Προς το περιεχόμενο

Forthnet Adsl 10mbps - Προσφορα 01/06/07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια Ερωτηση επειδη εχω χαθει στον κοσμο του adsl.Τον περασμενο Μαρτιο εκανα connx 1024/256 με 6μηνη διαρκεια.Τωρα που εληξε σκευτομαι να παω forthnet adsl η forthnet 2play.Επειδη ακουω περιπτωσεις αναμονης μεχρι 6μηνα μεχρι να σε συνδεσουν ρωταω ποσο καιρο θα κατσω χωρις internet?Αν επιλεξω ενα απο τα δυο προγραμματα μεχρι να με συνδεσουν θα μπορω να δουλευω το connx? η μολις παρουν την αιτηση ενα απο τα πρωτα πραγματα ειναι να κοψουν την συνδεση connx και μετα οσο χρονος χρειαστει για να με συνδεσουν στο δυκτιο τους?

Να συμπληρωσω οτι η περιοχη μου εχει καλυψη στο δικτυο forthnet,κατι τελευταιο δεν χρειαζετε να κανω εγω διακοπη connx αλλα θα το κανει η forthnet σωστα?

Σας παρακαλω μια απαντηση για να βαλω μπροστα την αιτηση ελπιζοντας μεχρι το καλοκαιρακι του 2008 να συνδεθω.(πλακα κανω)

a.An den diakopseis pao monos sou to connex tha synexisei na leitourgei mexri tin energopoiisi tis grammis apo ti forthnet.H diakopi pou tha deis sto internet ousiastika tha ine merikes wres mono,ti mera tis energopoiisis

b.H forthnet analambanei na se diakopsei apo ton OTE,arkei na dilwseis stin aitisi oti exeis idi adsl mesw ote.H apodesmefsi sou apo ton OTE tha ginei ti mera tis energopoiisis tou 2play i tou forthnet adsl.Esy den kaneis tpt allo pera apo tin aitisi sti forthnet.

Elpizw na se kalypsa.Good luck:P

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Περιοχη ΝΙΚΑΙΑ. Μετα απο 4μήνες μου εστειλαν MODEM . Τι σημαινει αυτο, ξερει κανεις απο δικη του εμπειρια!Καμμια αλλη πληροφορηση απο FORTHNET,ουτε τηλεφωνο,ουτε χεSMS,χεσμενο μεχουνε.

Δημοσ.
Περιοχη ΝΙΚΑΙΑ. Μετα απο 4μήνες μου εστειλαν MODEM . Τι σημαινει αυτο, ξερει κανεις απο δικη του εμπειρια!Καμμια αλλη πληροφορηση απο FORTHNET,ουτε τηλεφωνο,ουτε χεSMS,χεσμενο μεχουνε.

Afto logika simainei oti opou na nai tha energopoiitheis.An kollisei mia aitisi se kapoio stadio pagwnei i diadikasia kai de stelnoun exoplismo.Ara gia na apofasisan na ton steiloun logika simainei oti xekollise i aitisi kai proxwraei.Ara mpes sto

http://www.forthnet.gr/templates/adslstatus.aspx?c=10007803

kai tsekare mipws exei bgei anamenomeni imerominia energopoiisis.2 meres prin tin energopoiisi logika tha sou steiloun kai sms.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις,στο site κοιταω καθε μερα.

16/08/2007 Παραλαβη και καταχωρηση της αιτησης(αποστολη 11/6/2007).

01/10/2007 Αποστολη αιτησης προς ΟΤΕ.

Πιο πολυ το αναφερω για μελλοντικους ενδιαφερομενους για την συγκεκριμενη εταιρια.

Η κριση και επιλογη δικη τους.

Δημοσ.

Τελικα οπλιστηκα υπομονη εδεσα την καρδια μου κομπο και τους πηρα τηλεφωνο.Εχουν εξελιχθει τωρα δεν μπαινεις αναμονη απλως αυτοματοποιημενος τηλεφωνητης ευγενικα σου κλεινει το τηλεφωνο.

Τελος παντων αφου επιασα γραμμη, απολες τις παπαρ...ς που ακουσα μου εμεινε οτι η αιτηση προχωραει κανονικα δεν υπαρχει προβλημα(γιαυτους 4μηνες δεν ειναι προβλημα μαλλον) ο βρογχος εχει περασει σε αυτους και μεχρι την κανονικη ενεργοποιηση θα μου στειλουν προσωρινα κωδικους για μια DEMO συνδεση dialup 3ημερων η οποια θα ανανεωνεται.Τωρα που το καλοσκεφτομαι γιατι μεπιασε στον υπνο μετα απο τοση προσπαθεια να πιασω γραμμη , τι εννοει ο ποιητης οτι θα μου δωσει κωδικους για να μπαινω με κανονικο modem ISDN και να κατεβαζω με 4Κ συνδεση!!!Εγω στην εποχη των σπηλαιων δεν ξαναγυριζω εξαλλου δεν μαρεσει η προβια και αντε να βρεις και ροπαλο.Χιλιες φορες χωρις συνδεση ,ειχα βλεπεις την φαεινη ιδεα να κοψω τον Ιουνιο την συνδεση του ΟΤΕ απο μονος μου για να με συνδεσουν και καλα πιο γρηγορα.ΧΑ!!ΧΑ!!

Δημοσ.

Μολις ξαναπηρα τηλεφωνο για να το επαληθευσω.

Ειναι DIALUP συνδεση με χρεωση ΕΠΑΚ στο 8962588888.Απιστευτο!!!!

Δημοσ.

Μολις ξαναπηρα τηλεφωνο για να το επαληθευσω.

Ειναι DIALUP συνδεση με χρεωση ΕΠΑΚ στο 8962588888.Απιστευτο!!!!

Δημοσ.
kai to 536 kanei giati einai adsl2+.stelnoun tosiemens.

sto speedtouch apo default pezei se adsl2+ den iparxe i logos na to allaxeis.ine multimode apo default.

thx pouline

esena 8a rwtw gia oti prob exw :-D :-D

btw.kai oi upoloipoi kaloi eiste ;) :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...