cyberking Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 η αναμονή έχει ταρίφα μισάωρο και από κει και πέρα βλέπουμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 εγώ γιατί δεν περιμένω πάνω από 3-4 λεπτά?
chill Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Same here, έχω πάρει αρκετές φορές και η αναμονή είναι πολύ μικρή. Στην τελευταία μου επικοινωνία πριν από 2 μέρες δεν περίμενα ούτε sec !!!
vagpap Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Γιατί προφανώς μετά τις φωνές και κάποια τραβήγματα με την ΕΕΤΤ αποφάσισαν οι πάροχοι να αναβαθμίσουν τα help desks τους. Κακό δεν είναι
stefka Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Εγώ ήθελα το billing τμήμα γιατί μου "ανακαλυψαν" παλιό χρέος ([thread]http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=265609[/thread]) και έπρεπε να πάρω ένα ένα τα τμήματα για να ρωτήσω γιατί και σε ποιον έχω το χρέος. Αυτοί δεν μπορούσαν να με συνδέσουν απο το ένα στο άλλο (πχ telephony στο internet). Όταν μάλιστα ζήτησα κάποιο αντίγραφο/πιστοποιητικό της "υποτιθέμενης" αίτησής μου, μου απαντούσε η κοπελίτσα ότι απλά το βλέπει στον υπολογιστή της και δεν μπορεί να έχει τέτοιο χαρτί. Και να προσθέσω ότι ζήτησα/απαίτησα να μιλήσω με κάποιον προϊστάμενο αλλά δεν μπορούσε κανείς να μιλήσει (9:30 το πρωί). Τέλος, όταν είχα κάνει αίτηση για 2play, για 4.5 μήνες άκουσα απίστευτα παραμύθια. θα έχω να λέω ιστορίες στα παιδιά μου! -1 για μένα λοιπόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.