poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 an i aitisi ine sta xeria tou ote ekei perimeneis ta deonta.
MesmerizingGirl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μου εστειλαν τον εξοπλισμο αλλα ακομα δεν ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια:???:, στο τηλεφωνο(αδαης τελειως με το αντικειμενο) μου ειπαν οτι ειναι θεμα ημερων... Καταλαβα λεω ,καλα Χριστουγεννα... To oti sou esteilan exoplismo de simainei aparaitita oti energopoiithike i syndesi.Ti szesi exei to ena me to allo?Ton exoplismo synithws tion stelnoun nwritera wste na ton exeis idi otan ginei i energopoiisi. 23/08/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ26/07/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Και ακομα περιμεεεεεεεεεενω... Και ειμαι και μεσα στο ιδιοκτητο δικτυο απο μεσα Ιουλιου... Δηλαδη ετοιμος για 24mbit αλλα απο 1η Ιουνιου περιμεεεεεεεεεενω... 3 μηνες μεχρι τωρα καλα ειναι? Efoson mpike i perioxi sou sto idioktito diktyo mesa iouliou i aitisi sou itan se ekremotita ws tote k den proxwrouse.Gi afto kai blepeis kataxwrisi stis 26/7. H kathysterisi apo kei kai pera logika einai logw avgoustou...Apo ti stigmi pantws pou paei ston ote thelei peripou 20 meres.ara ypologize mesa septembriou energopoiisi.
kavaliotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μακαρι να ειμαι μεσα Σεπτεμβρη online...
alipkok Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Επειδη ειμαι συνδρομητης της forthnet και οπως προανεφερα μου εστειλαν τον εξοπλισμο, θα καταλαβω οτι αναβαθμιστηκα απο το status του router ή θα μου στειλουν μηνυμα;
xolloth Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Επειδη ειμαι συνδρομητης της forthnet και οπως προανεφερα μου εστειλαν τον εξοπλισμο, θα καταλαβω οτι αναβαθμιστηκα απο το status του router ή θα μου στειλουν μηνυμα; θα σου στειλουν τουs κωδικουs στο κινητο μια ωρα πριν ενεργοποιηθειs. αλλωστε θα το δειs και απο το ρουτερ εαν το εχειs συνδεδεμενο,που θα αρχισουν να αναβοσβηνουν τα λαμπακια.
heatwave Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 εγω φευγοντας για διακοπες ημουνα συμφωνα με το Status στα 786. σημερα που το τσεκαρω βλεπω 13487/509 kbps .δεν μου εχει ερθει κανενα μηνυμα στο κινητο,ουτε με κωδικους ουτε τιποτα αλλο.να προσθεσω οτι ειχα και πριν forthnet οποτε τωρα μιλαμε για αναβαθμιση...
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 εγω φευγοντας για διακοπες ημουνα συμφωνα με το Status στα 786. σημερα που το τσεκαρω βλεπω 13487/509 kbps .δεν μου εχει ερθει κανενα μηνυμα στο κινητο,ουτε με κωδικους ουτε τιποτα αλλο.να προσθεσω οτι ειχα και πριν forthnet οποτε τωρα μιλαμε για αναβαθμιση... apla o ote den exei dosei isos to ok stin forthnet i logika isos sou erthoun aurio ektos an egine kati allo me to sms.me ena tilefono tha deis.an ixes palia username kai pass ine ta idia.tha ginei kai to account sou mexri 24 mbit episis
xolloth Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 παντωs εγω που ειμαι στην φορθνετ 3χρονια και οταν μπηκα στο 2play δεν αλλαξα account,μου στειλανε την ημερα τηs ενεργοποιησηs παλι τουs ιδιουs κωδικουs. ειναι θεμα ταξηs ασχετωs αν δεν αλλαζειs κωδικουs.
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 παντωs εγω που ειμαι στην φορθνετ 3χρονια και οταν μπηκα στο 2play δεν αλλαξα account,μου στειλανε την ημερα τηs ενεργοποιησηs παλι τουs ιδιουs κωδικουs.ειναι θεμα ταξηs ασχετωs αν δεν αλλαζειs κωδικουs. idio username kai passwrod.apla allazei to policy stin forthnet.
alipkok Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Σημερα επιτελους ενεργοποιηθηκα και το router Μου συγχρονιζει στα 19440 kbps.. Ωστοσο στη πραξη η ταχυτητα ειναι απογοητευτηκη... click START to re-test 03/09/2007 11:44:29 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 430.38Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 776.28kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link Το upload ειναι οκ αλλα το download ειναι επιεικως απαραδεκτο... Δεν χρησιμοποιω το router που μου εστειλαν αλλα ενα ασυρματο level one WBR 3460A Ειναι ισως χαζη ερωτηση ,αλλα παιζει ρολο το router;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 exoume vare8ei na leme oti to speedtest ths forthnet den einai a3iopisto (eidika gia toso megales taxythtes) vale kapoion download manager (pou exei accelerator) kai katevase arxeia apo servers ths ati/nvidia/microsoft/logitech/intel pou pane kommatia
thodoras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Σημερα επιτελους ενεργοποιηθηκα και το router Μου συγχρονιζει στα 19440 kbps..Ωστοσο στη πραξη η ταχυτητα ειναι απογοητευτηκη... click START to re-test 03/09/2007 11:44:29 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 430.38Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 776.28kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link Το upload ειναι οκ αλλα το download ειναι επιεικως απαραδεκτο... Δεν χρησιμοποιω το router που μου εστειλαν αλλα ενα ασυρματο level one WBR 3460A Ειναι ισως χαζη ερωτηση ,αλλα παιζει ρολο το router; Βαλε download manager και συγκεκριμενα τον DAP.Απλα αψογος!!!Ειχα ανεβασει και φοτο σε ενα αλλο topic...Εμενα το router κλειδωνει στα 19.300 περιπου,αλλα στην πραξη(download)πιανει πολυ παραπανω...Το στανταρ κατεβασμα ειναι απο 1800-2300...καποιες φορες βεβαια τρελενεται και παει με 3500-4000!!!!
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 aporo an kaneis diabazei auta pou grafoume i apla blepoun kati kai postaroun.edo kai 10 selides leme oxi to test kai oloi ta test apo forthnet.
heatwave Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 apla o ote den exei dosei isos to ok stin forthnet i logika isos sou erthoun aurio ektos an egine kati allo me to sms.me ena tilefono tha deis.an ixes palia username kai pass ine ta idia.tha ginei kai to account sou mexri 24 mbit episis και πραγματι ετσι εγινε.την επομενη μου ηρθε και το sms.αλλα η ταχυτητα ειναι στα 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.