constantinos_rho Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 παντως και εγω με τα 120ε περυσι 1 ιουνιου για ενα χρονο 768 γραμμη , φθηνα την εβγαλα. θα το σκεφτω μεχρι τη παρασκευη αν θα συνεχισω με τη forthnet. εμενα καλα μου ακουγεται παντως...!
theo37 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 για αυτούς που πήραν την περσινή προσφορά τι σκέφτεται να κάνει η forthnet για να τους κρατήσει?
powersky Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μου φαίνεται πως η Forthnet προσπαθεί να κάνει θεσμό την 1η Ιουνίου ως πανελλήνια ημέρα διάθεσης του οικομικότερου dsl πακέτου σύνδεσης. Από κάθε άποψη θα γεμίσει με νέους συνδρομητές. Την κρίνω ως κίνηση στρατηγικής μιας οργανωμένης εταιρίας.
DoSMaN Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Egw eixa tin prosfora k twra exw paei sto 2play me 10mbit k free tilefwna... Den exw kanena parapono gia tis upiresies. Ola douleuoun apsoga... eidika oi texnikoi tous... otan tous peira gia na tous pw oti den exw tilefwno mesa se 10 lepta mou to eixan ftiaksei... Ektos autou perimena 98 meres gia energopoiisi alla eprepe na to perimenw giati imoun apo tous prwtous k as einai kala k o ote pou mou apperipse tin aitisi mou 28 fores...
littlelouievegos Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Παρτε ολοι και θα την φαμε ομαδικα... Οι τυποι μας δουλευουν.. ΕΕδω εμεις που περιμενουμε καιρο και δεν μας εχουν βαλει ακομα.. Και μην νομιζετε οτι εχει φτιαξει η κατασταση μετα την ΕΕΤΤ.. Εχουν αρχισει αλλα κολπα τωρα..Παρτε το χαμπαρι.. Τα παλληκαρια πουλανε υπηρεσιες που δεν μπορουν να προσφερουν ακομα.. Απλα θελουν να σε βαλουν στην διαδικασια, και αν εισαι και "τυχερος" οπως εγω σου κοβουν και το νετ και ας εισαι και χρονια συνδρομητης τους, με την δικαιολογια του λαθους και μετα περιμενε χωρις νετ..Αναιτια και χωρις λογο.. Το να περιμενω δεν με νοιαζει πολυ.. Αλλα οταν ρητα ζητας να σιγουρευτεις οτι δεν θα κοπει το νετ, κατα την αποδεσμοποιηση και συνδεση με το ιδιοκτητο περισσοτερο απο ωρες, οπως ειναι και το σωστο δλδ, και σου κοβουν το νετ απο την αρχη και περιμενεις χωρις adsl τοτε θα δειτε την γλυκα..Και το κανουν σε παρα πολλους τωρα ειναι στρατηγικη τους.. Θα το δειτε, ειναι η μεγαλυτερη απατη το ιδιοκτητο.. Θα πεσει ομαδικη κοροιδια..Μην κανετε το ιδιο λαθος με εμας περιμενετε λιγο να ξεκαθαρισει το τοπιο..
Christos19 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Αν είσαι υφιστάμενος συνδρομητής (λήγει η συνδρομή 15/6) και πάρεις την προσφορά θα συνεχίσεις να είσαι συνδεδεμένος ή θα υπάρξει κάποιο "νεκρό" διάστημα? Δεν αναφέρομαι για την ταχύτητα των 10mbit που ούτως ή άλλως προϋποθέτει την παρουσία του ιδιόκτητου δικτύου (σημειωτέον στην περιοχή μου ότι αναμένεται να καλυφθεί στις 15/6, ημέρα που λήγει η προηγούμενή μου συνδρομή!)
agoraki_23 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Αν είσαι υφιστάμενος συνδρομητής (λήγει η συνδρομή 15/6) και πάρεις την προσφορά θα συνεχίσεις να είσαι συνδεδεμένος ή θα υπάρξει κάποιο "νεκρό" διάστημα? Δεν αναφέρομαι για την ταχύτητα των 10mbit που ούτως ή άλλως προϋποθέτει την παρουσία του ιδιόκτητου δικτύου (σημειωτέον στην περιοχή μου ότι αναμένεται να καλυφθεί στις 15/6, ημέρα που λήγει η προηγούμενή μου συνδρομή!) Μόλις μίλησα με τη Forthnet και επειδή είχα την ίδια απορία,δεν θα υπάρξει κανένα νεκρό διάστημα για τους υφιστάμενους συνδρομητές ,αρκεί να μη λήγει η συνδρομή τους πριν τις 15 Ιούνη.
louben Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 παντως παιδια βγαινει αθροιστικα περιπου 15.75 ε το μηνα με δεσμευση 12 μηνων.Ε καλα δεν ειναι και Η προσφορα(για οσους δεν καλυπτει το ιδιοκτητο-και ειναι πολλοι αυτοι).
manic Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 εγω παντος τωρα μολις την παρεγγειλα και θα περασω να το παρω την παρασκευη. Δεν ξερω εαν εκανα σωστα θα δουμε αλλα παντος εχω μεινει ευχαριστημενος με την προηγουμενη προσφορα
Vassilis_X Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 milisa me forthnet kai se aftous pou itan palioi syndromites ti, sto diktyo tou ote, gia na mpoun sto idioktyto mono gia internet tha perasei kana 25-30imero.. ospou na se kopsei apo tou ote tis grammes kai na se perasei stis dikes stis grammes thelei arketes meres.. kai gi' afto ftaiei o POTE..
manic Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 TI 25-30 μερες οχι ρε γ@μ0τ0 και μετα αλλες 2 βδομαδες να σε συνδεσουν!!!!!!!!!!!!
kage Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 περισυ μερικοι πονηροι ζηταγαν κ τα ρεστα με τα 10ε π διναν... επειδη δεν τους εδωσαν φουλ αναβαθμιση... μια χαρα αποδειχτηκε κ η προσφορα η περσυνη κ η φετινη φτανει μονο να ξερουν οτι οσοι πανε για τα 10μβ θα κανουν κανα 2μηνο μεσα στις ακρες ....για το 1μβ θα ναι οκ μιας κ ειναι μεσω οτε.
tolis_01 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μην το παρει κανεις, γιατι θα πηξουν τα dslams της forthnet και θα χασουμε κι εμεις ταχυτητα που περιμενουμε να ενεργοποιηθουμε σε 2play
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.