doc1000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2001 Για τα lian-li που αναφέρεις άκουσα κι εγώ καλά λόγια. Ξέρεις όμως αν κυκλοφορούν στην Ελλάδα κια σε τί τιμή?? Γιατί εγώ μόνο tsou-li τροφοδοτικά έχω δει στην Ελλαδίτσα μας!
alfa457 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 doc1000 + Tasos<BR>Το 400άρι έχει θόρυβο. Το είπα από την αρχή. Το 300άρι σε καλύπτει για τον 1600 100%. Αφού το έχεις ακούσει να δουλεύει στην έκθεση, ξέρεις τον θόρυβό του. Στο σπίτι σου πάντως θα το ακούς λίγο περισσότερο. Η τιμή είναι 70.000 τα δε μεταφορικά που ρωτάει ο Τάσος είναι 3.000 για Αθήνα με μεταφορική εταιρεία. Εγώ πήγα και το πήρα από τον σταθμό της εταιρείας. Δεν ξέρω τι θα με χρέωναν για να μου το φέρουν σπίτι. Ναι, είμαι ευχαριστημένος από το κουτί. Ο θόρυβος με 4 ανεμιστήρες είναι λιγότερος από το παλιό μου Νο Νame με 2 ανεμιστήρες. Επαναλαμβάνω ότι μόνο ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού ακούγεται και δεν τον έχω πειράξει ακόμα. Οσον αφορά την ροή αέρα καλά και σεβαστά είναι τα θεωρητικά, αλλά επειδή οι συνθήκες λειτουργίας του καθενός μας είναι διαφορετικές καλά είναι και τα πειράματα. Με το συγκεκριμένο κουτί τα πειράματα είναι πανεύκολα. Δηλαδή η πρόσθεση ή αφαίρεση των ανεμιστήρων και το άνοιγμα - κλείσιμο της πλαϊνής όψης. Ο μόνος που βγαίνει δύσκολα είναι ο ανεμιστήρας των σκληρών. Εκεί έβαλα έναν silencer (8.000 !!!) και δεν τον μετακινώ μιά και ο ΙΒΜ ζεσταίνεται και άμα ζεσταίνεται βγάζει bad sectors.
yositosi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 File doc1000 kathws epsaxna sto site tis AMD vrika ena cooling guide pou deixnei ti morfis koutia sinistwntai (oxi markes kai modela). Auto mou thimise oti kalo tha einai to trofodotiko na exei 2 anemistires. Omws simantiko einai o deuteros na min travaei apo mprosta ALLA apo katw (diladi na roufaei ton zesto aera tou cpu mesa sto trofodotiko apo opou to allo anemistiri tou PSU tha ton eksagei ektos case). Enas filos mou eipe oti tetoia trofodotika voithoun na pesei POLI i thermokrasia tou CPU!!! Kserei kanenas poso pane ta athoriva case fans pou exei to checkmate????
doc1000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Yositosi με 2 ΑΘΟΡΥΒΟΥΣ antec ανεμιστήρες πίσω που ρουφάνε αέρα και 2 ακόμα μπροστά να βάζουν αέρα (ο ένας στο σημείο που μπαίνει ο δίσκος) δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα.<BR>Τώρα όλα τα άλλα για τρυπάνια klp μου φαίνονται extreme sports... <BR>(*) Δεν ξαναμιλάω για antec γιατί κινδυνεύω να παρεξηγηθώ... (εγώ πάντως το δικό μου το παρήγγειλα)
mer-LoL- Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Για τα lian-li που αναφέρεις άκουσα κι εγώ καλά λόγια. Ξέρεις όμως αν κυκλοφορούν στην Ελλάδα κια σε τί τιμή?? Γιατί εγώ μόνο tsou-li τροφοδοτικά έχω δει στην Ελλαδίτσα μας! <P>Lian-Li den iparxoun stin ellada(opo oso ksero) . Tha ithela poli na do... alla pios tha feri... einai akriva koutia..stin ellada ade na poulisoun kamia 10 komatia.
yositosi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2001 Pantws mages sto extreme machine tis Via pou iparxei sto viaarena.com exoun valei ena LianLi sketo poiima. Trelo sistima.... kokkina rounded cables, colored pcb kai fisika LianLi me tzami stin deksia pleura tou case. Kathws to evlepa eida kai ton diko mou gazoteneke kai mou irthe na valw ta klamata!!
kavaliotis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2001 Re paidia, se auta ta LianLi koutia, ti sas aresei? Sugnwmh pou to leo (ola bebaia einai 8ema goustou pano apo ola), alla mou fainontai polu tenekedes! Den exoun kati pou na me travaei pano tous, mou fainontai polu apla kai polu mounta! Ka8olou omorfa! Oso gia to sugkekrimeno kouti sto viaarena, mou fainetai polu xazo to stroggulo tzamaki, protimw ta or8ogonia h kai ka8olou, mias kai an den baleis vazeis aneta 2 anemisthria! Ena mikro 8elo na valo ego se sunduasmo me kana fos esoteriko se mple xroma na leei oraia! Ego proswpika exo to GlobalWin 802 tropopoihmeno apo overclockers.co.uk opos exo pei kai pio prin kai mou fainetai polu koukli!
yositosi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2001 Entaksei re kavalioti... vitsia einai auta. Emena pantws den tha me xalouse ena Lian Li.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.