Προς το περιεχόμενο

Επαναφόρα των δικαιωμάτων...

sn0u

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας , δημιουργήθηκε ένα σοβαρό πρόβλημα στον external H/D μου . Είχε δημιουργηθεί ένα απο τα προβλήματα που είχε και ο χρήστης Juan : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=167552

Ακολούθησα τιν διαδικασία (1) και διόρθωθηκε το πρόβλημα στο φάκελο που δεν είχα άδεια να διαγράψω .

Έκανα διαγραφή του φακέλου μετά την αλλαγή των δικαιωμάτων και αργότερα αποφάσισα να αλλάξω δικαιώματα σε όλους τους υπόλοιπους φακέλους του H/D μου για να είναι ασφαλής . Δηλαδή πήγα στο root του H/D και μετά Properties -> Security (tab) και άλλαξα τα δικαιώματα σε User & Administrator.

Αφου μάρκαρα όλες τις ιδιότητες εκανα επανεκίνηση και προσπάθησα να μπώ στα αρχεία του H/D μου και μου εμφάνησε το μήνυμα : Access is denied .

Έκανα right click στον H/D -> Properties->Security (tab) και μου εμφάνησε το εξής : You do not have permission to view the current permission settings for Local Disk , but you can make permission changes .

Μου δίνει άδεια στο Security (tab) και δεν ήταν καταχωριμένη καμία ομάδα :-? , πάτησα στο Add Group or User Names , έβαλα Αdministrator k User έκανα εφαρμογη στις αλλαγές και πάλι εμφανιζόταν το μήνυμα Access is denied :neutral:

Τι μπορώ να κάνω για να εμφανιστούν παλι τα αρχεία του H/D , εκτός απο Format φυσικά :)

Ευχαριστώ .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...