Προς το περιεχόμενο

ΚΟΡΥΦΑΙΑ towers-τροφοδοτικά!!

doc1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινάω αυτό το νέο topic μετά από αίτημα φίλου insomniac (Sean), αλλά και επειδή είμαι σίγουρος ότι απασχολεί πολλούς μερακλήδες που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους με τα PC αξιόπιστα, αλλά και χωρίς πολλά dBAs! Νομίζετε ότι αγοράζοντας τον πιο εκκωφαντικό cooler για τον νέο σας επεξεργαστή θα λύσετε το πρόβλημα σας; Μάλλον το αντίθετο πιστεύω: Μπορεί να λυθεί το πρόβλημα ψύξης, αλλά θα σας σπάει συνεχώς τα νεύρα ο θόρυβος (ειδικά βλέποντας ταινίες, ή ακούγοντας μουσική!) Πρέπει σίγουρα και το κουτί να βοηθάει στην ψύξη ΑΘΟΡΥΒΑ πάντα!<BR>Δυστυχώς οι κατασκευαστές PCs για το κομμάτι που ενδιαφέρονται λιγότερο είναι για το κουτί (και για τις ψήκτρες, αν και αυτό είναι θέμα του άλλου topic που είχα ανοίξει). 300Watt σου λένε tower ATX2.03 (!!) και μένεις ξερός! Τα κουτιά όμως αυτά είναι ό,τι πιο φτηνιάρικο! (από λαμαρίνες που κόβουν, τροφοδοτικά θορυβώδη της οκάς κι ας είναι 300άρια, χωρίς πιστοποίηση TUV, ενώ και τα «ψωμιά τους» είναι σίγουρα λίγα!) Πρόσφατα μου χάλασε προσωπικά το τροφοδοτικό από κουτί Plato του Πουλιάδη που θεωρούνται και σχετικά καλά! (άσε που μου έκοβε τα χέρια η πρόσοψη κάθε φορά που ήθελα να το ανοίξω για προσθήκες!)<BR>Ψάχνοντας λοιπόν πολύ για ένα πραγματικά ποιοτικό κουτί για τον νέο μου AthlonXp βρήκα στο internet πολλά εγκωμιαστικά reviews για τα κουτιά Antec από έγκριτα hardware-related sites. Ενδεικτικά αναφέρω το TomsHardware σε πολύ πρόσφατο άρθρο για τροφοδοτικά PSU (και παρακαλώ να το διαβάσετε όλοι όσοι ενδιαφέρεστε) <A HREF="http://www4.tomshardware.com/column/01q4/011012/index.html" TARGET=_blank>http://www4.tomshardware.com/column/01q4/011012/index.html</A> καθώς και πολλά άλλα στο <A HREF="http://www.amdmb.com" TARGET=_blank>www.amdmb.com</A> κλπ. Δείτε συγκεντρωμένα και τα review-links από το επίσημο αμερικάνικο site της Antec. ( <A HREF="http://www.antec-inc.com" TARGET=_blank>www.antec-inc.com</A> )<BR>Με τα πολλά βρήκα την αντιπροσωπεία που φέρνει τα προϊόντα Antec στη Θεσ/νίκη και έμαθα ότι είναι τα no1 κουτιά στην Αμερική, έχουν τροφοδοτικά 80% πιο αθόρυβα(!), ψύχουν καλύτερα, έχουν 2 antec fans standard στο κουτί για να ρουφάνε τον ζεστό αέρα (δέχονται άλλους 2 μάλιστα σε ειδικές θήκες για να εισάγουν αέρα με ελάχιστη επιβάρυνση), ενώ έχουν 3 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση (δείγμα ποιότητας!!) Το τροφοδοτικό της Antec είναι TUV πιστοποιημένο (αν ρωτήσεις πωλητή αλυσίδας θα σου πει τι είναι αυτό!!), είναι ATX2.03 για PIV (αλήθεια ποιός αγοράζει πλέον PIV?) ενώ είναι φυσικά πιστοποιημένο και από την AMD για τους νέους athlon XP, μιας και παρέχει επαρκή τροφοδοσία στις 3.3V και 5V power lines που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι AMD) Πράγμα που δεν κάνουν σωστά πολλά άλλα 400άρια!