Προς το περιεχόμενο

Forthnet Adsl 10mbps - Προσφορα 01/06/07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια οκ

μουφα τα τεστ, αλλα συγχρονιζεις στα 13 μβιτ και εχεις ταχυτητα στο τεστ 400κ? δεν ειναι δυνατον να χει τετοια αποκλειση

εγω προσωπικα εχω το ιδιο προβλημα,συγχρονιζει στα 6-7 μβιτ αλλα οι ταχυτητες δεν ξεπερνουν τα 450κ, την στιγμη που πριν ειχα 1 μβιτ.

δεν ειναι θεμα download manager αφου πλεον ουτε ενα βιντεακι στο youtube δεν μπορω να δω χωρις να μου σπασουν τα νευρα.

απλα κατεληξα στο οτι εχει γινει η αναβαθμιση στην γραμμη μου αλλα δεν μου εχουν ενεργοποιησει ακομα τον λογαριασμο

στην σελιδα της 4νετ επισης λεει πως εχω 24μβιτ...τι να πεις

πριν 2 μερες μου ηρθε ο εξοπλισμος, οποτε ελπιζω μεσα στις επομενες 7-10 μερες να λαβω και μηνυμα ενεργοποιησης

παντως μη κατηγορειτε τους χρηστες εδω οτι λενε οτι να ναι,και δεν διαβαζουν κλπ

ο καθενας δεν εχει παντα τεχνικες γνωσεις η γενικα γνωση του τι παιζει με 4νετ κλπ

φιλικα

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ipame heatwave einai mexri 24 oxi 24. an o allos einai 3 km apo to dslam den tha piasie 24.an exeis 450 tote exei energopoiithei kai i sindromi sou sta 24 mbit.alios den tha epianes 450.i grami sou gia 600 kilobytes einai to poli an les 6-7 megabit.ena videaki sto youtube an to utube sou dosei grigora thelei 60 kilobytes to second opote an ine pita to utube kai den sou dinei 60....to testaki xexaste to pantos.apira test den pezoun kala opos kai to speedtest.net me server eleos tis on telecoms.

Δημοσ.

συγνωμη δεν ημουν σαφης mallon

οχι 450 kbytes

450 kbits

h taxythta moy einai opws otan ebala prin 2 xronia 384

parola auta h taxutita upload exei anevei

anevazw me 50 kbytes to deuterolepto = 512 kbit peripou oso leei kai sto status tou router mou

Δημοσ.

το πολυ μεχρι 40 kilobytes και αυτα οχι σταθερα

να σημειωσω πως μεχρι πριν κανα μηνα-οπου και δεν ειχε γινει αναβαθμηση στην γραμμη μου,

κατεβαζα με 110 kilobytes κανονικα (γραμμη 1 μβιτ)

θελω να πιστευω πως μεσα στην βδομαδα θα μου ενεργοποιηθει κανονικα, οκ δεν εχω την ψευδαισθηση πως θα εχω 24 μβιτ

αλλα εστω 6-7 πιστευω δεν ειναι παραλογο.. οχι 0.5!

βεβαια με

Downstream Rate: 6266 Kbps

Upstream Rate: 509 Kbps

Downstream Margin: 7 db

Upstream Margin: 25 db

Downstream Line Attenuation: 39

Upstream Line Attenuation: 24

Downstream Transmit Power: 0

Upstream Transmit Power: 0

δεν με βλεπω να πηγαινω και πολυ ψηλα

Δημοσ.

λοιπον δεν ξερω τι συμβαινει

παντως εχεις δικιο

μου κατεβαζε με 400 kilobytes ενα μεγαλο αρχειο .iso απο πολυτεχνειο

ξαφνιαστηκα και προσπαθησα να κατεβασω απο διαφορους αλλους σερβερς, και απ παντου κατεβαζει το πολυ με 60 και στις σελιδες αργει

αλλα απο το ftp με 400

παραξενο...

υποψην εχω linksys wag 354 με το τελευταιο firmware

edit: twra katevazw apo rapidshare me ¬60-70 tin stigmi pou ena xrono apo agglia katevaza me to idio laptop sfaira me 200-300 kai kamioa fora kai parapanw. episis otan eixa 1 mbit katevaza pali apo to idio laptop me 110kbytes...

mipws einai skeuoria tou ftp.ntua?

Δημοσ.

Παιδες κ εγώ έχω πρόβλημα... Ενώ είμαι με την 10Mbps σύνδεση και καλά, δεν κατεβάζει πχ στο emule με παραπάνω από 40-50 kbps... Τι να κάνω?? HELP ME PLEASE!! :(

Δημοσ.

