Προς το περιεχόμενο

Samsung TV και καμμένο pixel-τσάμπα τα λεφτά μου

johnbond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
E nai afou einai igroi kristaloi oxi fosforos. Den menei monima. giauto kai legetai image persistance oxi burn-in.

Ναι ακριβως αυτο ανεφερε. Ειπε οτι στη χειριστη περιπτωση (πολυ σπανιο) γινεται και μονιμο εστω και αχνα...

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τι @#$$#@ριες λέει ο τεχνικός οτι πρέπει να είναι 3 τα καμμένα για να γίνει αλλαγή?Τι σημαίνει το ζιρο πικσελ τότε?

Προφανώς ή δεν έχει Zero pixel εγγύηση ή με δουλεύουνε για να γλιτώσουν την αντικατάσταση..

Να δούμε,αν δεν καταφέρουν να την καθαρίσουν,θα μιλήσω με το multirama και θα τους πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από το ποιόν..

Δε σας είπα και το άλλο το καλύτερο,η τηλεόραση είχε μέσα κανάλια που σημαίνει ότι κάποιος την είχε ήδη χρησιμοποιήσει.

Δημοσ.

ααα τέλεια....η συσκευασία ήταν σφραγισμένη οταν την παρέλαβες?αν είχε κανάλια τότε ή την έβγαλαν από βιτρίνα ή ήταν από επισκευή ή από επιστροφή μη ικανοποιημένου πελάτη....και όταν σκας 1800 και κάτι ευρώ για κάτι τέτοιο τότε έχεις απαιτήσεις.αν ήταν να σου δώσουν μια από βιτρίνα για παράδειγμα πρώτα θα έπρεπε να σε ενημερώσουν και να λάβεις και την απαραίτητη έκπτωση....εκτός και αν ήταν τόσο καλοί άνθρωποι που για εξυπηρέτηση (ή σερπραηζ) σου έβαλαν τα κανάλια (συγκινητικό ε?)

Δημοσ.
ααα τέλεια....η συσκευασία ήταν σφραγισμένη οταν την παρέλαβες?αν είχε κανάλια τότε ή την έβγαλαν από βιτρίνα ή ήταν από επισκευή ή από επιστροφή μη ικανοποιημένου πελάτη....και όταν σκας 1800 και κάτι ευρώ για κάτι τέτοιο τότε έχεις απαιτήσεις.αν ήταν να σου δώσουν μια από βιτρίνα για παράδειγμα πρώτα θα έπρεπε να σε ενημερώσουν και να λάβεις και την απαραίτητη έκπτωση....εκτός και αν ήταν τόσο καλοί άνθρωποι που για εξυπηρέτηση (ή σερπραηζ) σου έβαλαν τα κανάλια (συγκινητικό ε?)

Ήταν σφραγισμένη με διαφανή ταινία,αλλά που να το σκεφτώ;

Αν μου φτιάξουν το πρόβλημα θα αφήσω εδώ την υπόθεση,μιας και έπαιζε πολύ καλά η τηλεόραση..

Αλλιώς κάποιος θα την πληρώσει,σίγουρα..

Μίλησα και με ένα φίλο μου δικηγόρο και λέει ότι μπορούμε να στείλουμε εξώδικο να τους τρομάξουμε..

Δημοσ.

Κανονικά έπρεπε να έχεις ζητήσει αντικατάσταση πριν καν δεις το σκουπίδι πiσω από το τζάμι καθώς είναι φανερό ότι είναι βιτρίνας ή επιστροφή από άλλον.

EDIT: H Samsung στο site της αναφέρει ότι προβλέπονται 7 pixel στις LCD TVs

Δημοσ.
EDIT: H Samsung στο site της αναφέρει ότι προβλέπονται 7 pixel στις LCD TVs

Που το βρήκες αυτό;

Για τα καμμένα σε σειρά τι λέει;

Δημοσ.
Ήταν σφραγισμένη με διαφανή ταινία,αλλά που να το σκεφτώ;

Αν μου φτιάξουν το πρόβλημα θα αφήσω εδώ την υπόθεση,μιας και έπαιζε πολύ καλά η τηλεόραση..

Αλλιώς κάποιος θα την πληρώσει,σίγουρα..

Μίλησα και με ένα φίλο μου δικηγόρο και λέει ότι μπορούμε να στείλουμε εξώδικο να τους τρομάξουμε..

ta atoma einai tsigkounides kleftes eleini axristi polites kai ena soro alla kosmitika(min ta pw twra)

Akous ekei tous 1800 freskotata eyrw pou ta exeis bgalei me kopo kai idrota ka isou dinoun xrisimopoieimeni me skoupida kai ena soro alles p@p@ries???/

To eksodiko stilto tous sigoura!!!

