Προς το περιεχόμενο

Forthnet Adsl 10mbps - Προσφορα 01/06/07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Εμένα ενεργοποιήθηκε κανονικά η adsl over pstn πριν 3-4 ημέρες.

Δυστυχώς 1-2 ημέρες πριν την ενεργοποιήση νεκρώθηκε η τηλεφωνική

μου γραμμή κι από τότε περιμένω ακόμα τεχνικό του Ο.Τ.Ε.

Το ίντερνετ δουλεύει κανονικά όμως!

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Με εκτίμηση

Σπύρος

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

polaki ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρει πολύ το Wireless κομάτι γιατί το βασικό κατεβαστήρι μου είναι συνδεμένο με 32αρα lcd στο σαλόνι και είναι όλα τακτοποιημένα σε σημείο που δεν υπάρχει πριζα τηλεφώνου κοντά.

το pc έχει πάνω κάρτα WiFi της USR αγορασμένη για pairing με το USR 9108 του αδερφού μου στον κάτω όροφο και για κανένα εξάμηνο που κράτησε η ιστορία (να βλέπω internet απο τον Bro) δούλεψε μια χαρά, αν και maxg 128mb δεν είδα ποτέ, παρόλο που ήταν απόλυτα συμβατά.

παρόλα αυτά προβληματίζομαι και για το θέμα της γραμμής, δηλαδή για το πιο Modem θα αποδίδει σταθερότερα στη Forthnet χωρίς disconect. Τα forum είναι γεμάτα απο παράπονα για disconect και σε εμένα το siemens έχει αποδειχτεί βράχος σταθερότητας.

Δημοσ.
Εχω το Zyxel, ναι οκ, καλό ρουτεράκι, αλλά μου κάνει συνέχεια disconnect το wireless κομμάτι (απο LAN όλα ΟΚ) με αποτέλεσμα να γυρνάει ο αδερφός μου και να βλέπει οτι οι τσόντες του δεν έχουν κατέβει και να φωνάζει.. :D :D :D

Το wifi του ειναι και αυτο Zyxel, οπότε δεν παίζει θέμα ασυμβατότητας. Το ίδιο συνεβαινε και με ενα αλλο wifi της Netgear, οπότε στεγνά φταίει το router...

Αν θές wireless εγω δεν το συνιστω. Τα αλλα δεν τα ξέρω. Σαν ρουτερ γενικα πολυ ικανοποιημένος, με τα torrents του αδερφού μου που εχει κατεβασει όλη την Private (οποιος ξέρει ξέρει :D) να χτυπάνε κάτι 800άρες και εγώ να σερφάρω κανονικά χωρίς πρόβλημα.. (8mbit γραμμη HOL-OTE).

rixtou firmware update.ftp.zyxel.com.episis exei bandwidth manager

Ρε παιδιά να σας πω κάτι κουφό…

Δοκίμασα την γραμμή μου στην αρχή με το Fritz!Box Fon και είχε ξεσκιστεί στα Disconnect σε απίστευτο βαθμό (3 -4 την ώρα, κάποιες φορές στα καπάκια).

Δοκιμάζω το Siemens CL-110* της Forthnet και η γραμμή συγχρονίζεται στα 20Mb και δεν έχει κάνει κιχ! Κοιτάζω status/logs και δεν έχει κάνει ούτε ένα Disconnect εδώ και μια μέρα! Νομίζω ότι είναι λίγο άδικα κάποια παράπονα που ακούγονται και το χαρακτηρίζουν ως φριτέζα…

(*>Poulinos το πείρα τελικά γιατί είχες απόλυτο δίκιο. Για Wireless έδιναν το Linksys με 20 Ευρο μειον, δηλαδή από 100 = 80 δεν πάνε καλά τα άτομα).