<BR>Ενδεικτικά να σας πω ότι στην αντιπροσωπεία της Antec είχαν AMD1400 με φθηνή ψήκτρα και αρκούσε η ψύξη από το κουτί για να δουλεύουν απρόσκοπτα! (πόσο μάλιστα αν βάλετε καλό cooler, αλλά και αθόρυβο βέβαια, όχι κανένα τέρας!)<BR>Όσοι λοιπόν βαρέθηκαν τα φθηνο-κούτια που έχουν τόσο λεπτή λαμαρίνα που νομίζεις ότι θα τα πάρει ο αέρας μπορούν να εμπιστευτούν τα Antec που είναι από ατσάλι πάχους 1mm για καλύτερη ηχομόνωση-στιβαρή κατασκευή!! <P>Όχι δεν είμαι πλασιέ της Antec! Ένας απλός χρήστης είμαι που βαρέθηκα τη φθηναδούρα που μας σερβίρουν τόσα χρόνια και μένουμε και με ανοιχτό το στόμα!! Τροφοδοτικό 300watt!!!! (μάρκας «Μ έκαψες» όμως!) <BR>Καταστήματα δε θα ήθελα να αναφέρω για να μη θεωρηθεί ότι κάνω και διαφήμιση! Αφού επιμένετε όμως να σας πω ότι για Θεσ/νίκη είναι μόνο τα : Τεχνόραση Εθν. Αντίστασης 15, MK Software Αιγαίου 84 Καλαμαριά και Data Union Ρ. Φερραίου 173 Συκιές. Όλοι οι υπόλοιποιο πουλάνε πατάτες! Οι τιμές που σας γράφω παρακάτω είναι από την Τεχνόραση και θα ρωτήσω και στα υπόλοιπα αν έχουν καλύτερες. Σίγουρα πάντως του Πλαισίου τα καλά κουτιά είναι καλή ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ των Antec, (από επίσημα χείλη αυτό) έχοντας μάλιστα τροφοδοτικό Chieftec γι αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί οπτικά είναι πανομοιότυπα!)<BR>Όσο για τιμές ενδεικτικά να σας πω τιμές που βρήκα εγώ: 41.500+φπα για το (μεγαλύτερο από midi κουτί) SX830 (με τροφοδοτ 300watt antec και 3 θέσεις 5 1/4.-2 3,5), 59+φπα για το SX840 (ίδιο με το προηγ. αλλά με τροφοδοτ. 400watt), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να ζητήσετε να βάλουν αντί για το 300αρι 350άρι τροφοδοτ με μόλις 3χιλιάρικα διαφορά σε σχέση με το 300άρι! (έχει 2πλό κιόλας νομίζω ανεμιστήρα το 350άρι). Εγώ αυτό θα πάρω μάλλον<BR>Το δε SX1030 (με 4 αντί 3 θέσεις 5 1/4, ασφάλεια πρόσοψης με κλειδί και 300άρι τροφ --> 47.300+φπα) Υπάρχει και με 400άρι, αλλά θα ξεφεύγει (ή μπορείτε πάλι να κάνετε αλλαγή με 350άρι antec). Τέλος υπάρχει και full tower 6 θέσεων 5 1/4 , (αν και δεν ρώτησα τιμή καμιά 70άρα -80άρα όμως) με 400άρι standard τροφοδοτ! Πωλούνται δε και ξεχωριστά τα τροφοδοτικά (19.500+φπα το 300άρι και 22.500+φπα το 350άρι Antec) Όσο κάνουν δηλαδή ολόκληρα το φθηνιάρικα cases!<P>Ίσως φαίνονται υπερβολικές οι τιμές σε πολλούς (αν και δεν είναι για την ποιότητα), αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις!! Σίγουρα αποτελεί και μια επένδυση που θα κρατήσει περισσότερο από την πανάκριβη νέα GeForce σας! <BR>Πάντως την επόμενη φορά που σας κολλάει συνεχώς το σύστημα, σκεφτείτε και το 300άρι no-name τροφοδοτικό εκτός από το cooler σας! <BR>Ελπίζω να βοήθησα και να μην σας ζάλισα. Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις<BR>(*) Βάλτε και κανένα καλό φίλτρο στα monitors σας μην τρώτε τζάμπα την ακτινοβολία από τα "low radiation" monitors, ειδικά για τα φθηνο-τύπου Vibrant κλπ!! Πρόσφατα ζήτησα από αλυσίδα ένα 19 Polaroid Gold και μη κοιτούσαν σα να ζήτησα κανένα υποβρύχιο!!<BR>Νίκος<BR>[email protected]