Δημοσ.
ta atoma einai tsigkounides kleftes eleini axristi polites kai ena soro alla kosmitika(min ta pw twra)

Akous ekei tous 1800 freskotata eyrw pou ta exeis bgalei me kopo kai idrota ka isou dinoun xrisimopoieimeni me skoupida kai ena soro alles p@p@ries???/

To eksodiko stilto tous sigoura!!!

Τι να πεις!Μετάνιωσα που πήρα τόσο ακριβή τηλεόραση..

Τουλάχιστον αν είχα δώσει 800 ευρώ θα ένιωθα λιγότερο κορόιδο..

Αλλά τώρα που έδωσα τόσα λεφτά και έχω τέτοια προβλήματα, νιώθω πραγματικά χάλια...Ήθελα 1080p..Καλά να πάθω..

Πάντως θα τους πιέσω μέχρι τέλους για αντικατάσταση με καινούρια..

Δημοσ.

Φίλε μου μην το σκέφτεσαι έτσι. Καλά έκανες και πήρες ακριβή τηλεόραση αφού έτσι γούσταρες. Το θέμα είναι ότι στάθηκες άτυχος. Και εγώ έχω Samsung (την 32'' LCD), αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Πάντως αυτό το θέμα με τα κανάλια μην το αφήσεις έτσι. Άμα η Samsung δεν σου λύσει το πρόβλημα, πρέπει να ζορίσεις το μαγαζί αγοράς. Έπρεπε να το είχες κάνει ήδη!!!!!! Σωστά τα παιδιά σου είπαν ότι αφού είχε μέσα κανάλια ήταν ή βιτρίνας ή από επιστροφή. Και οι δύο περιπτώσεις είναι άσχημες αφού στην βιτρίνα παίζει 12 ώρες την ημέρα ενώ από επιστροφή σημαίνει ότι ήταν ελαττωματική (όπως και ήταν τελικά!!!). Θα βρεθεί λύση αλλά πρέπει να τους τρίξεις τα δόντια!!!!!

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

είδα τυχαία το thread και μου τράβηξε τη περιέργια. Δεν είμαι

ειδικός περί του θέματος, είχα όμως μία παρόμοια εμπειρία με

laptop και σκέφθηκα να σας το πω, έτσι για το ακαδημαϊκό

του θέματος :-)

Έχω ένα πρώην πανάκριβο ΙΒΜ thinkpad T42p. Μιλάμε

για αγορά 3700 ευρώ πριν από δύο χρόνια... Το μηχανάκι

έχει μία πολύ καλή 15" οθόνη που σηκώνει 1600χ1200.

Ναι, μπορώ και βλέπω τα γράμματα σε αυτές τις ίντσες :-)

Τι έγινε λοιπόν: Άρχισε η LCD του να παρουσιάζει κάτι

περίεργα σημάδια, σε μέγεθος πίξελ περίπου,

που μοιάζαν με βρώμα. Στην αρχή δεν

έδωσα σημασία. Κάποια στιγμή πάω να τα καθαρίσω και

διαπιστώνω ότι δεν είναι από έξω αλλά μέσα στην οθόνη...

Αυτά πολλαπλασιάστηκαν και φτάσαμε στα, ξέρω γω,

20-30 τέτοια !

Ευτυχώς το μηχάνημα είναι ακόμα σε εγγύση (3ετής, 3700

ήταν αυτά). Το πήγα στο service και άλλαξαν κατευθείαν

την οθόνη με νέα. Ουφφ, ευτυχώς.

Που σας ενδιαφέρει αυτό: ψάχνοντας βρήκα ότι αυτά

τα λένε "pressure spots" (ρίξτε το στο Γκούγκλ, σκέτο

ή με "thinkpad") και προκαλούνται ακριβώς λόγω πίεσης

στο πάνελ, πράγμα πανεύκολο στα laptop εάν τα

μεταφέρεις μαζί με βιβλία κτλ. σε τσάντες. Ή, τέλως

πάντων, κάτι παίζεται με κάποια thinkpad, τι να σας πω...

Αυτά. Ίσως σε εσάς που ξέρετε να σας λέει κάτι και για

τις τηλεοράσεις.

Καλό βράδυ,

V.

