Προς το περιεχόμενο

Wierd trojan or worm or virus or what... on adsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera se olous!

Exo mia adsl(OTE) kai ISP(Forthnet) 764kbit edo k 2xronia peripou(prin itane 384). den mou exei dimiourgisei provlimata olo auto ton kairo.exo ena 4porto router speedtouch 510. sto diktio exo pano to pc to diko mou k tou aderfou mou. Stis 22/5/07 omos parousiastike ena prob eno den exo anoixto kapio programa na katevazo(oute tou aderfo mou) xafnika vlepo sto status tis adsl na xrisimopiei olo to bandwidth. paratiro prosektika an exo kapio programa anoixto alla den vlepo tipota kati pou na borei na kanei download. pisteua oti 8a exo kapio virus or worm or trojan... trexo ta gnosta nod32, ad-ware kai spybot k exo energo k to firewall ton windows k ta windows eine winXP me SP2 k ola updated...me ta scanarismata esvisa arketa pou ta 8eorousane perierga alla parola auta ta scan pou ekana to problima den li8ike.

to periergo eine oti to problima den to exo sinexeia...borei na eime sto internet k na kano surfing or na pezo kana online game k na pezo mia xara. k xafnika xoris na kano kati sigekrimeno , na min boro na anoixo kapia selida ka8olou or to game na me kanei disconect from server. otan evgena sto desktop paratirousa oti pali kati xrisimopiiouse full bandwidth kai den me afine na kano tipota se sxesi me to internet...

auto to prob den eine sinexomeno meta apo liga lepta stamataei me afinei na douleupso k to xanapianei opote to 8imi8ei.

prospa8isa na vgalo to ena pc or to alo k na to afiso mono tou pano sto router k to prob exakolou8ei na iparxei..

meta apo 4 meres me to prob iparkto peira tilefono tin forthnet k tin rotisa an exei kapio prob o ISP stin perioxi mou. k mou leei oti apo to IP mou dexonte "epi8eseis" kati san na tous pingarei sixna pikna tous server tous...

mou stamatisane tora to account mou k mou dosane ena demo mexri na liso to problima sto pc mou.

pragmatika den xero ti akrivos borei na eine, opoiadipote simvouli 8a eine pragmatika poli xrisimi!

euxaristo poli!

p.s. sorry gia to mege8os tous 8ematos...

Δημοσ.

me to demo eixa probs k xtes k proxtes simera den parousiastike oute mia fora k itane k ta 2 pc online kanonika...

pragmatika den xero ti borei na ftaiei... :(

k apo oti vlepo eine toso wierd prob pou den exei emfanistei se kanenan alon :S

Δημοσ.

kalimeras sas k euxaristo gia tis apantiseis sas!

distixos alo modem den exo gia na dokimaso. :(

extes oli mera douleue mia xara k simera kata ti 01:10 ta ximeromata pali emfanistike...

mou fenete oti den eine kati pou emfanizete apo to pc to diko mou or tou aderfou mou.

(8elo na anafero k kapio alo prob pou eixa prin 9-10 mines, mipos k sxetizete k borei voi8isei sto problima mou: prin merikous mines eno douleue kanonika i adsl xafnika kapia apogeumata me petage gia ores ektos sindesis. to epsaxa apo edo to epsaxa apo ekei k peira xabari oti kapios geitonas molis eixe valei adsl stin perioxi mou, k etixe na sinxronizei to kalodio tou ote me to diko mou k opote anoige to pc tou k to modem tou me petage emena exo. tote eixa enimerosei ton ote k mou eixane pei oti tixenei merikes fores na sixronizei parolo pou menoume se diaforetika spitia. k tote mou eixane allaxei 8esi tou kalodiou mou k me valane se ena alo kalodio pou na min exo kapion xristi adsl se geitonika koutia.) pisteuete oti borei na iparxei kapio paromio problima,diladi na beneis kapios online k emena na mou parousiazete prob stin grammi mou? giati mou kanei poli megali entiposi oti den eine standar oi ores pou exo to prob k pote den eine sinexomeno... eine gia kapoia lepta to problima... san na katevazei autos gia kapio mikro xroniko diastima na mou dimiourgei to pio pano prob. k otan telionei autos tote me afinei na xanabo...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...