Προς το περιεχόμενο

Forthnet Adsl 10mbps - Προσφορα 01/06/07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αρχίσαμε καλά...η ημερομηνία ενεργοποίησης του ιδιόκτητου δικτύου από 15/6 πήγε 22/7 λόγω ευθύνης "τοπικών φορέων" !!

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν αρχίσαμε καλά...η ημερομηνία ενεργοποίησης του ιδιόκτητου δικτύου από 15/6 πήγε 22/7 λόγω ευθύνης "τοπικών φορέων" !!

Έλεγα και εγώ: δεν γίνεται να γίναμε έτσι ξαφνίκα ευρωπαίοι:twisted:

Δημοσ.
den tha ta xaseis ta lefta don't worry.ego pleon apo simera theoritika exo kalipsi

δεν είπα ότι θα τα χάσω(δεν είναι δα και το σοβαρό ποσό)αλλά για σκεφτείτε πόσα 60'αρια μαζεύτηκαν και όλοι είμαστε standby....

Δημοσ.

χμμ εμένα στις 15/6 έληγε η συνδρομή αλλά ακόμη είμαι μέσα...με την παλιά μου όμως ταχύτητα (768)..αν είχε ανανεωθεί δεν θα έπρεπε να έχω 1024 (αφού για ιδιόκτητο πρέπει να περιμένω ακόμη) ??

Δημοσ.
χμμ εμένα στις 15/6 έληγε η συνδρομή αλλά ακόμη είμαι μέσα...με την παλιά μου όμως ταχύτητα (768)..αν είχε ανανεωθεί δεν θα έπρεπε να έχω 1024 (αφού για ιδιόκτητο πρέπει να περιμένω ακόμη) ??

Ακριβώς όπως τα λες,χωρίς ερωτηματικό!

Απλά επιβεβαιώνετε ότι δεν διακόπτετε η σύνδεση αυτών που λήγουν αυτές τις μέρες η συνδρομή τους...

Εκτός κι αν πρόκειται για μετάβαση σε ιδιόκτητο όπου διακόπτετε 24 ώρες τυπικά,...περισσότερο ουσιαστικά!!!

Δημοσ.

Εμενα παντως μου ενεργοποιηθηκε και απο χτες εχω ιντερνετ ξανα και με κορυφαιες ταχυτητες.Με τον εξοπλισμο ξερει κανεις τι γινεται?Δικαιουμαστε η οχι τελικα?:confused:

Δημοσ.
Εμενα παντως μου ενεργοποιηθηκε και απο χτες εχω ιντερνετ ξανα και με κορυφαιες ταχυτητες.Με τον εξοπλισμο ξερει κανεις τι γινεται?Δικαιουμαστε η οχι τελικα?:confused:

Τυχερέ:twisted: Εμένα ακόμα να την προωθήσουν στον ΟΤΕ αν και την έχουν παραλάβει από τις 4 του μηνός:evil::evil:

Δημοσ.

Εμένα ενεργοποιήθηκε κ τη μέρα που ήταν να ενεργοποιηθεί μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό με τα στοιχεία username k password. Από ταχύτητες πάμε πολύ καλά πιάνω 10mbit στο ftp του Πολυτεχνείου.Ενεργοποιήθηκε μέσα σε 4 εβδομάδες αλλα στο site της Forthnet ακόμη δείχνει πως εκκρεμεί.Όσων αφορά τον εξοπλισμό εμένα μου έστειλαν με Courier ένα Crypto ADSL ROUTER F360 δε το δοκίμασα μιας κ έχω δικό μου εξοπλισμό.

Δημοσ.

Oloi osoi piran tin prosfora tis 1/6 dikaiountai exoplismo.

Twra oson afora to montelo analoga me to stock tis apothikis ti stigmi pou tha ton steiloun

Δημοσ.
Τυχερέ:twisted: Εμένα ακόμα να την προωθήσουν στον ΟΤΕ αν και την έχουν παραλάβει από τις 4 του μηνός:evil::evil:

Και εγώ απο τις 6/6 και ακόμη περιμένω να πάει η αιτησή μου στον ΟΤΕ.

Τους έχω πάρει αρκετά τηλέφωνα και όλο απο αύριο σε αύριο με πάνε.

26/6 λήγει η δέσμευση της Forthnet (20 ημέρες ισχυρίζονται, προσωπικά 15 θυμάμαι να υπέγραψα) για την ενεργοποίηση της ADSL.

Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να ακυρώσω την αίτηση μου αυτή καθώς και αν θα μου επιστρέψουν τα χρήματα τα οποία έδωσα?

Τέλος η προηγούμενη συνδεσή μου ήταν ΟΤΕ (conn-x) όπου ενεργοποίηθηκε την επόμενη εργάσιμη ημέρα απο την στιγμή που έκανα την αίτηση (134).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...