το emule ειναι περιπτωση εαν του κανειs τιs σωστεs ρυθμισειs και κατεβαζειs αρχειο με 100 sheeders και 100% πληροτητα ,μπορειs να πιασειs και το απολυτο δηλαδη στην 24αρα μεχρι 3ΜΒ/s.

το εχω τεσταρει.

και μιλαμε παντα για την εκδοση v48a του emule.

το θεμα ειναι οτι τετοια αρχεια εχει ελαχιστα το emule.

δοκιμαστε να κατεβασετε αρχεια με τον vdownloader 0,61 καμμια 10αρια μαζι και θα δειτε οτι θα εχετε μεγαλεs ταχυτητεs.

η εκδοση 0,61 εχει απλουστευσει το κατεβασμα ,ολα γινονται μεσα απο τον browser του.

δοκιμαστε τον.

Δημοσ.
λοιπον δεν ξερω τι συμβαινει

παντως εχεις δικιο

μου κατεβαζε με 400 kilobytes ενα μεγαλο αρχειο .iso απο πολυτεχνειο

ξαφνιαστηκα και προσπαθησα να κατεβασω απο διαφορους αλλους σερβερς, και απ παντου κατεβαζει το πολυ με 60 και στις σελιδες αργει

αλλα απο το ftp με 400

παραξενο...

υποψην εχω linksys wag 354 με το τελευταιο firmware

edit: twra katevazw apo rapidshare me ¬60-70 tin stigmi pou ena xrono apo agglia katevaza me to idio laptop sfaira me 200-300 kai kamioa fora kai parapanw. episis otan eixa 1 mbit katevaza pali apo to idio laptop me 110kbytes...

mipws einai skeuoria tou ftp.ntua?

megali taxitita tha deis apo ftp.forthnet.gr ftp.otenet.gr kai me download manager akoma pio poli

Παιδες κ εγώ έχω πρόβλημα... Ενώ είμαι με την 10Mbps σύνδεση και καλά, δεν κατεβάζει πχ στο emule με παραπάνω από 40-50 kbps... Τι να κάνω?? HELP ME PLEASE!! :(

kalos irthes sto forum.edo kai 1000 posts leme oti tin taxitita tin metrame apo kana ftp.ntua.gr kai oxi apo emule p2p torrents kai tetoia.

Δημοσ.

πως γινεται απο το ftp.ntua.gr να κατεβαζεις με 300-400

και απο οποιοδηποτε αλλη σελιδα στο ιντερνετ να σερνεται ακομα και να την ανοιξει; και πριν την αναβαθμιση με το 1 μβιτ επαιζε κανονικα στα 110

και τωρα με τα 6-7 μβιτ δεν πιανει ουτε 0,5μβιτ;

Δημοσ.
πως γινεται απο το ftp.ntua.gr να κατεβαζεις με 300-400

και απο οποιοδηποτε αλλη σελιδα στο ιντερνετ να σερνεται ακομα και να την ανοιξει; και πριν την αναβαθμιση με το 1 μβιτ επαιζε κανονικα στα 110

και τωρα με τα 6-7 μβιτ δεν πιανει ουτε 0,5μβιτ;

mia selida pagkosmia gia na dosei se 1000 atoma 100 kilobytes katevasma fantasou ti grammes prepei na exei....px i fili mas i asus mexri protinos katevazes me 7 kilobytes.tora to ftiaxan paei kai 40 kilobytes pou ine kai kolossos.

Δημοσ.

οκ,δεκτο αυτο

αλλα το θεμα ειναι πως απο τις ιδεις σελιδες πριν κατεβαζα με 110 και τωρα ουτε με 50-60

δεν δικαιολογειται με κανενα τροπο για μενα

ουτε η λυση του download μανατζερ ειναι λυση, αφου μεχρι και στο σερφαρισμα ειναι αργο σε σχεση με πριν

Δημοσ.

Παιδια της τελευταιες μερες παρατηρω ότι σερνεται πολύ το download μιλαμε για χαλια απαραδεκτα.Μαλλον έχει φορτωσει πολύ το δικτυο της.Σε λίγο μου τελειωνει η συνδεση και μάλλον δεν θα συνεχίσω σε φορθνετ.Στο χαρτι που είχα συμπληρώσει σημείωσα ότι δεν θελω να ανανεωθεί αυτοματα ο λογ/μος.Δεν πιστεύω ομως να κάνουν καμια λαλακία .Μηπως να πάρω και τηλ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...