Προς το περιεχόμενο

Forthnet Adsl 10mbps - Προσφορα 01/06/07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να ρωτησω λιγο κι εγω κατι (αν εχει αναφερθει νωριτερα ζητω συγνωμη).

Εχω αγορασει 2 πακετα της 1ης Ιουνιου.

--- Το 1ο πακετο ενεργοποιηθηκε 13/08 για 1mbit γραμμη μιας και στο ιδιοκτητο μπαινω 15/11. Και ρωταω, αν θα μπω στο ιδιοκτητο, σταματαω να πληρωνω ΟΤΕ? Ή θα πρεπει να κανω forthnet2play για να μην πληρωνω ΟΤΕ? Το τηλεφωνο δεν με ενδιαφερει καθολου μιας και δεν το χρησιμοποιω καθολου, μονο για το DSL το χρειαζομαι. Οποτε αν γινεται να φυγω εντελως απο τον ΟΤΕ, θα ητανε οτι το καλυτερο!

--- Το 2ο πακετο δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα (26/07/2007: Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet). Σε εκεινο το τηλεφωνο δεν ειχα καθολου DSL, μονο τηλεφωνο ΟΤΕ. Εχει μπει στο ιδιοκτητο της forthnet απο τις 22/07 αλλα εμενα δεν με εχουν συνδεσει ακομα. Εκει θα μπορεσω να κανω το ιδιο? Δηλαδη να εχω μονο forthnet και να μην πληρωνω παγια ΟΤΕ? Ουτε εκει το χρησιμοποιω το τηλεφωνο του ΟΤΕ και θα ηταν τελεια να φυγω εντελως απο ΟΤΕ!

Και τελος, πληρωνουμε εμεις την διακοπη του ΟΤΕ ή τα αναλαμβανει ολα η forthnet?

Και τελος τελος (ναι κουρασα!), ενας φιλος που ειναι εντος ιδιοκτητου forthnet, θελει να βαλει DSL forthnet οτι πιο φθηνο υπαρχει! Μονο 24mbps μπορει να εχει με 21.5 ευρω ή υπαρχει και κατι πιο φθηνο σε αλλη ταχυτητα?

1.Oxi i tilefwnia sou paramenei akrobws opws einai twra.Me to pagio tou OTE kai ola.To mono pou tha allaxei ine oti kapoia stigmi tha ginei anabathmisi tis adsl grammis sou kai tha exeis ews 24Mbps dioti tha pairneis internet(kai mono) apo to idioktito diktyo tis forthnet.

Epomenws gia na apallageis ap to pagio tou OTE tha prepei otan mpei i perioxi sou sto idioktito diktyo na kaneis aitisi gia 2play i 2play Soho.

2.Kai gi afto isxyei to idio. Afti i syndesi logika tha energopoiithei apeftheias sta 24Mbps(mesw idioktitou diktyou) alla opws kai stin prwti periptwsi afto den exei na kanei me tin tilefwnia.To pagio tou OTE tha to plirwneis thes de thes ektos ki an baleis 2play Soho,me 25euro to mina.

3.Den asxoleisai me tipota allo esy apo ti stigmi pou kaneis aitisi sti Forthnet,oute plirwneis exoda diakopis ston OTE. Ola ta analambanei i forthnet

4.Den exei alli epilogi.Eite 1024Kbps balei eite 24Mbps to idio kostizoun. 21.50 to mina.

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χμμ και πόσες μέρες μετά την κάλυψη της περιοχής σου από το ιδιόκτητο ενεργοποιείται και η δική σου σύνδεση?

An kaneis aitisi prin mpei i perioxi sou sto idioktito diktyo tin kratoun se ekkremotita kai arxizoun na tin proxwrane afou anakoinwthei i kalypsi tis perioxis apo to diktyo tis forthnet. Epomenws tha ypologizeis ena mina stin kalyteri periptwsi meta apo tin imerominia kalypsis ap to idioktito diktyo.Kapoies fores mporei na einai kai ligo perissotero an px.den einai entelws etoimo to diktyo ekei i an ekkremoun polles aitiseis gia ti sygmekrimeni perioxi.

