poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια της τελευταιες μερες παρατηρω ότι σερνεται πολύ το download μιλαμε για χαλια απαραδεκτα.Μαλλον έχει φορτωσει πολύ το δικτυο της.Σε λίγο μου τελειωνει η συνδεση και μάλλον δεν θα συνεχίσω σε φορθνετ.Στο χαρτι που είχα συμπληρώσει σημείωσα ότι δεν θελω να ανανεωθεί αυτοματα ο λογ/μος.Δεν πιστεύω ομως να κάνουν καμια λαλακία .Μηπως να πάρω και τηλ? mporeis na pareis til mporeis na stileis kai fax an thes na ise sigouros i email.
basilis5 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 καλυτερα παρε τηλλ,μην στειλεις μαιλ γιατι εγω περιμενω εδω και 12 μηνες να μου απαντησουν σε ενα παλιο.γενικα εχουν τοσους πολλους συνδρομητες πλεον και τοσο λιγο εξυπηρετικο προσωπικο, που ειναι βρασε ρυζι.. παρε κανενα τηλ αλλα να σαι οπλισμενος με υπομονη καθως συνηθως η αναμονη αγγιζει τα 10-15 λεπτα
Christos19 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 13/9 και ακόμη η forthnet να με βάλει στα 10mbps. Tηλεφωνική επικοινωνία τρελή αναμονή, στα emails ΠΙΑ δεν απαντάνε. @$(@$εταιρία
charis_k Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μακρια απο τους απατεωνες.. Μου κοψαν την συνδεση που ειχα στα 2mbps (στειλαν και καλα λαθος αιτηση αντι μετατροπης διακοπης) για να με βαλουν στο ιδιοκτητο, και ακομα περιμενω να μου δωθει ημερομηνια ενεργοποιησης.. Και δεν ειμαι ο μονος.. Προσφερουν φυκια για μεταξωτες κορδελες.. Δεν μπορουν ακομα να στηριξουν τους ηδη υπαρχοντες χρηστες τους, θελουν και καινουργιους ε; :roll: Η forthnet απο καλυτερη εταιρεια που ηταν κοντευει να γινει η χειροτερη, με χαλια support και προσφορα υπηρεσιων που δεν μπορει να καλυψει.. forthnet POTE KSANA!!!! ---OFF TOPIC--- : Στην εταιρια που δουλευω μας εκοψαν το νετ αφου η κ@ρ!@ που ανανεωσε και καλα, αφησε απλα σημειωση, να ανανεωθει. παει το site, παει το tunel κτλ κτλ.... απο 12/7 υποτι8εμενι ανανεωση, μας ξαναεδωσαν νετ στις 2/8 αφου εκαναν και αλλο λαθος. ΗΟΛ απο την επομενη μερα και χθες φαγαν και τριπλη καταγγελια Αλλα 2 συστηματικα προβληματα με χρονο επιλυσεις 2 εβδομαδες +, για 56κ pstn Αναθεωρω λεγοντας οτι στον οτε ισως και να ξαναγυριζα σε 5-10 χρονια. Forthnet omos pote... ON pros to parON:mrgreen: kai ola teleia Sorry για το οφ τοπικ
kavaliotis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Σημερα μου ηρθε σε SMS τα στοιχεια απο την 24αρα! Απο 1η Ιουνιου που εγινε η αιτηση, 13 Σεπτεμβριου! Καλα ειναι! @@@@ Τελος παντων, η συνδεση ειναι για την Θεσσαλονικη, οποτε την αλλη βδομαδα που θα παω θα δω αν οντως ενεργοποιηθηκε γιατι στο site μου λενε οτι ακομα προωθειται η αιτηση απο 23/08.
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Σημερα μου ηρθε σε SMS τα στοιχεια απο την 24αρα! Απο 1η Ιουνιου που εγινε η αιτηση, 13 Σεπτεμβριου! Καλα ειναι! @@@@ Τελος παντων, η συνδεση ειναι για την Θεσσαλονικη, οποτε την αλλη βδομαδα που θα παω θα δω αν οντως ενεργοποιηθηκε γιατι στο site μου λενε οτι ακομα προωθειται η αιτηση απο 23/08. to site tha enimerothei kai auto.min agxonesai gia auto.ine san adsl pou tin energopoiiei o ote o pelatis tin blepei ok o isp den exei enimerothei apo ote.o ote otan energopoiisei den simenei oti tha parei til ton isp 13/9 και ακόμη η forthnet να με βάλει στα 10mbps. Tηλεφωνική επικοινωνία τρελή αναμονή, στα emails ΠΙΑ δεν απαντάνε. @$(@$εταιρία kala sorry esi mas douleueis.13/9 mpike sto diktio simera kiolas kai esi thes na mpeis simera?kata telos tou mina kai an.oti simera xekinaei to idioktiko diktio den simenei oti o ote se eixe se anamoni kai leei orea simera xekinise an rixo ton pelati pano.kai einai mexri 24 oxi 10.ipomoni kana mina se kovo. apla pare til na peis na ginei i aitisi sou double play
Christos19 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 γιατί να γίνει η αίτησή μου double play? έχω χάσει κάποιο επεισόδιο? Υ.Γ. Το δίκτυο είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου από 20/7 και όχι από σήμερα 13/9...