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Yositosi σ' ευχαριστώ για τα πολύ καλά σου λόγια!! (Στην Τεχνόραση βρήκα εκτός από τα Antec κουτιά και τη Shuttle motherboard με το Via266a που με ρώτησες σε άλλο topic 48+fpa)<BR>Δεν έχω ξαναγοράσει βέβαια κάτι απ' αυτούς αν και κάνουν δωρεάν τη συναρμολόγηση (όχι 15+χιλιάρικα που θέλουν οι αλυσίδες!), κατ' οίκον τοποθέτηση μηχανήματος και 2 δωρεάν επισκέψεις σε περίπτωση προβλήματος! (έτσι λένε τουλάχιστον!) Όποιος έχει πάντως άσχημες εμπειρίες απ' αυτούς τον παρακαλώ να τις αναφέρει. Μέσα στη βδομάδα θα πάω και στους άλλους 2 που πουλάνε antec να μάθω τιμές!<BR>Νίκος

Δημοσ.

Sigoura , ta koutia tis antec einai fovera. Pio sigekrimena , to sx1030 , pistevo oti einai to kalitero . Sigoura aksizi ta lefta tou kai se sindiasmo me ena 350~400watt trofodotiko einai anikito . "Dexete" polla mods. Mporite na diavasete ena review stin selida opou ergazome :<BR> <A HREF="http://Www.Icrontic.Com" TARGET=_blank>Www.Icrontic.Com</A>

Δημοσ.

1) Doc1000 mas ekanes zimia athela sou. Eida to case kai twra mou exei karfwthei na to parw. Opote ama se mpinelikwnw gia kanena mina on-line min pareksigitheis giati o logos tha einai oti tha exw meinei pali afragos grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 <BR>2) Xairomai pragmatika pou exw vrei kapoia atoma pou kseroun ti lene, kai milane mono otan gnwrizoun (doc1000, imagine, spock, etc. -sorry gia osous ksexnaw auti ti stigmi alla kseroun poioi einai) MAGES EISTE OLOI TZIMANIA - XARIKA GIA TIN GNWRIMIA<BR>3) Lipame, ta paidakia pou grafoun mpourdes xwris na kseroun ta strava tous. Pws ginetai na varane miges ta magazia, alla parola auta kapoioi pipides na to paizoun kai kala oti exoun panta oti pio kainourgio - enw apo ta osa lene kanei mpam oti lene mpourdes. REEEEEE ksekolate, kapoioi kakomoiroi diavazoun tis ma@#$kies sas kai pane kai petane ta lefta tous - den exete dikaiwma na tous pernete sto laimo sas. Episis, pws mporeite kai thavete proionta ta opoia den exete dei sti zwi sas vasismenoi ston egwismo sas kai se sizitiseis tis kafeterias (otan lete kati na anaferete an einai proswpiki empeiria, i empeiria filou, i gnwsi pou apoktithike apo tin kafeteria kai to diplano trapezi mad.gif" border="0 ). Telos, katalavete oti me to na valete ena crack kai na agorasete to Ram, i to Pcmagazine den exete ginei eidikoi kai hackers. Emeis 14 xronia eimaste xwmenoi sta pc kai akoma niwthoume xamenoi me ton rithmo ekseliksis tis agoras!!! Akoma pio tragiko einai to oti vlepw pitsirikades na to paizoun oi masters tou internet xwris kan na kseroun agglika... a re ellinara me to complex sou oti eisai o kaliteros apo olous.<BR>Sorry gia ton kourastiko monologo alla molis twra diavasa kapoies ma@#$%kies se kapoia alla topics kai eprepe na ta vgalw apo mesa mou, gnwrizontas oti polloi apo esas tha katalavoun mia kai simerizontai tis idies apopseis me emena wink.gif" border="0

