doc1000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2001 Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω για μια ακόμα φορά με την "πατρίδα" !!(Yositosi) Είχα qdi παλιά και αν και δεν είχα προβλήματα είναι από τις φθηνo-μάρκες και χωρίς ιδιαίτερες επιδόσεις. Μάλιστα στο Ram διάβασα ότι δεν αξίζει καν να βάλεις DDR σε Qudoz γιατί δεν έχει διαφορά!! (απ' εκεί να καταλάβεις επιδόσεις!)<P>Nemo αφού σκοπεύεις να δώσεις 90.000 για αναβάθμιση να σου πω ότι εγώ θα πάρω αύριο-μεθαύριο τη νέα motherboard που "φυσάει" σ' όλα τα συγκριτικά Epox Via266A (γύρω στις 55χιλ ΜΕ το ΦΠΑ) μαζί με έναν AthlonXP 1600+ (με άλλες περίπου 65 ΜΕ το φπα) Αύριο θα ξέρω τις οριστικές τιμές. Σύνολο πάντως 120 με το ΦΠΑ για ΚΟΡΥΦΑΙΑ ισχύ. Δε νομίζω ότι αξίζει να λυπηθείς 30χιλ και να πάρεις bass-class εξαρτήματα! <P>Φίλε Vago συμφωνώ ότι δεν χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι αναβάθμιση, αλλά είμαι σίγουρος ότι κι εσύ αν αγόραζες σήμερα δεν θα σκεφτόσουνα 20-30 χιλ παραπάνω για να πάρεις κάτι κορυφαίο και όχι κάτι που πιθανόν να είναι και μεταχειρισμένο! (απο μικρομάγαζα κυρίως)
yositosi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2001 Doc1000 MIN PAREIS AKOMA ton XP. Simera to apogeuma ematha apo egirotati pigi oti me to pou tha erthoun oi 1800+ mazika kathws kai o 1900+ oi times twn 1600+ (kathws kai ton mikroterwn XP) tha pesoun, kai malista arketa. Perimene ligo giati to pithanotero einai na klais!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.