MesmerizingGirl Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 γιατί να γίνει η αίτησή μου double play? έχω χάσει κάποιο επεισόδιο? Υ.Γ. Το δίκτυο είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου από 20/7 και όχι από σήμερα 13/9... profanws o poulinos ennoei na ginei i aitisi apo ti forthnet pros ton ote gia na metabeis se LLU.An exeis mono internet tha ginei aitisi mono gia internet 24Mbps mesw idioktitou diktyou, an exeis 2play proswrina mesw ote tha ginei aitisi gia 2play mesw idioktitou diktyou pleon. To oti akoma den exei anabathmistei i grammi sou mporei na ofeiletai se 3 logous a.to diktyo men na fainetai oti ine etoimo stin perioxi sou alla na yparxei kapoia texniki dyskolia,px elleipsi portwn b.na exei kanei i forthnet tis diadikasies pros ton ote alla o ote na kwlysiergei opws ekane me apeires aitiseis logw avgoustou,adeiwn klp c.na min exei prolabei i forthnet na steilei tin aitisi gia ti grammi sou ston ote epeidi afto ginetai me kapoia seira proteraiotitas twn syndromitwn
Christos19 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 γιατί μιλάμε για 24mbps; η προσφορά δεν ήταν για 10; Όχι δεν έχω 2play αλλά μόνο αίτηση για internet
MesmerizingGirl Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 10 itan tote alla kapoia stigmi mesa sto kalokairi i forthnet anabathmise tis grammes tis kai pleon den yparxei 10Mbps alla mono 24.Kai osoi itan 10Mbps anabathmistikan aftmatws se 24. Afou exeis mono internet apla tha ginei aitisi apo ti forthnet gia anabathmisi tis grammis sou se shared LLU.
MesmerizingGirl Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Σημερα μου ηρθε σε SMS τα στοιχεια απο την 24αρα! Απο 1η Ιουνιου που εγινε η αιτηση, 13 Σεπτεμβριου! Καλα ειναι! @@@@ Τελος παντων, η συνδεση ειναι για την Θεσσαλονικη, οποτε την αλλη βδομαδα που θα παω θα δω αν οντως ενεργοποιηθηκε γιατι στο site μου λενε οτι ακομα προωθειται η αιτηση απο 23/08. An sou irthe sms tote energopoiithikes.To status sto site den ine kai toso axiopisto...
MesmerizingGirl Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδες κ εγώ έχω πρόβλημα... Ενώ είμαι με την 10Mbps σύνδεση και καλά, δεν κατεβάζει πχ στο emule με παραπάνω από 40-50 kbps... Τι να κάνω?? HELP ME PLEASE!! a.ta p2p den ine axiopisto metro tis taxytitas.exartatai apo diafora pou ine offtopic na to analysoume kai b.tsekare oti exeis kanei swsta port forwarding klp kai oti den exeis low ID
SnipeR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ ακόμα περιμένω! Αν έχουν το Θεό τους... 17/08/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet
MesmerizingGirl Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ ακόμα περιμένω! Αν έχουν το Θεό τους... Katholou periergo.Ton Augousto o OTE den ekane sxedon tipota apo energopoiiseis toulaxiston twn allws ISPs ektos OTE.Opote emeinan pisw paaaara polles aitiseis. Bebaia yparxoun ki alla endexomena,px na yparxei kapoio texniko problima sto astiko kentro pou anikeis,px elleipsi portwn i na exei kollisei i aitisi sta grafeiokratika(o OTE kanei ti zwi dyskoli stous ISPs -briskontas asteies dikaiologies gia na aporriptei aitiseis- kai kata synepeia kai stous syndromites pou perimenoun energopoiisi)
ninos30 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά μια μικρή βοήθεια... Είχα στείλει κι εγώ την αίτησή μου προς την Forthnet στις 04-Ιουν. Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Προσπάθησα να τους πάρω κανα δυο φορές τηλέφωνο αλλά εις μάτην. Βλέποντας τον χαμό εδώ μέσα δεν ξαναπροσπάθησα και έμεινα με το 1Mmps. Σήμερα ανοίγω το Tight-VNC για να δω τον άλλο Η/Υ που κατεβάζω και βλέπω στο mTorrent να κατεβάζει με 270 kb/s. Λέω λάθος είναι και το κλείνω. Κάνω ένα test με το site της Forthnet και μου βγάζει: click START to re-test 14/09/2007 09:12:59 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 432.53Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 11.48Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link click START to re-test Μπαίνω στην Forthnet και μου λέει πως "24/08/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ". Παρ' όλα αυτά μάλλον με σύνδεσαν για να έχω αυτές τις ταχύτητες. Εγώ είχα ISDN σύνδεση από ΟΤΕ. Έχω modem/router το Linksys 354g over ISDN. Το ιδιόκτητο μόνο με PSTN δεν παίζει ή έχασα κάποια συνέχεια του έργου;;;; Α, και το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά μέσω της συσκευής του κ. Κόκκαλη... Θεσσαλονίκη (Εδμόνδου Ροστάν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.