Δημοσ.

Μπράβο φίλε doc1000! Πολύ καλή δουλειά!<P>Μιας και έχω διαβάσει αρκετά reviews στο Internet σχετικά με το SX830 της Antec και το DX-01W της Chieftec έχω καταλήξει στα παρακάτω συμπεράσματα....<P>Το περίβλημα του κουτιού είναι ακριβώς το ίδιο! Προφανώς και οι δύο εταιρείες τα προμηθεύνται από τον ίδιο κατασκευαστή...<P>Οι διαφορές τους είναι στα εσωτερικά "αξεσουάρ":<BR>α)Τροφοδοτικό (της Antec to μεν 300/350 watt όπως αναφέρει αναλυτικά ο φίλος doc1000, της Chieftec το δε 350watt)<BR>β)2 ανεμιστήρες της Antec (80x80x25) επιπλέον MONO στο case της Antec (το case της Chieftec δεν έχει καθόλου επιπλέον ανεμιστήρες μόνο τις υποδοχές για να τους προσθέσεις)<BR>Οι δύο αυτοί ανεμιστήρες είναι σημαντικό "+" του SX830 μιας και αγόρασα έναν ανεμιστήρα case της Antec (80x80x25) από την "Τεχνόραση" που ανεφέρεις στην τιμή των 6000 δρχ. (άρα 2x6000= 12000 επιπλέον στην τιμή του Chieftec wink.gif" border="0)<BR>γ)Το SX830 έχει θέσεις: 3x5.25 και 5x3.5 (δύο εξωτερικά και 3 εσωτερικά)<BR>ενώ το DX-01W έχει θέσεις: 3x5.25 και 8x3.5 (δύο εξωτερικά και 6 εσωτερικά) <BR> <BR>και για του λόγου το αληθές τα παρακάτω links έχουν εσωτερικές fotos και των δύο: <BR>SX830: <A HREF="http://www.thetechzone.com/reviews/case/antec/sx830/firstopen.jpg" TARGET=_blank>http://www.thetechzone.com/reviews/case/antec/sx830/firstopen.jpg</A> <BR>DX-01W: <A HREF="http://www.born2oc.be/images/article/110/side-open.jpg" TARGET=_blank>http://www.born2oc.be/images/article/110/side-open.jpg</A> <P>Τα παραπάνω εντελώς πληροφοριακά (μιας και τα είχα βρει να μην πάνε χαμένα... smile.gif" border="0) <P>Πάντως ρε παιδιά πολύ χαίρομαι που κανουμε τέτοιες συζητήσεις...<BR>Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο yositosi ότι είναι τραγική η κατάσταση σχετικά με την αγορά hardware στην Θεσσαλονίκη. Θυμάμαι πριν μερικούς μήνες που έψαχνα να βρω ένα ανεμιστήρα (80x80x25 όχι τίποτα περίεργο!) για το case στα μαγαζιά του κέντρου...<BR>Πήγα σε καμιά δεκαριά μαγαζιά από τα οποία τα ποιο πολλά δεν είχαν καθόλου.. Και στα λίγα που είχαν όταν τους έλεγα ότι θέλω να είναι για τρία pins (για παρακολούθηση των στροφών, με κοιτούσαν σαν εξωγήινο). Τελικά βρήκα ένα μαγαζί πίσω από την Ροτόντα που συνεργαζόνταν με την Checkmate και το παρήγγειλα από Αθήνα... <P>Τέλος έχω την εντύπωση ότι επειδή είναι πολύ λίγα τα μαγαζιά που "καταδέχονται" να ασχοληθούν με ποιοτικό hardware στην πόλη μας και επομένως δεν υπάρχει ουσιαστικός ανταγωνισμός οι τίμες είναι ελαφρώς (εώς βαρέως frown.gif" border="0) τσιμπημένες!!<P>Υ.Γ.<BR>Δύο sites μαγαζιών της Θεσσαλονίκης (καθαρά για σύγκριση τιμών) θα βρείτε παρακάτω: <A HREF="http://www.plaisio.gr/" TARGET=_blank>http://www.plaisio.gr/</A><BR> <A HREF="http://www.matsoukasbros.com/index_gr.html" TARGET=_blank>http://www.matsoukasbros.com/index_gr.html</A> <P>και δύο άλλα καλά μαγαζιά (δυστυχώς δεν έχουν site ή αν έχουν δεν τα ξέρω) είναι τα:<BR>"Τεχνόραση" ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 15 τηλ. 244433 (που αναφέρει κι φίλος doc1000) και<BR>"INFOVET" ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 23 τηλ. 266327 <BR>(δεν είναι διαφήμιση απλά ενημέρωση για να διαλέξει ο καθένας ότι τον συμφέρει wink.gif" border="0)<p>[ 04-11-2001: Message edited by: Sean ]

