Προς το περιεχόμενο

Θα ήθελα γνώμες για LG 19”

kag3to

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά ψάχνω οθόνη LCD 19" ή LCD 19"Widescreen μέχρι 200?. Έχω καταλήξει στις οθόνες LG και στις 19" γιατί μου φαίνεται πως καλύπτονται από 3-ετή εγγύηση για zero pixel. Έχω καταλήξει σχεδόν στην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168555 αλλά θα ήλεθα να μου πείτε γνώμες και αν δυνατόν Wide ή κανονική?:???:

Ευχαριστώ,

kag3to.

Δημοσ.

Δεν βλεπω στην σελιδα του ισοπ να λεει πουθενα για εγγυηση 0 καμενων πιχελ. Εχει ακουστει οτι το ισοπ κανει παραεισαγωγες (κατευθειαν απο τον προμηθευτη) για να εχει καλυτερες τιμες. Την εγγυηση 0 πιξελ την δινει ο επισημος Ελληνας αντιπροσωπος της LG, κι αν το ισοπ δεν τις εχει προμηθευτει απο αυτον τοτε ξεχασε την εγγυηση.

Καλυτερα ρωτα τους πρωτα αν ισχυει ειδαλως κοιταξε σε αλλο καταστημα πληροφορικης -πχ στο σαιτ του πλαισιου στις LG αναφερει για 0 καμενα πιξελ.

Δημοσ.

Thanks θα το προσέξω αυτό αλλά δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση άμα αξίζει η οθόνη αυτή που είναι WS ή όχι

Δημοσ.

Φίλε kag3to η συγκεκριμένη LG είναι wide, έχει εγγύηση για 0 καμένα πιξελ, έχει πολύ καλή ευκρίνεια, πολύ καλό μαύρο, αλλά εκεί που δεν τα πάει καλά (προσωπική μου βέβαια άποψη) είναι στην πιστότητα των χρωμάτων σε σύγκριση με την προηγούμενη philips lcd που είχα και του φορητού μου υπολογιστή. Πάντως έχει πολλές ρυθμίσεις για να την φέρεις ποιο κοντά στις προτιμήσεις σου.

Δημοσ.

wide η oxi,ειναι θεμα γουστου δικου σου.προσωπικα ειδα την οθονη που θες να παρεις σε ενα φιλο,κ μετα απο λιγες μερες τσιμπισα την 20αρα.διαλεξε συμφωνα με το τι πιστευεις οτι σε βολευει καλυτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...