SupaCoopa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ωραιος... Η επιμονη ανταμοιβεται, στην Ελλαδα μας ταλαιπωρουν παντα για αυτονοητα πραγματα.
Nix_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Και φαντασου τωρα, να ειχαν σπρωξει την τιβι σε καμια θεια, που δεν θα ξερε τι της γινεται... Θα μενε και ευχαριστημενη που ειχε τα καναλια απο πριν!
johnbond Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Και φαντασου τωρα, να ειχαν σπρωξει την τιβι σε καμια θεια, που δεν θα ξερε τι της γινεται... Θα μενε και ευχαριστημενη που ειχε τα καναλια απο πριν! Ε εντάξει σιγά μην έπαιρνε η θεία 1080p... LOL Πάντως η τηλεόραση κόβω να κατευθύνεται προς το stock του Φουρλή άν ενδιαφέρεται κανείς... Με μια γενναία έκπτωση και με εγγύηση είναι καλή ευκαιρία..
louben Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ε εντάξει σιγά μην έπαιρνε η θεία 1080p... LOLΠάντως η τηλεόραση κόβω να κατευθύνεται προς το stock του Φουρλή άν ενδιαφέρεται κανείς... Με μια γενναία έκπτωση και με εγγύηση είναι καλή ευκαιρία.. Που ακριβως βρισκεται το στοκ αυτο?Γιατι στο αντιστοιχο του κωτσοβολου(στη λεωφορο αθηνων) που ειχα παει πριν μερικα χρονια ολο μλκιες ειχε.
KARABOUGIOUK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ SAMSUNG 32 ΓΙΑ ΤΟ PLAYSTATION 3 .ΛΕΕΙ;
jimdr6 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Γεια χαρα σε όλους... Πριν κανα 2-3 βδομαδες αγορασα την Samsung LE40A656A1F. Φοβερη και καταπληκτικη δεν το συζητω ειδικα με τις κονσολες και με HD & BlueRay που την εχω συνδεσει εχω μεινει αφωνος. Προσφατα λοιπον ενω εφτιαχνα τα καλωδια και ειμουνα πολυ κοντα και εχωντας το format στο 4:3 στην ΤV διαπιστωσα στο μαυρο ενα "ζαβο" pixel. Ειναι περιπου 3 cm μεσα απο την αριστερη πλευρα της οθονης και ειναι μονο ένα. Αν το κοιταξεις καλα δεν ειναι ασπρο αλλα κατι σε μπλε ή κοκκινο. Και γενικα δεν φαινεται καθολου εκτος και αν πας πολυ κοντα. Και οταν το βλεπεις ειναι μονο στο μαυρο οταν εχω το 4:3. Σε αλλο χρωμα δεν υπαρχει καθολου. Θα ηθελα λοιπον την συμβουλη σας γιατι νιωθω σαν τον παραξενος: 1)Nα παρω την Samsung αν τους το πω? 2)Με την εγγυηση τη γινετε σε αυτα τα πολυ πολυ μικρα "προβληματα"? 3)Να παω να το πω στο πλαισιο οπου κα την αγορασα(εχουν περασει 2-3 βδομαδες απο τοτε που την αγορασα) 4)Να κανω πως δεν το ειδα ποτε μιας και αυτα συμβαινουν στις αγορες LCD? Παρακαλω help γιατι νιωθω υπερβολικος νομιζω.... απο την αλλη μερια δεν θα επρεπε να μην ειχε κανενα προβλημα? Ευχαριστω προκαταβολικα
dali13gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Εκτός του ότι δεν σε καλύπτει η εγγύηση, νομίζω πως υπερβάλλεις λίγο.
jimdr6 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 ...για την υπερβολη το δεχομαι, γι αυτο και σας ρωτησα για να μαθω αν αυτο ειναι συνηθες φαινομενο. Τhanx Οσο για την σκονη φιλε μου καταλαβαινω την διαφορα.:cool Και παλι ευχαριστω που με καθησυχασατε!
kapodistrias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μπορεί να είναι καμμένο subpixel.Έχω ένα σε μια Eizo το οποίο είναι μόνιμα πράσινο.
jimdr6 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Nαι αυτο πρεπει να ειναι! Kαπου διαβασα για αυτα τα παλιο-subpixels... Eμενα παντως μονο το μαυρο pixelακι την εχει κανει. Kαι στο Psp μου εχει το ιδιο προβλημα μονο στο μαυρο το βλεπω οτι λειπει! Δεν το εχω με τιποτα...
FarCry Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 δωσε μια εικονα σε μεγεθυνση οπως ο παλιος να ειμαστε σιγουροι τι ειναι
jimdr6 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Φιλε μου προσπαθησα να το φωτογραφισω το πρωι αλλα ειναι πολυ μικρο και πανω στο μαυρο και δεν μπορει να νεταρει! Θα ξαναπροσπαθησω manual το βραδι! Αλλα μπορω να σου κανω μια περιγραφη! Ειναι στο μεγεθος μιας τρυπας απο καρφιτσα. Και αρχιζει να ειναι ορατο μονο στο μαυρο απο αποσταση 20cm περιπου. Σαν χρωμα αν το παρατηρησεις καλα αλλαζει σε κοκκινο ή μπλε...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Φιλε μου προσπαθησα να το φωτογραφισω το πρωι αλλα ειναι πολυ μικρο και πανω στο μαυρο και δεν μπορει να νεταρει! Θα ξαναπροσπαθησω manual το βραδι! Αλλα μπορω να σου κανω μια περιγραφη! Ειναι στο μεγεθος μιας τρυπας απο καρφιτσα. Και αρχιζει να ειναι ορατο μονο στο μαυρο απο αποσταση 20cm περιπου. Σαν χρωμα αν το παρατηρησεις καλα αλλαζει σε κοκκινο ή μπλε... Αν ειναι τοσο μιρκο υπερβαλεις.Μην κανεις τιποτα.Δεν φενετε καθολου αποτι καταλαβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.