MesmerizingGirl Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Και εγώ απο τις 6/6 και ακόμη περιμένω να πάει η αιτησή μου στον ΟΤΕ.Τους έχω πάρει αρκετά τηλέφωνα και όλο απο αύριο σε αύριο με πάνε. 26/6 λήγει η δέσμευση της Forthnet (20 ημέρες ισχυρίζονται, προσωπικά 15 θυμάμαι να υπέγραψα) για την ενεργοποίηση της ADSL. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να ακυρώσω την αίτηση μου αυτή καθώς και αν θα μου επιστρέψουν τα χρήματα τα οποία έδωσα? Τέλος η προηγούμενη συνδεσή μου ήταν ΟΤΕ (conn-x) όπου ενεργοποίηθηκε την επόμενη εργάσιμη ημέρα απο την στιγμή που έκανα την αίτηση (134). An i aitisi sou den exei paei kan ston OTE zita na tin akyrwseis.Logika ginetai. To connex einai o,ti pio aplo na enrgopoiitehi giati den sou ekanan kamia metafora apo diktyo se diktyo.O OTE,ston opoio anikei to diktyo apla sou energopoiise ti grammi. Egw pantws 14/6 katethesa tin aitisi kai 16/6 pige OTE.
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Εμενα παντως μου ενεργοποιηθηκε και απο χτες εχω ιντερνετ ξανα και με κορυφαιες ταχυτητες.Με τον εξοπλισμο ξερει κανεις τι γινεται?Δικαιουμαστε η οχι τελικα? logika dikaiouse. Και εγώ απο τις 6/6 και ακόμη περιμένω να πάει η αιτησή μου στον ΟΤΕ.Τους έχω πάρει αρκετά τηλέφωνα και όλο απο αύριο σε αύριο με πάνε. 26/6 λήγει η δέσμευση της Forthnet (20 ημέρες ισχυρίζονται, προσωπικά 15 θυμάμαι να υπέγραψα) για την ενεργοποίηση της ADSL. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να ακυρώσω την αίτηση μου αυτή καθώς και αν θα μου επιστρέψουν τα χρήματα τα οποία έδωσα? Τέλος η προηγούμενη συνδεσή μου ήταν ΟΤΕ (conn-x) όπου ενεργοποίηθηκε την επόμενη εργάσιμη ημέρα απο την στιγμή που έκανα την αίτηση (134). alo pano sto diktio tou ote kai allo double play.alla lefta kai speed to ena allo to allo.
rebel_ml Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Κατ'αρχην να ξεκαθαρίσω οτι μιλαμε για ΑΡΥΣ μέσω ΟΤΕ. Double play θα το σκεφτώ αρκετα πριν αποφασίσω σε ποιά εταιρία θα μπω (και δεν νομίζω να είναι η Forthnet). Τελος, ακόμα περιμένω.
littlelouievegos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Επιτελους μετα την Οδυσσεια ενεργοποιηθηκα και εγω σημερα.. Απο 18/5 με κομμενο νετ.. Σημερα μου παραδεχτηκαν οτι δεν ειχε πορτες το Περιστερι και για αυτο δεν ειχα εξελιξη μεχρι 4/6 ηταν νεκρο διαστημα.. Πρωτα το κοψαν δλδ και μετα το "ανακαλυψαν".. Α ρε ορεξη να χεις να τους βριζεις.. Τεσπα τα στατιστικα μου.. Connection Status Connected Upstream Rate (Kbps) 366 Downstream Rate (Kbps) 9994 Upstream Margin 3 Downstream Margin 14 Trained Modulation ADSL_2plus LOS Errors 0 Downstream Line Attenuation 31 Upstream Line Attenuation 19 Peak Cell Rate 863 cells per sec CRC Rx Fast 0 CRC Tx Fast 0 CRC Rx Interleaved 33 CRC Tx Interleaved 142 Path Mode Interleaved
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 ligo paraxeno pou exeis thorivo sto up tou margin.tsekare oti exeispanta filtrakia sta tilefona.
littlelouievegos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 ligo paraxeno pou exeis thorivo sto up tou margin.tsekare oti exeispanta filtrakia sta tilefona. Ναι το ξερω.. Ενω σε downstream ειμαι αρκετα καλα.. Το εχουν υποψιν τους και θα το δουμε μαζι αυριο.. Εγω δοκιμασα διαφορα οπως μονο του το modem και αλλου το τηλ, δλδ χωρις splitter αλλαξα φιλτρο και διαφορα τετοια.. Το ζητημα ειναι οτι το upstream margin παιζει αρκετα απο 2,3 - 7 db που σημαινει οτι κατι παιζει.. Θα το δω αυριο μαζι τους..
gntelmp Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Στο site της forthnet μπρορείς να δεις σε πιο στάδιο είναι η αίτηση για adsl? Μπορεί κάποιος να μου δώσει link?
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Στο site της forthnet μπρορείς να δεις σε πιο στάδιο είναι η αίτηση για adsl? Μπορεί κάποιος να μου δώσει link? ginetai alla den thimame link
theo37 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Στο site της forthnet μπρορείς να δεις σε πιο στάδιο είναι η αίτηση για adsl? Μπορεί κάποιος να μου δώσει link? http://www.forthnet.gr/templates/ADSLstatus.aspx?c=10007803
manic Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 μου εστειλαν το ρουτερ SIEMENS CL-110 ξερει κανεις τι ψαρια πιανει???
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 min agxonesai.mia xara einai.apo ta crypto kai sagem kalitera.deuteron ,kai basiko .APO SIMERA THA DEITE OTI OI GRAMMES KLIDONOUN MEXRI 24 MBIT .OSO ANTEXEI TOU KATHENOS.THA DEITE OTI MALON DEN KATEVAZETE PX ME 20 MBIT.apo 1 iouliou tha katevazoume kai oso exei klidosei i grammi.gia tin ora kai sta 20 na klidosoume tha katevazoume me 10.apo 1 iouliou full ta gkazia
Vassilis_X Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 ego akoma apo tis 12/6 eimai se stadio paralabi kai kataxorisi tis aitisis apo forthnet.. exo parei apeira til me polla gazia stous kakomoirous tous tilefonites-tries.. allos leei oti exei provlima to dslam allos oti kapoio texniko provlima kai de kserei na mou pei allos oti de mou dinei porta o ote klp klp.. aman pia aganaktisa.. ama den exoun diathesimes portes tote ti kanoun tis prosfores;; mono gia na paroun lefta;;
MrTryANalyzer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 kai go apo tis 14/6 sto idio stadio eimai ...
georgeinvictus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 kai egw paralabh kai kataxwrhsh ths aithshs...apo 01/06 kai exoume 02/07....ti kanoyn pia?eleos!!!!tsepwsan ta 60ria apo toso kosmo kai apo yphresies akoma tipota?toylaxiston na dwsoyn kamia demo syndesh na kanoume tis douleies mas mexri na energopoih8ei h kanonikh h kapoia endiamesh allh lysh....oi thlefwnhtes de mas ftaine alla kapoy prepei na ta leme ki emeis!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.