Προς το περιεχόμενο

Forthnet Adsl 10mbps - Προσφορα 01/06/07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχω εγώ που ήμουν στην ίδια ακριβώς κατάσταση με σένα μέχρι 1 Οκτώβρη που με αναβάθμισαν στο ιδιόκτητο (χωρίς καμία αλλαγή ακόμα στις πραγματικές ταχύτητες που πιάνει η σύνδεσή μου..)

Πότε όμως έγινε διαθέσιμο το δίκτυο στην περιοχή σου? Εμένα είναι διαθέσιμο από τέλη Ιουλίου...Λογικά με ξεχάσαν !

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
όχι ακριβώς... το 8000 είναι η υποστήριξη για νέες γραμμές. Στην ουσία σε εξυπηρετούν με πολύ μικρότερη αναμονή ;)

to 8000 einai sales opos ipan.to 9000 kai 13831 einai support.

Υπάρχω εγώ που ήμουν στην ίδια ακριβώς κατάσταση με σένα μέχρι 1 Οκτώβρη που με αναβάθμισαν στο ιδιόκτητο (χωρίς καμία αλλαγή ακόμα στις πραγματικές ταχύτητες που πιάνει η σύνδεσή μου..)

a.exei girisei to account sou se mexri 24 mbits?poso kairos exei perasei pou energopoiithikes.tis protes meres pou se energopoioun mexri na dosei o ote to ok esi pezeis me to palio sou account kai meta ginetai mexri 1024.b.sta posa klidoneis?kai to basiko apo pou katevazeis.ama mou peis esi oti katevazo apo emule kai den exo dei diafora tote....

Δημοσ.

Κι εγώ στην αναμονή είμαι. Μου έχουν πει στο κέντρο του Καματερού ότι έχει βλάβη.. Τώρα αν βλάβη εννοούν την έλλειψη πορτών είναι άλλο θέμα. Έχει μπει το ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή μου από 20 Αυγούστου

Δημοσ.

Κάλυψη είχα από 24 Ιούλη φίλε Christos19 και είχα πιστέψει κι εγώ πως με ξέχασαν.Αλλά από 1 Οκτώβρη είδα το παλιό Crypto F200 να συγχρονίζει στα 6 Μbit και πήρα τηλέφωνο στην forthnet όπου μου είπαν ότι ενεργοποιήθηκε η νέα σύνδεση και ότι από 10 Οκτώβρη θα ενεργοποιηθεί πλήρως (σε ταχύτητες).Μου έστειλαν καπάκι και το siemens CL-110 και βάζοντάς το κλειδώνω στα 8,5-10 Μbit (καλά είναι,με down attenuation 44).Τώρα για το κατέβασμα φίλε pouline,από πουθενά δεν πιάνω ταχύτητες που να αντιστοιχούν σε σύνδεση μεγαλύτερη του 1 Mbit (ntua,microsoft,ati,rapidshare κλπ) ούτε σε κάνα speedtest είδα προκοπή,οπότε θα κάνω ακόμα υπομονή....

Δημοσ.

exei energopoiithei i grammi sou se 24 mbit alla malon den exei ginei to account sou mexri 24 mbps.ipomoni tha ginei kai autose kamia bdomadoula.pote den katalava auto pou lete poloi oti klidono px 7 mbit kai siga siga tha ftaso sto pliros.den iparxei auto.i grammi tha pexei sto megisto pou ginetai ektos an iparxei allo provlima kai meta anevei.kata ta alla otan figeis apo to ena kai pas sta px 12 ekei meneis.oute isxuei me 10 mbit ixa 5 mbit tora me ta 24 poso tha exo.den einai analogiko.pali 5 tha exeis.baldwin esi malon ides parapano isos logo tou router.genikos klidonoun kalitera.

Δημοσ.

γεια σου poulinos.

η αληθεια ειναι οτι τωρα τελευταια σε νημα που εχουμε ανοιξει σε αλλο φορουμ [adsl gr],ολοι εχουμε πτωση απο την αρχικη τιμη που ειχαμε.

πιθανον να μαs καμουν κανα κρατημα,τι αλλο να υποθεσω.

δεν ακουστηκε κανειs να εχει μεγαλυτερη τιμη με το περασμα του χρονου.

ολοι κατεβηκαν αλλοs λιγο ,αλλοs περισσοτερο

εεμενα προσωπικα ξεκινησε απο 22800 και εχω σταθεροποιηθει εδω και 1 μηνα στα 21300 ,χωριs να εχω ιδιαιτερη πτωση στο downloading.

