Innersense Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 παιδιά έχω το εξής πρόβλημα μου έχου στείλει sms τους κωδικούς (όχι όμως εξοπλισμό) απο 19/7 και ενώ δοκιμάζω με δικό μου Modem και μου δείχνει την γραμμή να συγχρονίζει στα 19mb δεν μπορώ να συνδεθώ! πείρα τηλέφωνο και αφού περίμενα 20 λεπτά στην αναμονή βγήκε μια κοπελίτσα κλασικά που τα είδε οκ και βρήκε την λύση λέγοντας μου ότι καλύτερα είναι να περιμένω να μου στείλουν τον δικό τους εξοπλισμό yeah right, έδωσες την λύση τώρα... μιας και δεν μου έχουν στείλει ακόμα εξοπλισμό ξέρει κανείς αν μπορώ να πάω στα γραφεία τους και δίνοντας κάποια διαφορά σε λεφτά να πάρω κάπιο wi-fi router;
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 nai oso kanei to wifi stin forthnet kanei ligo pio ftina to linksys sto multirama.b.efoson sigxronizei tha prepe na pexeis.isos grafeis kati lathos ise sigxronizeis den perneis ip.an to kaneis bridge kai ftiaxname icon tha blepame ti fteei.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 μενω στο Ελληνικο (Αθηνα) στα ορια με την Αργυρουποληθα το δοκιμασω αυτο που λες το πρωι και θα σου πω dslam ilioupolis logika.dokimase auta pou sou ipa.
Innersense Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Σήμερα συνδέθηκα επιτέλους. Απλά ξύπνησα και το βρήκα συνδεμένο πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είναι λίγο βλαμένοι και εγώ τα είχα κάνει όλα σωστά απο μέρους μου. Με το modem συγχρονησμένο στα 19mb κατέβαζα απο ntua με 1mb/s ταχύτητα η οποία αναλογή σε 10αρα σωστά; Anyway, περισσότερα όταν θα έχω ξυπνήσει κανονηκά...
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 me download manager tha deis parapano pou na anigei mirror.tora pote tha pesei kai to ntua pou katevazoun oloi gia test apo ekei den xero.
heatwave Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 πως μπορω να σβησω καποιο λαθος μηνυμα στο Forum? εχω μπερδευτει
heatwave Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 να κανω μια ερωτηση κι εγω? εχω εγκαταστησει το καινουριο modem που ηρθε με την προσφορα -siemens cl 110- χωρις ακομη να εχει ενεργοποιηθει η καινουρια συνδεση. το προβλημα ειναι ομως οτι πουθενα στο Desktop δεν υπαρχει εικονιδιο που να δειχνει το modem με αποτελεσμα να μη βλεπω καμμια πληροφορια σχετικα με ταχυτητες κλπ. σημειωτεον οτι το εγκατεστησα συμφωνα με τις οδηγιες του τεχνικου. καμμια ιδεα τι να κανω? μονο σε απλα ελληνικα παρακαλω γιατι ειμαι καινουρια στο αθλημα.
Innersense Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 heatwave καλωσήρθες στο forum αλλά και στον κόσμο της aDSL2+ το modem το έχεις συνδέσει μέσω ethernet (κίτρινο καλώδιο) ή μέσω usb (μπλέ καλώδιο); Για το info της γραμμής πρέπει δίνοντας την ip του Modem (192.168.1.1) στην γραμμή διευθύνσεων του browser σου να βρεθείς στο menu ρυθμίσεων του (user:admin,pass:admin σε περίπτωση που κολήσεις εκεί και δεν έχεις διαβάσει το manual). Πατώντας στο εικονήδιο status θα δεις μια γραμμή που λέει ADSL Speed (DS/US) [πχ: 20016/509 Kbps]. Εκεί καταλαβαίνεις αν η γραμμή σου έχει μετατραπεί σε DSL και βλέπεις την ταχύτητα που συγχρονίζει το Modem. Όλα αυτά είναι άσχετα με το αν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η σύνδεση σου και μπορείς να τα δεις έτσι κι αλλιώς. Have fun...
heatwave Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 καλως σας βρηκα...εχω συνδεσει το USB ..ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 ITE USB ITE ETHERNET DEN IPARXEI ikonidio gia na mpeis sto internet.ola ginontai apo explorer apeutheias.apla logo usb tha peraseis drivers.alla den iparxei opos sta modem ikonidio mpeno internet ikonidio bgeno apo to internet.
Innersense Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά να σας πω κάτι κουφό… Δοκίμασα την γραμμή μου στην αρχή με το Fritz!Box Fon και είχε ξεσκιστεί στα Disconnect σε απίστευτο βαθμό (3 -4 την ώρα, κάποιες φορές στα καπάκια). Δοκιμάζω το Siemens CL-110* της Forthnet και η γραμμή συγχρονίζεται στα 20Mb και δεν έχει κάνει κιχ! Κοιτάζω status/logs και δεν έχει κάνει ούτε ένα Disconnect εδώ και μια μέρα! Νομίζω ότι είναι λίγο άδικα κάποια παράπονα που ακούγονται και το χαρακτηρίζουν ως φριτέζα… (*>Poulinos το πείρα τελικά γιατί είχες απόλυτο δίκιο. Για Wireless έδιναν το Linksys με 20 Ευρο μειον, δηλαδή από 100 = 80 δεν πάνε καλά τα άτομα). Το θέμα είναι: πως μπορώ να ξέρω εγώ ποιο modem θα έχει την καλύτερη συμπεριφορά σε αυτό το θέμα; Σκέφτομαι για αγορά: LINKSYS WAG200G, LINKSYS WAG54GS, ZYXEL PRESTIGE 660HW, US ROBOTICS SURECONNECT 9108 Ποιο προτείνεται από αυτά; Υπάρχει κάτι άλλο ενδιαφέρον σε αυτή την κατηγορία;
polaki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Εχω το Zyxel, ναι οκ, καλό ρουτεράκι, αλλά μου κάνει συνέχεια disconnect το wireless κομμάτι (απο LAN όλα ΟΚ) με αποτέλεσμα να γυρνάει ο αδερφός μου και να βλέπει οτι οι τσόντες του δεν έχουν κατέβει και να φωνάζει.. :D Το wifi του ειναι και αυτο Zyxel, οπότε δεν παίζει θέμα ασυμβατότητας. Το ίδιο συνεβαινε και με ενα αλλο wifi της Netgear, οπότε στεγνά φταίει το router... Αν θές wireless εγω δεν το συνιστω. Τα αλλα δεν τα ξέρω. Σαν ρουτερ γενικα πολυ ικανοποιημένος, με τα torrents του αδερφού μου που εχει κατεβασει όλη την Private (οποιος ξέρει ξέρει ) να χτυπάνε κάτι 800άρες και εγώ να σερφάρω κανονικά χωρίς πρόβλημα.. (8mbit γραμμη HOL-OTE).
polaki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Aπτην άλλη οταν το emule έχει πολλά connections βυθίζεται η γη και δεν μπορώ να ανοίξω ούτε το google.. (και δεν εχει να κανει με το upload, του έχω limiter)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.