johnbond Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Πήρα σήμερα στην αντιπροσωπεία και θα έρθει αύριο ο τεχνικός να τη δει.. Ελπίζω να καταλάβει τι του λέω και να μη μου αρχίσει τα περίεργα... Μπορούν στο service να ανοίξουν το γυαλί και να το καθαρίσουν;
dali13gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Τι θελει να πει ο poihths?Οχι και μυγα μεγεθους 2,5πιξελ Φαντάζεσαι να κάψει κάνα pixel η μύγα; Μισή θα μείνει!
NaGR Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 πάντως φίλε μου εγώ θα το κυνηγούσα εφόσον δεν είναι καμένο pixel για το οποίο η εταιρία δεν δίνει εγγύηση, τότε πρόκειται για κατασκευαστικό ελλάτωμα το οποίο αμέσως μπαίνει υπο συζήτηση για το τι πρέπει να γίνει οπότε εφόσον έρθει ο τεχνικός προσπάθησε να έχεις κάποιο στοιχείο οτι ήρθε κάποιος και την είδε και την "διάγνωση" του. Μπορεί να σου χρειαστούν στο άμεσο μέλλον.
frou-frou Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 O τεχνικός δεν μπορεί να κάνει τπτ,απλά διάγνωση. Καλύτερα να την έστελνες στο service τμήμα αφού έχεις εγγύηση και είναι καινούργια οθόνη, έτσι χάνεις πιο πολύ χρόνο.
johnbond Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Στο Multirama δε μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων γιατί έχω ανοίξει την συσκευασία του τηλεκοντρόλ και του manual.. Έχω αρχίσει και αγχώνομαι γιατί είναι κρίμα να μείνει έτσι μια εξαιρετική κατά τ'αλλα τηλεόραση..
kpartsi Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Ο τεχνικός θα κάνει διάγνωση και θα αποφασίσει αν είναι για αντικατάσταση ή όχι!!!! Πάντως πλάκα-πλάκα το θέμα της μύγας μπορεί να μην είναι και τόσο μακριά από την πραγματικότητα - βέβαια όχι σε αυτήν την περίπτωση. Θυμάμαι πέρυσι είχε γίνει μεγάλη συζήτηση - με σχετικά βίντεο στο YouTube - για τα ζωύφια που έριχναν περιπάτους μέσα στα Flat panels!!!!!
myst77 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Στο Multirama δε μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων γιατί έχω ανοίξει την συσκευασία του τηλεκοντρόλ και του manual.. Έχω αρχίσει και αγχώνομαι γιατί είναι κρίμα να μείνει έτσι μια εξαιρετική κατά τ'αλλα τηλεόραση.. φυσικά και τα multirama ΔΕΧΟΝΤΑΙ επιστροφές των προιοντων τους μέσα σε 1 εβδομάδα, ακόμα και αν έχει χρησιμοποιηθεί το προιον. Αυτό όμως είναι περίπτωση ελαττωματικού προιόντος πράγμα για το οποίο έχει ευθύνη η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ της Sasmung
johnbond Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 φυσικά και τα multirama ΔΕΧΟΝΤΑΙ επιστροφές των προιοντων τους μέσα σε 1 εβδομάδα, ακόμα και αν έχει χρησιμοποιηθεί το προιον.Αυτό όμως είναι περίπτωση ελαττωματικού προιόντος πράγμα για το οποίο έχει ευθύνη η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ της Sasmung Φυσικά και την ευθύνη έχει η αντιπροσωπεία αλλά άμα δε βγει άκρη η επιστροφή των χρημάτων θα ήταν ένας καλός πλάγιος τρόπος να τελειώνω και να πάρω μια καινούρια από αλλού.. Στους όρους όμως του multirama λέει: 9.2. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
johnbond Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ήρθε σήμερα ο τεχνικός της samsung και άρχισε τις εξυπνάδες.. Καταρχάς ήταν σίγουρος ότι είναι καμμένα pixel και μάλιστα 2 και όπως είπε αντικατάσταση γίνεται μόνο με 3 στη σειρά και πάνω... Τελικά την πήρε και θα την ανοίξουν μήπως είναι βρωμιά και φύγει.. Αλλιώς λέει δεν υπάρχει πρόβλημα.. Τέλος μου είπε για πληροφόρηση οτι άμα παίζει στατική εικόνα απο pc θα πάθει burn in λες και είναι plasma..Υπάρχει περίπτωση να ισχύει;Εγώ πρώτη φορά το ακούω για lcd... Εδώ είναι η πολιτική της Samsung για τα καμμένα pixel.. Βγάζετε καμία άκρη γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω.. http://erms.samsungelectronics.com/customer/DownloadAnsTempl?AT_ID=15841&SEQ_NO=1
FarCry Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 burn in pos tha ginei? afou den exei fosforo. Olo @@ diabazo
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Κι ομως, στη 2ετιας Philips 17'' LCD μου (2η πλεον), το ανεφερε στις οδηγιες...
FarCry Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Kaneis lathos. Oriste kai oi apodeikseis LCD monitors use a very different method for producing the image on the screen and are supposed to be immune to this burn in effect. Rather than phosphors being used to generate the light and color, an LCD has a white light behind the screen and then uses polarizers and crystals to filter the light to specific colors. While LCDs are not susceptible to the burn-in the same way CRT monitors are, they do suffer from what the manufacturers like to call image persistence. allo burn-in kai allo image persistence. Is it permanent? In most cases, no http://compreviews.about.com/od/monitors/a/LCDBurnIn.htm De mporei na ginei image persistence se 2 pixel.
dali13gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Η αλήθεια είναι ότι στο pc του γραφείου κάποτε, αφού το είχα αφήσει ανοιχτό όλο το βράδυ, το πρωί και ενώ είχε πετάξει μπλέ οθόνη(typical), είχαν μείνει τα ίχνη αποτυπωμένα! Φανταστείτε μια μπλε οθόνη μονίμως στο pc σας! Ευτυχώς με τη χρήση έφυγαν.
FarCry Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Η αλήθεια είναι ότι στο pc του γραφείου κάποτε, αφού το είχα αφήσει ανοιχτό όλο το βράδυ, το πρωί και ενώ είχε πετάξει μπλέ οθόνη(typical), είχαν μείνει τα ίχνη αποτυπωμένα! Φανταστείτε μια μπλε οθόνη μονίμως στο pc σας! Ευτυχώς με τη χρήση έφυγαν. E nai afou einai igroi kristaloi oxi fosforos. Den menei monima. giauto kai legetai image persistance oxi burn-in.
mihalakis Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 συγνώμη παιδία, και φίλε μου καταλαβαίνω τον πόνο σου αλλά πρέπει να το πω... η οθόνη μου έχει καμμένη μια μπλε μύγα. στις πόσες μύγες μου την αλλάζετε? πάντως πέρα από την πλάκα ακόμα και καμμένο πικσελ να μην έχει μόνο το ότι έχει βρωμιά πίσω από το φιλμ τότε αυτό μπορεί να είναι και χειρότερο μιας και υποδεικνύει προβληματική γραμμή παραγωγής μήπως? και στην τελική τι @#$$#@ριες λέει ο τεχνικός οτι πρέπει να είναι 3 τα καμμένα για να γίνει αλλαγή?Τι σημαίνει το ζιρο πικσελ τότε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.