Δημοσ.

Merikoi file mou omws exoun dei hardware pou esu den to exeis kan fantastei ...exoun allaksei motherboard kai cpu 3-4 fores mesa se ena trimino...exoun spoudasei 5 xronia stin agglia kai kseroun arketa kala agglika..kai stin teliki exoun kai ta fragka na agorazoun oti goustaroun gia na kanoun tin kaul@ tous wink.gif" border="0 ...opote min viazesai na vgaleis sumperasmata kai min tsantizesai otan kapios einai kaliteros apo sena...etsi einai i zwi grin.gif" border="0

Δημοσ.

Re si tony_montana ksekola... nomizeis oti den kserw oti iparxoun trelamenoi pou koimountai kai skeftontai tin epomeni anavathmisi????? Egw sou milaw gia tin tromaktiki pleiopsifia, giati oi trelamenoi pou ta xwnoun einai poli mikro pososto mprosta sto sinolo!!!!! Kai min mou peis oti opou kai na pas den vlepeis "eidimones". Oso gia to sxolio sou peri kaliterou i oxi.... kaneis lathos kai mono pou to vlepeis etsi.... eipa pote oti eimai korifaios, kai alimono an mporei kapoios na pei oti katexei ton xwro twn ipologistwn tin stigmi pou mesa se ena mina einai ikanes oi etairies na anatrepsoun ta dedomena mesw tis diarkous ekseliksis. Alla distixws mou fainetai oti kapoia pragmata ta pairneis proswpika kai ta sinexizeis. Gia na liksei to thema, ama ithela na sou tin pw tha sou tin elega sta isia, alla kiriws den tha sou apantousa ama ithela na se irwneutw. Alithia, pisteueis oti mesa apo ena forum mporei na fanei ama kserei kanenas polla i liga, i ama einai kalos i oxi?????

Δημοσ.