Δημοσ.
Πόσες μέρες περίπου μετά την ύπαρξη ιδιόκτητου δικτύου στην περιοχή σας, σας στείλανε το καινούριο modem?

To perneis liges meres prin tin energopoiisi, diladi na ypologizeis 20-30 meres meta tin kalypsi tis perioxis sou

Δημοσ.

tha mpeis san shared llu kavalioti oxi double play.apo ton ote feugeis me double play.oso xero anenergous brogxous xoris til den dinoun.apla mporeis na baleis double playalla oxi auto me ta dorean astika kai iperastika alla to soho.ta kanei ola i forthnet.ton filo sou 24 mbit ton simferei giati ama mpei se ote to 1 mbit exei idia timi

Δημοσ.

Τωρα ομως που εχω ηδη παρει το πακετο της 1ης Ιουνιου, τι μπορω να κανω για να μπω στο 2play? Με ενδιαφερει να φυγω απο τον ΟΤΕ και απο τις 2 συνδεσεις που εχω κανει... Τζαμπα λεφτα ειναι αφου δεν χρησιμοποιω καθολου το τηλεφωνο...

Δημοσ.

Από 2/8 που έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή είμαι με 2mbit demo...

Κωδικούς/εξοπλισμό δεν δίνει η F επειδή δεν φαίνομαι ενεργοποιημένος στο σύστημα τους...

Το ίδιο πρόβλημα έχουν και άλλοι στο adslgr...

whatever.gif

Δημοσ.
Τωρα ομως που εχω ηδη παρει το πακετο της 1ης Ιουνιου, τι μπορω να κανω για να μπω στο 2play? Με ενδιαφερει να φυγω απο τον ΟΤΕ και απο τις 2 συνδεσεις που εχω κανει... Τζαμπα λεφτα ειναι αφου δεν χρησιμοποιω καθολου το τηλεφωνο...

An exeis energopoiisei ADSL 24Mbps proswrina i Forthnet de mporei na sou to metatrepsei se 2play.Akougetai ligo koufo,alla einai thema texniko-diadikastiko-mixanografiko. Ypotithetai pws teli septembriou isws dwsoun afti ti dynatotita.

Δημοσ.
Από 2/8 που έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή είμαι με 2mbit demo...

Κωδικούς/εξοπλισμό δεν δίνει η F επειδή δεν φαίνομαι ενεργοποιημένος στο σύστημα τους...

Το ίδιο πρόβλημα έχουν και άλλοι στο adslgr...

whatever.gif

An den enimerwsei o OTE ti forthnet oti egine i energopoiisi den oloklirwnetai i diadikasia opote den anabathmizetai k to username sou.Ligi ypomoni akoma...

Δημοσ.

Μου εστειλαν τον εξοπλισμο αλλα ακομα δεν ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια:???:, στο τηλεφωνο(αδαης τελειως με το αντικειμενο) μου ειπαν οτι ειναι θεμα ημερων...

Καταλαβα λεω ,καλα Χριστουγεννα...

Δημοσ.

23/08/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

26/07/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Και ακομα περιμεεεεεεεεεενω... Και ειμαι και μεσα στο ιδιοκτητο δικτυο απο μεσα Ιουλιου... Δηλαδη ετοιμος για 24mbit αλλα απο 1η Ιουνιου περιμεεεεεεεεεενω... 3 μηνες μεχρι τωρα καλα ειναι? :P

Δημοσ.

μην ξεχνατε οτι μεχρι τελοs Ιουλιου το μισο προσωπικο λειπει σε διακοπεs.

αρχεs Σεπτεμβρη λογικα θα εχετε μπει στο δικτυο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...