Το θέμα είναι: πως μπορώ να ξέρω εγώ ποιο modem θα έχει την καλύτερη συμπεριφορά σε αυτό το θέμα;

Σκέφτομαι για αγορά: LINKSYS WAG200G, LINKSYS WAG54GS, ZYXEL PRESTIGE 660HW, US ROBOTICS SURECONNECT 9108

Ποιο προτείνεται από αυτά; Υπάρχει κάτι άλλο ενδιαφέρον σε αυτή την κατηγορία;

ta pio pola dslam siemens kai alcatel.opote speedtouch kai siemens einai braxos gia autes tis periptoseis.apo tin alli ama thes kati se wireless pare ena kalo access point me dio kerrees i kai 3 opote to siemens dinei internet kai to access point to asirmato komati.ego tha eperna i zyxel 660hw i linksys wag200.to 54gs den tha to eperna.alla an i grammi kanei disconects me allo modem i pes forthnet na sou allaxoun profil i pare access point opos ipame.

Aπτην άλλη οταν το emule έχει πολλά connections βυθίζεται η γη και δεν μπορώ να ανοίξω ούτε το google.. (και δεν εχει να κανει με το upload, του έχω limiter)

qos sto router giati t apola connectios einai bandwidth kai to emule mamietai sta connectios.miose ta max connections se 100 200

Παιδιά καλησπέρα.

Εμένα ενεργοποιήθηκε κανονικά η adsl over pstn πριν 3-4 ημέρες.

Δυστυχώς 1-2 ημέρες πριν την ενεργοποιήση νεκρώθηκε η τηλεφωνική

μου γραμμή κι από τότε περιμένω ακόμα τεχνικό του Ο.Τ.Ε.

Το ίντερνετ δουλεύει κανονικά όμως!

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Με εκτίμηση

Σπύρος

tha kane o ote kamia malakia.tha to ftiaxei min agxonesai.

polaki ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρει πολύ το Wireless κομάτι γιατί το βασικό κατεβαστήρι μου είναι συνδεμένο με 32αρα lcd στο σαλόνι και είναι όλα τακτοποιημένα σε σημείο που δεν υπάρχει πριζα τηλεφώνου κοντά.

το pc έχει πάνω κάρτα WiFi της USR αγορασμένη για pairing με το USR 9108 του αδερφού μου στον κάτω όροφο και για κανένα εξάμηνο που κράτησε η ιστορία (να βλέπω internet απο τον Bro) δούλεψε μια χαρά, αν και maxg 128mb δεν είδα ποτέ, παρόλο που ήταν απόλυτα συμβατά.

παρόλα αυτά προβληματίζομαι και για το θέμα της γραμμής, δηλαδή για το πιο Modem θα αποδίδει σταθερότερα στη Forthnet χωρίς disconect. Τα forum είναι γεμάτα απο παράπονα για disconect και σε εμένα το siemens έχει αποδειχτεί βράχος σταθερότητας.

bale siemens.poles fores allazoun kai to profil bebea apo forthnet gia tetoies periptoseis.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η γραμμή ενεργοποιήθηκε την προηγούμενη πέμπτη [3/8, την αίτηση την είχα καταθέσει 1/6 στα γραφεία τους...], ακόμα περιμένω να γίνει upgrade το account μου [είχα FORTHnet FAST INTERNET ADSL 1024 DYNAMIC] ....

whatever.gif

Δημοσ.

χμμ επειδη ειναι δυσκολο να διαβασω τοσες σελιδες ποστς και επειδη πλησιαζουν οι μερες να μπορω να βαλω και γω forthnet2play μπορει κανεις να μου πει ποσο καιρο θα κανει να ενεργοποιηθει κ ποσο θα μεινω χωρις τηλεφωνο?

Δημοσ.

εαν εισαι σε αλλο παροχο θα σου φαει περιπου 2 μηνεs ,εαν εισαι ηδη με καποιο πακετο στην φορθνετ σε κανα μηνα θα εχειs καθαρισει και με διακοπη τηλεφωνου για λιγεs ωρεs.

Δημοσ.

τωρα με ποτε ειμαι. με το που θα δηλωσω μεταφορα σε 2play θα περιμενω γυρω στις 25 εργασιμες κ 1 χωρις τηλεφωνο? τις 25 εργασιμες τι παγια θα πληρωνω? και στον ποτε κ στη forthnet για 2play?