Δημοσ.

Ναι,ξέρω ότι θα κλειδώνω εκεί φίλε pouline,απλά περιμένω να γίνει και το account μου ανάλογο.Από 1η Ιούνη περιμένω να μπω στο ιδιόκτητο,δε με χαλάει καμια βδομαδούλα ακόμα αν πιάνω έστω και το μισό των 10 Mbit...

Δημοσ.

to pou tha klidosei mia grammi exei na kanei apoklistika me basi tin poiotita tis grammis pou exeis.kanonizetai automata apo to dslam ektos an exeis aposindeseis kai sou ginei allagi profil.an tora ginonte erga kai tsakisoun ta kalodia opos proxtes pou sto xolargo ixan afisei ena kafao anixto me tin port rigmeni sxedon kato kai sto psixiko eblepa kati erga kai ixan petaxei to pezodromoio mesa stous siderenioius solines ta kalodia tou ote kai o solinas les ixe liosei semerika simeia les kai ton baragan ekei ine alli istoria.simera eblepa pou pigan na skapsoun marousi kai espasan solina.gamata diladi.b.tora an esi klidoneis sta 23 mbit kai den iparxei px bandwidth ekei einai allo pragma.oso kai na sournetai diladi o isp kai na min exei bandwidth to pou klidoneis einai allo pragma opos ginotan me ton ote.klidones px sta 2 mbit kai katevazes gia 768.tora ti 22800 ti 21300 den iparxei diafora.se pola atoma pou to margin den einai stathero ekei tin mia klidonoun px sta 15 mbit tin alli 14,5 tin alli 15,5 ktl..gia na exeis megaliteri timi mono ama sou allaxoun kalodio gia kapoio x logo.apo default i taxitita anevenei mexri to margin na pesei 6 ektos an sou exoun allaxei profil logo px aposindeseon.

Δημοσ.

Το 2008 η 1η Ιούνη πέφτει Κυριακή. Τι θα κάνουμε;

Δημοσ.
Το 2008 η 1η Ιούνη πέφτει Κυριακή. Τι θα κάνουμε;

Το 2008 η 1η Νοεμβρη (πιθανη μερα ενεργοποιησης της συνδεσης σου) πεφτει Σαββατο, αυτο να σε προβληματιζει, αν δεν σε συνδεσουν το πρωι, κομματακι δυσκολο για πιο μετα, θα περιμενεις μεχρι 3 Νοεμβρη! :)

Δημοσ.

Εγώ εννοώ ότι την 1η Ιούνη βάζουν την προσφορά.

Δημοσ.

Λεω να παω να κανω αιτηση για το 24αρι adsl

αλλα εχω το Modem Speedtouch 536

μπορω να χρησιμοποιησω αυτο?

η θα μου στειλουν αλλο?? και αν ναι πιο να use....

βρηκα αυτα στο νετ σε τοπικ για το 535:

Command to change modem into ADSL2+

adsl config opermode =multi_adsl2plus

What is the command to change to ADSL?

adsl config opermode=multimode

:shifty::shifty::-D:-D:shifty::shifty:

Δημοσ.

Μια Ερωτηση επειδη εχω χαθει στον κοσμο του adsl.Τον περασμενο Μαρτιο εκανα connx 1024/256 με 6μηνη διαρκεια.Τωρα που εληξε σκευτομαι να παω forthnet adsl η forthnet 2play.Επειδη ακουω περιπτωσεις αναμονης μεχρι 6μηνα μεχρι να σε συνδεσουν ρωταω ποσο καιρο θα κατσω χωρις internet?Αν επιλεξω ενα απο τα δυο προγραμματα μεχρι να με συνδεσουν θα μπορω να δουλευω το connx? η μολις παρουν την αιτηση ενα απο τα πρωτα πραγματα ειναι να κοψουν την συνδεση connx και μετα οσο χρονος χρειαστει για να με συνδεσουν στο δυκτιο τους?

Να συμπληρωσω οτι η περιοχη μου εχει καλυψη στο δικτυο forthnet,κατι τελευταιο δεν χρειαζετε να κανω εγω διακοπη connx αλλα θα το κανει η forthnet σωστα?

Σας παρακαλω μια απαντηση για να βαλω μπροστα την αιτηση ελπιζοντας μεχρι το καλοκαιρακι του 2008 να συνδεθω.(πλακα κανω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...