Crizzt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ποια επαγγελματα εχουν πολλα λεφτα στην ελλαδα ? Πολιτικός . . .
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ποια επαγγελματα εχουν πολλα λεφτα στην ελλαδα ? Αυτά που πρέπει να δουλεύεις...
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ποια επαγγελματα εχουν πολλα λεφτα στην ελλαδα ? Αυτά που πρέπει να δουλεύεις...
tomasss Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ποια επαγγελματα εχουν πολλα λεφτα στην ελλαδα ? Πουτάνα, τσαντάκιας...
tomasss Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ποια επαγγελματα εχουν πολλα λεφτα στην ελλαδα ? Πουτάνα, τσαντάκιας...
sarta Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Τι ακριβως θελεις να μαθεις?Να σου πω οτι η ισπανια εχει μεγαλυτερη ανεργια απο την ελλαδα (περιπου 20%) οι ιδιοι οι ισπανοι φευγουν απο την χωρα τους για να βρουν δουλεια, οι κατασκευες εκει εχουν νεκρώσει, μιλανε αυστηρα ισπανικα στις δουλειες οποτε αμα δεν ξερεις την γλώσσα αριστα εχεις προβλημα. Γενικα για ζωη εκει ειναι πολυ καλα, η καλυτερη χωρα της ευρωπης κατ'με αλλά δουλεια εξαιρετικα δυσκολα να βρεις, εκτος αν κανεις κατι που εχει πολυ ζητηση εκει. με αποκαρδιωσες εντελως εχω φρικαρει κανονικοτατα αποκλειω ενα ενα μερος με τιν σειρα απο αμερικη αποφασισα ισπανια και τωρα τζιφος! εχω φιλους που μενουνε χρονια αμερικη και μου προτεινανε να κανουμε δουλεια μαζι και εγω δεν μπορω να παω με τισ τρελλοφραφειοκρατιες και τις αμερικανικες πρεσβειες! ελεοςςςςςςςςςςςςςςς
sarta Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Τι ακριβως θελεις να μαθεις?Να σου πω οτι η ισπανια εχει μεγαλυτερη ανεργια απο την ελλαδα (περιπου 20%) οι ιδιοι οι ισπανοι φευγουν απο την χωρα τους για να βρουν δουλεια, οι κατασκευες εκει εχουν νεκρώσει, μιλανε αυστηρα ισπανικα στις δουλειες οποτε αμα δεν ξερεις την γλώσσα αριστα εχεις προβλημα. Γενικα για ζωη εκει ειναι πολυ καλα, η καλυτερη χωρα της ευρωπης κατ'με αλλά δουλεια εξαιρετικα δυσκολα να βρεις, εκτος αν κανεις κατι που εχει πολυ ζητηση εκει. με αποκαρδιωσες εντελως εχω φρικαρει κανονικοτατα αποκλειω ενα ενα μερος με τιν σειρα απο αμερικη αποφασισα ισπανια και τωρα τζιφος! εχω φιλους που μενουνε χρονια αμερικη και μου προτεινανε να κανουμε δουλεια μαζι και εγω δεν μπορω να παω με τισ τρελλοφραφειοκρατιες και τις αμερικανικες πρεσβειες! ελεοςςςςςςςςςςςςςςς
KWSN_Men Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Αυτά που πρέπει να δουλεύεις... Μην τους τα λες απότομα αυτά, θα τους τρομάξεις...
KWSN_Men Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Αυτά που πρέπει να δουλεύεις... Μην τους τα λες απότομα αυτά, θα τους τρομάξεις...
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 με αποκαρδιωσες εντελως εχω φρικαρει κανονικοτατα αποκλειω ενα ενα μερος με τιν σειρα απο αμερικη αποφασισα ισπανια και τωρα τζιφος! εχω φιλους που μενουνε χρονια αμερικη και μου προτεινανε να κανουμε δουλεια μαζι και εγω δεν μπορω να παω με τισ τρελλοφραφειοκρατιες και τις αμερικανικες πρεσβειες! ελεοςςςςςςςςςςςςςςς http://www.infojobs.net/ η πιο εγκυρη σελίδα για να βρεις δουλειά στην Ισπανία, δες μονος σου τι παίζει
black_widow Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Όπως έχει ήδη ειπωθεί , στην Ισπανία τα ποσοστά ανεργίας είναι μεγαλύτερα από τα ελληνικά .
random Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ..καποιος που να γνωριζει για ζωη-δουλεια στην ισπανια? Τι γλώσσα την ξέρεις; την ξέρεις ΑΡΙΣΤΑ; πχ. εγω ξέρω πολυ στοιχειώδη ισπανικά, αλλα... , να κανω χαλαρή κουβεντουλα -με βοηθεια χειρονομιών, αγγλικών, κλπ- με εναν Ισπανο τουρίστα εδώ, οχι σε επαγγελματικο επίπεδο. δηλ, να στειλω βιογραφικο σε ισπανικη εταιρεια και να γράφω οτι γνωρίζω τη γλώσσα δεν το διαννοούμαι, αν με βαλεις να εξυπηρετήσω ισπανό πελάτη, θα χάσω τη μπάλα. χωρις Ισπανικά, ξέχνα οποιαδήποτε σκέψη*, ειναι σαν να πας Γαλλια χωρις γαλλικά, UK χωρις αγγλικά, κ.ο.κ. *εκτός αν ... κάνεις ενα επαγγελμα εξιδεικευμένο, εχεις αρκετη εμπειρία ηδη (οχι απλα το πτυχιο), και εισαι και τυχερος να βρεις εναν εργοδοτη να σε θέλει. πχ. εχω γνωστο που δουλευει τωρα εκει, και χωρις να ξερει τη γλώσσα, αλλα: 1.ειναι προγραμματιστής Java και όχι junior, και 2.ο εργοδότης του ειναι ελληνική εταιρεία, που εχει εκει υποκαταστημα. δηλ. προσληφθηκε εδώ, και τα βρηκε εκει ετοιμα (εργασια, σπιτι). --------- 1. γιατι εβαλες την Ισπανια στις υποψήφιες χώρες? 2. τι επάγγελματα θελεις/μπορεις να κάνεις? και τι σπουδες εχεις? 3. απο γλώσσες τι ξέρεις καλά (πχ. σε επίπεδο να σε προσλαβουν σε ενα μαγαζί, και να μπορεις να εξυπηρετήσεις εναν ντόπιο).
invisiblesurfer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Εργαζομαι ως επιστημονικος συμβουλος σε εταιρια που δραστηριοποιειται στο χωρο της διαγνωσης στην Ελλαδα. Ειμαι κατοχος διδακτορικου διπλωματος απο την Αγγλια. Ερωτουμαι πολυ συχνα τι ανθρωποι χρειαζονται στην αγορα του 2010-2012. Επειδη βλεπω οτι γινεται πολυ συζητηση για εργασια στο θεμα, και επειδη δεν εχω κανενα λογο να μην βοηθησω, σας παραθετω "τζαμπα" πληροφοριες. 1) Οι επιχειρησεις χρειαζονται ανθρωπους που γουσταρουν να ξυπνουν νωρις το πρωι με φουλ ενεργεια και χαρα που ειναι ζωντανοι. 2) Οι επιχειρησεις χρειαζονται ανθρωπους που μπορουν να αναλαβουν να φερουν μια διαδικασια εις περας χωρις να υπαρχει καποια "πεπατημενη". 3) Πολυ περισσοτερο, χρειαζονται ανθρωποι που μπορουν να βρουν λυσεις σε προβληματα, να προτεινουν εναλλακτικες και να τις ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ στην πραξη. Συνολικα, χρειαζονται σημερα σε πολυ μεγαλο βαθμο ανθρωποι που δεν δουλευουν για να εχουν χρηματα για καφε, αλλα ανθρωποι με οραμα, με σχεδια για το μελλον τους, με ορεξη για ζωη. Οταν καποιος πορευεται κατ' αυτον τον τροπο, ειναι ΒΕΒΑΙΟ οτι τα χρηματα θα ερθουν. Βλεπω πολυ κοσμο καθε μερα σε καφετεριες, τα σαββατοβραδα να βγαινουν κοπαδιαστα και γενικα να κανουν επιλογες που δεν τους βοηθουν να "τακτοποιησουν" το μελλον τους, αλλα μαλλον να καλυψουν προσωρινες αναγκες. Αυτα ειναι προσωπικες, συνειδητες επιλογες. Εχω μιλησει με τοσους ανθρωπους, και σε ελαχιστους μονο εχω δει την σπιθα που περιμενω να δω στο βλεμα τους. Σε ολους αυτους λεω οτι δεν υπαρχουν ενδιαμεσες λυσεις. Ή κανεις κατι στο 100% ή δεν το κανεις καθολου. Σκεψου πως θελεις να ζησεις τη ζωη σου. Η εργασια σημερα, ΠΑΝΤΟΥ στον κοσμο, ειναι θεμα επιλογων τροπου ζωης. Δεχομαι οτι δεν ειναι ολοι φτιαγμενοι για 12ωρη εργασια, και οτι δεν ειναι ολοι out-of-the-box thinkers ή self-motivated. Αλλα μην γκρινιαζουμε οτι ειναι στραβος ο γυαλος. Οι εταιριες θελουν ανθρωπους που θα συντελλεσουν στην αναπτυξη της. Δεν υπαρχει μεση οδος σε αυτο. Ελπιζω να βοηθησα καπως και να μην φανηκα αυστηρος. Και εγω ξεκινησα απο το μηδεν, με χαμηλο απολυτηριο λυκειο. Ουτε κονε ειχα, ουτε βυσμα εβαλα. Και στον Εβρο υπηρετησα, και ουτε καταδεχτηκα να αναγνωρισω κανενα απο τα πτυχια μου (ακομα θεωρουμαι απο το Ελληνικο κρατος ως αποφοιτος λυκειου). Απλα εχω ενα στοχο, και ροκανιζω σιγα σιγα μεχρι να φτασω εκει.
leonidas_fs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ακριβως αυτο που λέει ο απο πανω...εχω βαρεθει να περιτριγυριζομαι απο ανθρωπους που το μονο που κανουν ειναι να παραπονιουνται για το αβεβαιο μελλον τους και για την ανουσιοτητα των σπουδων και για την οικονομικη καταπίεση χωρις ομως να τους νοιαζει να αλλαξουν κατι!! Γενια των 700 ευρω ??? ΜΠΑ!!!!!!! Γενια του καναπε και της τηλεορασης!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.