Οι τύποι της Antec Θεσσαλονίκης "ENTERCOM Technologies ABEE" είναι πολύ εντάξει. Παρ' όλο που δεν έχουν λιανική πώληση με καταϋποχρέωσαν στέλνοντάς μου το SX1040 που δεν μπορούσα να βρω στην Αθήνα. Το πήρα σε μαύρο χρώμα. Ανθρακί θα έλεγα. Πάρα πολύ καλό. Δεν σε παιδεύει στα μηχανικά μέρη. Οι δύο ανεμιστήρες που έχει δεν κάνουν θόρυβο. Κάνει του τροφοδοτικού, αλλά όχι παραπάνω από το συνηθισμένο. Δηλαδή με τους 4 έξτρα ανεμιστήρες έχει λιγότερο θόρυβο από το προηγούμενο κουτί μου με 2 έξτρα και 250άρι τροφοδοτικό. Η τιμή του είναι στις 70.000 και σε σύγκριση με ότι άλλο ποιοτικό κυκλοφορεί στην Ελλάδα νομίζω ότι είναι από τα πιό φθηνά. Το αναφερόμενο σαν μειονέκτημα στα tests της μη ύπαρξης δυνατότητος αφαίρεσης του motherboard tray, δεν με απασχόλησε. Είναι το μόνο κουτί για το οποίο σε ότι review ή forum έχω διαβάσει, δεν έχει αρνητικές κριτικές. Ετσι το διάλεξα.<BR>Α και η υποστήριξη από την Antec Αμερικής, πολύ καλή. Έστειλα ένα e-mail για μερικές απόρίες, για να μην ζαλίζω τα παιδιά της ENTERCOM και η απάντηση ήλθε, αναλυτική, σε 2 ημέρες.

Δημοσ.

Φίλε Alpha457 για το σχετικό θόρυβο που αναφέρεις του τροφοδοτικού πιστεύω ότι είναι και λογικό για 400άρι. Πιστεύω όμως να μην είναι ενοχλητικό όπως λες. Τα 300άρια antec πρέπει να κάνουν και λιγότερο. Είχα ακούσει ένα στην αντιπροσωπεία στη Θεσ/νίκη και το βρήκα ήσυχο. Δεν ξέρω βέβαια αν χρειάζεται μεγαλύτερο απο 300watt , αν και από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι και το 300άρι με υπερ-καλύπτει (τηλ της Entercom 031-524878 και 524852 για όποιον ενδιαφέρεται <A HREF="http://www.entercom.gr" TARGET=_blank>http://www.entercom.gr</A> ) Έχει 2 ανεμιστήρες το δικό σου τροφοδοτικό???<P>(*)Για το μόνο που δεν έχω αποφασίσει ακόμα είναι αν πρέπει να διαλέξω το SX830 ή το SX1030 (με τις 4 -->5,1/4 υποδοχές αλλά και το πορτάκι που δεν ξέρω αν βολεύει άνοιξε-κλείσε). What do you think???

Δημοσ.

File, kai simpatriwti, doc1000 einai gegonos oti se ola osa les exeis dikio. To thewrw tragiko oti diafora magazia epwnima sou pasaroun koutia tou kilou me aparadekti poiotita kataskeuis xwris na sou dinoun tin dinatotita na epilekseis ena akrivotero case (na me evlepes na mpinelikwnw pwliti gnwstou katastimatos mprosta se kosmo epeidi epemene oti ta provlimata statherotitas pou eixe o palios mou Athlon 900Mhz ofeilontan se dikes mou malakies kai oxi sta 235Watt tou skatokouva pou mou eixan dwsei). Alla apo tin alli ti na perimeneis me 11000 pou kostize to kouti???? Antithetws, me to pou exwsa tin 17ara gia ena 300Watt trofodotiko me CE kai Tuv certification to sistima mou ksekolise kai apogeiwthike. Pantws to gegonos paramenei ena, to kalo kouti krataei poli perissotero apo olo to ipoloipo sistima, enw sigxronws DEN xreiazetai anavathmisi. Oso gia tis times, einai psiloakriva re gmt, alla mallon me vlepw na mazeuw fraga kai na kanw tin kinisi - ependisi. Doc1000 na eisai kala gia tis iperpolitimes plirofories pou mirastikes mazi mas kai gia ton kopo sou na pliktologisis olokliro to katevatari gia na mas diafwtiseis. Thessaloniki unite!!! grin.gif" border="0 grin.gif" border="0

Δημοσ.

