Προς το περιεχόμενο

Samsung TV και καμμένο pixel-τσάμπα τα λεφτά μου

johnbond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις πήρα την Samsung 37LEM86b 1080p προς 1800ευρώ και έχει καμμένα pixel..Πρέπει να είναι 2-3 στο ίδιο σημείο γιατί κάνουν μία γραμμή..Ξέρετε τι παίζει με εγγυήσεις;

Μπορώ να κάνω τίποτα ή θα ζήσω για πάντα έτσι;

Την πήρα απο multirama ...Υπάρχει περίπτωση επιστροφής χρημάτων;

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλεσε στο 2106293100 θα σου κλεισουν αμεσα rdv στο σπιτι και αν εχει ωντος προβλημα θα στην αλλαξουν αμεσα.Αν δημιουργειτε γραμμη στο panel δεν ειναι προβλημα κολλημενων pixels οποτε μην ανγχωνεσε αδικα η τηλεοραση σου θα αλλαχτει.

Δημοσ.

wzwumzzqqdl4wy2imnt1.jpg

Το πάνω είναι το πρόβλημα ενώ το κάτω είναι μία κουκκίδα στο paint για να δείτε το pixel...

Δημοσ.

Εμένα σαν βρωμιά μου φαίνεται αλλά τελοσπάντων :) Πάντως και να μη στην αλλάξουν, 2 pixel σε 37" τηλεόραση δεν νομίζω ότι διακρίνεται καν. Ας μην είμαστε και υπερβολικοί...

Δημοσ.
Εμένα σαν βρωμιά μου φαίνεται αλλά τελοσπάντων :) Πάντως και να μη στην αλλάξουν, 2 pixel σε 37" τηλεόραση δεν νομίζω ότι διακρίνεται καν. Ας μην είμαστε και υπερβολικοί...

Είναι κοντά στο κέντρο της οθόνης και χτυπάει άσχημα στο μάτι σε λευκό κυρίως...

Τόσα λεφτά έδωσα,δεν είμαι καθόλου υπερβολικός..

Δημοσ.

Όταν έχεις σκάσει 1800 ευρώ διακρίνονται και παραδιακρίνονται!!!!!!!

Μεγάλη ατυχία αλλά πιστεύω ότι θα την αλλάξουν. Έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα για το service της Samsung.

Δημοσ.

Δεν έχει κανείς προσωπική εμπειρία παρόμοια;

Θα δούμε, αύριο θα πάρω το service και το multirama...

Δημοσ.

Έβγαλα άλλη μία φωτογραφία με μεγεθυντικό φακό...Κάτι περίεργο συμβαίνει...

Σα να υπάρχει κάποια βρωμιά μέσα στο panel..

toiznyy50njgmiuyrgw2.jpg

Δημοσ.

Nai tora fainetai einai kathara bromia. Afou de kaliptei to pixel akribos. An itan kameno pixel tha itan tetragonismeni bromia oxi etsi :P

To multirama exei kai sinergeio katharismou?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...