
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 mpes ston router na deis pou klidoneis.logika tha prepei na ise kana 15 mbit.
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 ADSL Speed(DS/US):16434/509 Kbps.Ευχαριστω. konta epesa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.