Diavasa upomonetika ola ta post edomesa alla den eida ka8olou na anafereste gia ta trafodotika ENERMAX 8arreis kai den uparxoun! Den ksero gia esas alla 8eorountai korufh ana ton kosmo kai exo balei sto mati mou ena apo auta, pou exei 431 Watts..Exei kai me 350 alla kai me 550 Watts! Exoun 2 anemisthres bebaia! Apo times, to 431 kanei guro stis 80 lires (apo Agglia psonizo panta, ekei vriskeis auto pou 8eleis kai oxi auto pou sou pasaroun oi "eksupnoi" ellhnes pwlhtes.. Pao na do kai ta sites pou proteinate edopera, an kai to TOM'S HARDWARE exei pesei katakorufa sthn upolupsh mou meta apo osa ema8a peri eksagoras tou apo thn INTEL (pou apokaluf8hke meta to gnwsto skandalo me ta videakia gia to poso antexoun oi AMD kai oi INTEL xoris heatsink ktl)..

Δημοσ.

File kavalioti iparxei ena provlima me tis agores apo Agglia. Vasika karta eixou kai cpu ta efera kai egw apo ekei alla me exei faei to anxos min mou kanoun kanena kineziko kai pane gia petama giati den exw eggiisi. Ws pros to oti ekei tha vreis ta panta einai kati sxetiko, mias kai enw sto Londino kai sto Manchester vriskeis akoma kai to pio trelo kommati, sxedon stin ipolipi Agglia einai poli pisw apo pleuras plithoras proiontwn. Ksereis kanena kalo magazaki thessaloniki pou na exei psagmena kaloudia gia pc??? Se auto to checkmate stin athina pou eida mesw enos link apo ena allo topic, vrika cooler pou stin agglia to dinoun 13lires na to exoun oi tipoi girw stis 29000 an thimamai kala. To thema den einai mono na vriskoume auta pou theloume alla na min mas klevoune kiolas!

Δημοσ.

Doc1000<BR>Ναι τα 300άρια πρέπει να είναι πολύ ήσυχα. Πήρα 400άρι για πιθανή μελλοντική αναβάθμιση. Είναι συμβατό και με Ρ4 για παν ενδεχόμενο (έχει έξτρα καλώδια τροφοδοσίας). Το τροφοδοτικό μου δεν έχει 2 ανεμιστήρες. Το έψαξα και σχημάτισα την εντύπωση ότι δεν είναι και πολύ απαραίτητο. Μπορεί να πέφτω έξω αλλά οι άνθρωποι στην Entercom ήταν τόσο ευγενείς και δεν είχαν καμμιά υποχρέωση να μου στείλουν καν το κουτί που δεν ήθελα να τους ζορίσω με αλλαγές στο standard configuration που είχαν για το κουτί. <BR>Οσον αφορά το μπροστινό καπάκι, ΄το διάλεξα γιατί είναι ομοιόμορφη η όψη του κουτιού και δεν ξεχωρίζουν τα drives που είναι άσπρα. Υπενθυμίζω ότι έχω πάρει μαύρο κουτί. Το καπάκι διάβασα ότι αφαιρείται εύκολα και έτσι κι αλλοιώς δεν κάνω πιά τόσους χειρισμούς με τα cd - δισκέτες.<p>[ 05-11-2001: Message edited by: alfa457 ]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...