Δημοσ.
Γειά σας παιδιά,

είδα τυχαία το thread και μου τράβηξε τη περιέργια. Δεν είμαι

ειδικός περί του θέματος, είχα όμως μία παρόμοια εμπειρία με

laptop και σκέφθηκα να σας το πω, έτσι για το ακαδημαϊκό

του θέματος :-)

Έχω ένα πρώην πανάκριβο ΙΒΜ thinkpad T42p. Μιλάμε

για αγορά 3700 ευρώ πριν από δύο χρόνια... Το μηχανάκι

έχει μία πολύ καλή 15" οθόνη που σηκώνει 1600χ1200.

Ναι, μπορώ και βλέπω τα γράμματα σε αυτές τις ίντσες :-)

Τι έγινε λοιπόν: Άρχισε η LCD του να παρουσιάζει κάτι

περίεργα σημάδια, σε μέγεθος πίξελ περίπου,

που μοιάζαν με βρώμα. Στην αρχή δεν

έδωσα σημασία. Κάποια στιγμή πάω να τα καθαρίσω και

διαπιστώνω ότι δεν είναι από έξω αλλά μέσα στην οθόνη...

Αυτά πολλαπλασιάστηκαν και φτάσαμε στα, ξέρω γω,

20-30 τέτοια !

Ευτυχώς το μηχάνημα είναι ακόμα σε εγγύση (3ετής, 3700

ήταν αυτά). Το πήγα στο service και άλλαξαν κατευθείαν

την οθόνη με νέα. Ουφφ, ευτυχώς.

Που σας ενδιαφέρει αυτό: ψάχνοντας βρήκα ότι αυτά

τα λένε "pressure spots" (ρίξτε το στο Γκούγκλ, σκέτο

ή με "thinkpad") και προκαλούνται ακριβώς λόγω πίεσης

στο πάνελ, πράγμα πανεύκολο στα laptop εάν τα

μεταφέρεις μαζί με βιβλία κτλ. σε τσάντες. Ή, τέλως

πάντων, κάτι παίζεται με κάποια thinkpad, τι να σας πω...

Αυτά. Ίσως σε εσάς που ξέρετε να σας λέει κάτι και για

τις τηλεοράσεις.

Καλό βράδυ,

V.

simfwna me ola auta pou mas les yparxei periptwsi tin othoni na tin <<kakometaxiristikan>> kata tin epanatopothetisi tis sto kouti gia poulima.

Δημοσ.

Μαγαζι που βρηκες και εσυ να κανεις αγορα...Και 1800 ευρω ειναι πολλα λεφτα..Εγω πρεπει να δουλεψω κοντα 2,5 μηνες για να τα παρω...Παντως και εγω που σκοπευα να παρω μια ακριβη τηλεοραση απο mediamarkt,και μιας και ψωνισα ενα dvd player,ειπα να κανω χρηση της περιφημης επιστροφης εντος 14 ημερων,αν δεν μεινει ικανοποιημενος ο πελατης...Και φυσικα αρνηθηκαν μιας και σε μενα βρηκαν μια ανεπαισθητη γρατζουνια οπως και σε σενα αρνηθηκαν γιατι ειχες σκισει το σακουλακι του thlecontrol..

Δεν πειραζει ,εχει και αλλου πορτοκαλιες,επρεπε να με υποψιασει το γεγονος οτι βαραγαν μυγες καθε φορα που πηγαινα εκει...

Παντως αν την ψαξεις με το ΙΝΚΑ θα βρεις ακρη και φυσικα θα στην αλλαξουν θελοντας και μη( φορτωνοντας την στο επομενο πελατη κοροιδο μετα)...................

Δημοσ.

Τελικά μάλλον θα γίνει αντικατάσταση από την αντιπροσωπεία..

Θα σας ενημερώσω για νεότερα..

Δημοσ.

Αύριο λοιπόν θα γίνει η αντικατάσταση απο την αντιπροσωπεία..

Ο αγώνας δικαιώθηκε!!

Να σημειωθεί για αποκατάσταση της τάξης ότι και το Multirama δέχθηκε τελικά να μου την αλλάξει,αλλά η τηλεόραση βρισκόταν στο service εκείνη τη στιγμή και έτσι δε μπορούσα να την πάω..

Ας ελπίσουμε να τελειώσουν όλα καλά,

θα κάνω και review!

Δημοσ.

Έγινε η αντικατάσταση και η καινούρια είναι όπως πρέπει..

Χωρίς καμμένα pixel και ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!

Φαίνεται ακόμη και από τη μυρωδιά της..

Η άλλη πρέπει να είχε δουλέψει πολλές ώρες για να μη μυρίζει καθόλου..

Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση και επίσης σας ευχαριστώ που με πιέσατε να απαιτώ την αντικατάσταση κάτι που ίσως δεν έκανα μόνος μου..

Θα ακολουθήσει review..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...