agoraki_23 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Θέλουν να πουν κρατήστε τα γιατί είμαστε ότι να ναι μήπως??? Για δείτε αυτό... http://www.forthnet.gr/templates/viewcontentTmChRmArt.aspx?p=200499
agoraki_23 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Eπίσημη απάντηση της εταιρείας στο αν θα διακοπεί η υπάρχουσα σύνδεση adsl.... Αξιότιμε κύριε, Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Σε απάντηση του ερωτήματός σας, σας ενημερώνουμε ότι δεν θα γίνει διακοπή της adsl σύνδεσης. Στην περίπτωση που ζητηθεί παράλληλα αναβάθμιση σε 10Mbps θα διακοπεί η πρόσβαση έως 24 ώρες. Η αποστολή του εξοπλισμού θα γίνει με courier, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ενεργοποίησης της νέας υπηρεσίας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική διευκρίνιση. Με εκτίμηση, Παραδάκη Ευαγγελία
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 theoritika exoume pei den kovetai.stin praxi pote den ksereis ti tha skasei
manic Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 SOS ξεχασα να βαλω την φωτοτυπια της ταυτοτητας μεσα τωρα τι να κανω να το στειλω με φαξ? η να τα ξαναστειλω????? υγ:επειδη εχω προβλημα με το mail δεν μπορω να επικοινωνισω με forthnet
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 SOS ξεχασα να βαλω την φωτοτυπια της ταυτοτητας μεσα τωρα τι να κανω να το στειλω με φαξ? η να τα ξαναστειλω????? υγ:επειδη εχω προβλημα με το mail δεν μπορω να επικοινωνισω με forthnet Στειλτο ξανα εννοειται ή αν μπορεις πηγαινε απο εκει.. Ετσι αποκλειεται να στην δεχτουν..
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 stilto ka ime fax kai mporeis na pas kai apo ekei.
digitalsoul Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 paidia pio einai to upload sta 10mbps stin forthnet??
random Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 το upload, επίσημα και σήμερα, ειναι 512. αυτό θα πληρώσεις. ανεπισημα, απο φημες σε φορουμ ακούγεται οτι θα παει στο 1 mbps, τωρα που εδωσε down sta 24, και επειδη έδωσαν το 1 δυο άλλοι isp (Net One kai Hol)
Christos19 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Υπάρχει δυνάτοτητα ενημέρωσης για την εξέλιξη της αίτησης? (δεν είμαι καινούριος συνδρομητής άρα δεν ισχύει η υπηρεσία του site τους)
agoraki_23 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Υπάρχει δυνάτοτητα ενημέρωσης για την εξέλιξη της αίτησης? (δεν είμαι καινούριος συνδρομητής άρα δεν ισχύει η υπηρεσία του site τους) Mόνο με τηλ στο 8011008000,δεν υπάρχει δυνατόττητα online. Εγώ πήρα σήμερα και μου είπαν ότι δεν παραλάβανε ακόμα καν την αίτηση μου ( την έστειλα Δευτεέρ με το προπληρωμένο φάκελο,όχι συστημένο) και μου είπαν να ξαναπάρω από Δευτέρα...
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 ego oso xero iparxei.apo tin stigmi pou tha stalei ston ote fenetai.
theo37 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 yπάρχει κάποιος που να αναβαθμίστηκε (εκτος ιδιόκτητου δικτύου)απο 768 σε 1mb? στα email δεν απαντάνε απο τη 4net.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 an perimeneisna deis megali diafora :PPPPPP as einai kala o ote.
SATA Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 παρθενικό μυν. σατα.... _______________________________________________________________ παρα το οτι η forthnet ειχε δώσει άλλα δειγματα γραφής, ισως τελικά να μήν μπόρεσε να ξεχωρίσει κανοντας τη διαφορά... πιστεύω οτι δυστυχώς για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται η προχειρότητα και η άρπα-κόλα πρακτική του κουτοπόνηρου έλληνα "επιχειρηματία"? ή "στελεχών"..! δεν θα μπορεσουμε αραγε να ξεφύγουμε απ' αυτή την κατάρα? _να μας σεβονται ως καταναλωτές κ να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη μας? ...αμποτε....
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 παρθενικό μυν. σατα...._______________________________________________________________ παρα το οτι η forthnet ειχε δώσει άλλα δειγματα γραφής, ισως τελικά να μήν μπόρεσε να ξεχωρίσει κανοντας τη διαφορά... πιστεύω οτι δυστυχώς για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται η προχειρότητα και η άρπα-κόλα πρακτική του κουτοπόνηρου έλληνα "επιχειρηματία"? ή "στελεχών"..! δεν θα μπορεσουμε αραγε να ξεφύγουμε απ' αυτή την κατάρα? _να μας σεβονται ως καταναλωτές κ να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη μας? ...αμποτε.... kalos irthes sto forum sata
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.