Δημοσ.

μην τα μπερδευειs.

θα πληρωνειs στον ΟΤΕ μεχρι την μερα που θα ενεργοποιηθει η γραμμη σου.

μετα δεν εχειs δουλεια με τον ΟΤΕ.

ειπαμε τηλεφωνο κομμενο για λιγεs ωρεs.

Δημοσ.
εαν εισαι σε αλλο παροχο θα σου φαει περιπου 2 μηνεs ,εαν εισαι ηδη με καποιο πακετο στην φορθνετ σε κανα μηνα θα εχειs καθαρισει και με διακοπη τηλεφωνου για λιγεs ωρεs.

arkei na min ginei stravi kai mineis parapano.ine kai o Pote stin mesi

τωρα με ποτε ειμαι. με το που θα δηλωσω μεταφορα σε 2play θα περιμενω γυρω στις 25 εργασιμες κ 1 χωρις τηλεφωνο? τις 25 εργασιμες τι παγια θα πληρωνω? και στον ποτε κ στη forthnet για 2play?

an ola pane kala oute misi mera den tha minei xoris til an iparxei kana thema vlavis ...

Πόσες μέρες περίπου μετά την ύπαρξη ιδιόκτητου δικτύου στην περιοχή σας, σας στείλανε το καινούριο modem?

sinithos to stelnoun prin energopoiitheis oste na to exeis otan energopoiitheis.me courirer.

Δημοσ.
Χμμ και πόσες μέρες μετά την κάλυψη της περιοχής σου από το ιδιόκτητο ενεργοποιείται και η δική σου σύνδεση?

ine sxetiko auto.kanonika konta stis 20 meres .genikos ama ine kane esi tin aitisi kai opote energopoiithei.etsi kai alios stin praxi teleutea astigmi tha kopei to internet kai to tilefono

Δημοσ.

Να ρωτησω λιγο κι εγω κατι (αν εχει αναφερθει νωριτερα ζητω συγνωμη).

Εχω αγορασει 2 πακετα της 1ης Ιουνιου.

--- Το 1ο πακετο ενεργοποιηθηκε 13/08 για 1mbit γραμμη μιας και στο ιδιοκτητο μπαινω 15/11. Και ρωταω, αν θα μπω στο ιδιοκτητο, σταματαω να πληρωνω ΟΤΕ? Ή θα πρεπει να κανω forthnet2play για να μην πληρωνω ΟΤΕ? Το τηλεφωνο δεν με ενδιαφερει καθολου μιας και δεν το χρησιμοποιω καθολου, μονο για το DSL το χρειαζομαι. Οποτε αν γινεται να φυγω εντελως απο τον ΟΤΕ, θα ητανε οτι το καλυτερο!

--- Το 2ο πακετο δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα (26/07/2007: Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet). Σε εκεινο το τηλεφωνο δεν ειχα καθολου DSL, μονο τηλεφωνο ΟΤΕ. Εχει μπει στο ιδιοκτητο της forthnet απο τις 22/07 αλλα εμενα δεν με εχουν συνδεσει ακομα. Εκει θα μπορεσω να κανω το ιδιο? Δηλαδη να εχω μονο forthnet και να μην πληρωνω παγια ΟΤΕ? Ουτε εκει το χρησιμοποιω το τηλεφωνο του ΟΤΕ και θα ηταν τελεια να φυγω εντελως απο ΟΤΕ!

Και τελος, πληρωνουμε εμεις την διακοπη του ΟΤΕ ή τα αναλαμβανει ολα η forthnet?

Και τελος τελος (ναι κουρασα!), ενας φιλος που ειναι εντος ιδιοκτητου forthnet, θελει να βαλει DSL forthnet οτι πιο φθηνο υπαρχει! Μονο 24mbps μπορει να εχει με 21.5 ευρω ή υπαρχει και κατι πιο φθηνο σε αλλη ταχυτητα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...