Προς το περιεχόμενο

athlon xp 2800+ /θερμοκρασια στους 70!!!!

veneton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα εχω προβλημμα με την θερμοκρασια και ο υπολογιστης κλεινει θα ηθελα την συμβουλη σας ποιον ανεμιστηρα για τον επεξεργαστη να παρω ,γενικα ειμαι ασχετος με αυτα.μεχρι 50 ευρω δινω.ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

Καταρχήν φίλε έχε υπόψη σου ότι οι XP ανεβάζανε θερμοκρασίες στο Θεό, ειδικά οι ταχύτερες εκδόσεις. Είχα έναν XP 3200+ και το καλοκαίρι μου βαρούσε 65άρες για πλάκα under load και με τον κάυσωνα είχα προβλήματα.

Υπόψιν ότι η ψύκτρα που είχα ήταν η Tt Volcano 11+ που ήταν και... θηρίο ανήμερο.

http://www.overclockers.com/articles739/

Για να κατεβάσεις τις θερμοκρασίες που έχεις ότι και να βάλεις θα είναι αρκετά θορυβώδες. Μην πας σε passive ψύκτρα (χωρίς ανεμιστήρα) γιατί δεν θα σε καλύψει. Γενικά ψάχνεις για ότι είναι κατάλληλο για socket A (αναφέρεται μερικές φορές και σαν Socket 462). Λόγω του ότι είναι αρκετά παλιό δεν θα βρείς πολλές επιλογές.

Όταν κάνεις την εγκατάσταση θέλει πολύ προσοχή, οι πυρήνες των XP είναι εκτεθειμένοι και σπάνε ΠΟΛΥ εύκολα, ειδικά στις γωνίες τους. Trust me.. i know!!!! (έτσι καταστράφηκε ο 3200+ μου)!

Δες και εδώ:

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.650406

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.802257

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας,θα την βαλλει ο τεχνικος που θα την αγορασω και ετσι δεν θα εχω προβλημμα.

Δημοσ.

Όταν κάνεις την εγκατάσταση θέλει πολύ προσοχή, οι πυρήνες των XP είναι εκτεθειμένοι και σπάνε ΠΟΛΥ εύκολα, ειδικά στις γωνίες τους. Trust me.. i know!!!! (έτσι καταστράφηκε ο 3200+ μου)!

K o dikos mou athlon xp 2200+:(

Δημοσ.
K o dikos mou athlon xp 2200+

χμμ... και ένας Duron 700 επίσης που είχα, αλλά για τον 3200+ με είχε πονέσει στην καρδιά θυμάμαι όταν συνέβη!!!!

Δημοσ.

ετσι που μου τα λετε μαλλον που δεν θα το πειραξω,παρολαυτα αν παθει κατι δεν θα με αποζημειωσουν?

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι αν πάθει κάτι κάνε προσευχή γιατί δύσκολα βρίσκεις Athlon XP 2800+ σήμερα (μεταχειρισμένο βέβαια).

Δημοσ.

τοτε ,σημερα που ειναι βροχερη η μερα στη ρωμη εχω,cpu 64,mb 37,με τα ανεμιστηρακια στο φουλ και το πλαινο ανοιχτο του κουτιου,εσεις θα βαζατε καινουργιο και ο υπολογιστης το μονο που κανει ειναι upload sto torrent.σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

φίλε μου μην πας να δώσεις τζάμπα λεφτά.

Ένα καλό καθάρισμα θέλει.

Κι εμένα ανέβαζε 80 βαθμούς και μόλις έβγαλα την ψύκτρα, την φύσηξα με ένα φυσερό και άλλαξα και την ξηραμένη πάστα έπεσε στους 45.

Στο λέω αυτό για να μην πέσεις θύμα του κάθε πωλητή που θα προσπαθήσει να σου πλασάρει τη super duper (καθαρή) ψύκτρα...

• Super Moderators
Δημοσ.

nai ok profanws an ka8arisei thn maka/mpixla pou exei piasei tosa xronia h psyktra kai genikotera to PC 8a arketa pesoun oi 8ermokrasies alla pros 8eou oi ergostasiakes psyktres ths AMD/Intel den pianoun mia mprosta stis "super duper"...to an a3izei omws na agoraseis "super duper" gia enan toso palio cpu einai allo 8ema vevaia :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...