ilianna Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Εδώ και καιρο ο Η/Υ μου εχει αρκετα προβληματα.Π.χ.ανοιγει μονο του παραθυρα του IE,με πεταει απο το Windows Messenger και οταν κανω scan με το Lavasoft Ad Aware μου βρισκει αρκετα Trojan και απο σημερα κανει καθε 3 και λιγο επανεκκινηση.Τι να κάνω; Ηρθε η ωρα για φορματ;
Freakster Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Εδω και καιρο εχει ερθει η ωρα του (για φορματ). Ψαξε βρες οδηγο στο ινσομνια, δεν ειναι δυσκολο, μην αγχωνεσαι.
ilianna Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Αρα πρεπει να αρχισω να τα γραφω σε dvd τα αρχεια μου πριν χαθουν ολα,ε?
kkostas77 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Oι επανεκκινήσεις μπορει να έχουν να κάνουν και με την ψύξη του υπολογιστή. Τους καλοκαιρινους μηνες παρατηρήτe συχνά αυτο σε υπολογιστές χωρις αρκετά ανεμηστηράκια. Επίσης υπάρχει η περίπτωση να έχουν χτυπήσει οι μνημες. Για την ωρα σου προτείνω να κατεβάσει το counterspy σε trial μορφη, τρέξε το και σβήσε οτι αηδίες σου βγάλει.Ισως κάτι απ ολα αυτα να προκαλεί επανεκκινήσεις. Επισης καλο ειναι να βάλεις κάποιες απο τις κλασικές ενημερωσεις ασφαλείας των windows...Νομιζω οτι σε κάλυψα (Tελευταία ειναι η περιπτωση φορματ κατ εμέ...φορματ δεν ειναι ανάγκη να κάνει κάποιος με την μια.)
ilianna Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 A!Τωρα που το ανεφερες εδω και καιρο που βγαινει 1 παραθυρο Αυτοματης ενημερωσης των Windows,οταν παταω εγκατασταση,φτανει μεχρι καπου και μετα λεει σφαλμα! Τωρα θα δοκιμασω και το counterspy που μ ειπες!
bansumi Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Εγώ σου προτείνω να μπεις στα windows σε safe mode και να κάνεις scan για virus, spyware, trojans και μετά αν επαναλαμβάνονται πάλι αυτά τα συμπτώματα προχωράς σε format
wiseufc Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 1)min travas windows update ama exeis copy windows klista apo to manage 2)kalo tha itan na vlaeis ena kalo anti virus p.x. kaspersky kai na to skanaris se safe mode i na vgaleis ton disko kai na to skanaris se ena pc enos filou sou einai poio apotelesmatiko 3)ama sou anigi se asxetes stigmes IE kapoios spyware exeis parei 4)Epidi ego varieme na kano oloi auti tin diadikasia tha to formara kai ama mou sinixize tis epanakinisis tha koitaga gia hardware p.x. mnimes
ilianna Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Λοιπόν..Εϊμαστε σε καλό δρόμο,γιατί εδώ και ενα 20λεπτο δεν εχει κανει ουτε 1 επανακκίνηση!Είναι Φοβερό! Προς το παρόν έβαλα το Avast γιατί διάβασα ότι έιναι πολύ καλό και μου βρηκε αρκετους δούρειους ίππους,malwares και spywares.Νομίζω πως εκανε καλη δουλεια!Βεβαια,πρεπει να περιμενω να δω αν θα γινει τπτ αλλο τωρα... Απο εδώ και πέρα τι άλλο να κάνω;Μήπως χρειάζομαι και κάποιο Firewall,γιατί δεν εχω κανενα τον τελευταιο καιρο!
kkostas77 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Ο απλος χρηστης δεν έχει ανάγκη κάποιο κορυφαίο firewall...ασε αυτο των windows...κακο δεν κάνει
ilianna Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Οκ τότε...Θα δοκιμάσω και αυτά που μου είπατε και τα ξαναλέμε! Ευχαριστώ πολύ πάντως!!!!!
michalakos Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 re paidia kanenas mhxanologos foithths yparxei? ok.mallon oxi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.