flik Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Λοιπόν έχω βάλει στο μάτι αυτά τα δύο: Acer 5685WLMI: http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&la=1&itm=10271&ct=373 και HP DV6397: http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&la=1&itm=10361&ct=373 Διάβασα την άποψη πολλών περι εξυπηρέτησης Acer και έχω τις εξής ερωτήσεις. Η ποιότητα κατασκευής είναι ίδια μεταξύ Hp και Acer αλλά αν τύχει και χαλάσει η Acer σου βγάζει τη πίστη, ή διαφέρει και η ποιότητα κατασκευής και οι Acer χαλάνε πιο εύκολα; Επίσης, πέρα απ' αυτό, τα δύο μηχανήματα διαφέρουν στην κάρτα γραφικών και στη τιμή. Acer-Nvidia Go 7600 και o Hp έχει 7300. Ο Acer όμως είναι 120 ευρώ πιο ακριβός. Και τα δύο όπως προσέξατε έρχονται με Vista, και υποθέτω ότι μετράει και η κάρτα. Θα το πάρω απο MIcroland γιατί συνεργάζεται με την εταιρία του πατέρα μου, και έχουμε έναν προπληρωμένο εκεί. Τι λέτε; Επίσης αν θέλετε να προτείνετε κάτι με τέτοια τιμή, δεκτόν.
valemon Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Πιστεύω πως οι hp είναι πολύ πιο ποιοτικά μηχανήματα από τους acer (να ευλογήσουμε τα γένια μας έτσι...?) Από την άλλη η geforce go 7400 256 shared αν και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τα vista και το aero. Αναμφίβολα η 7600 είναι καλύτερη, δεν ξέρω άν αξίζει να δώσεις 120 παραπάνω. Αν παίζεις παιχνίδια πιστεύω θα υπάρξει αισθητή διαφορά ανάμεσα στις 2 κάρτες
djmanosv Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 o συγκεκριμένος hp επειδη εδώ και κανενα μηνα ψάχνω για φορητό στα χρήματα του είναι ότι καλύτερο πιστέυω και παρατηρώ ότι από τα λινκς έχουν ρίξει και άλλο τις τιμές του...
flik Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το ευτεχές είανι ότι δεν παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή. Το ρώτησα κυρίως για τα Vista, μήπως χρειάζονται καλύτερη κάρτα. Αλλά και πάλι 120 ευρώ μόνο για την κάρτα αρκετά δεν είναι; Αν είχαν ίδια τιμή, θα το σκεφτόμουν αρκετά. Τώρα μάλλον θα καταφύγω στην hp. Εε, κάτι τελευταίο. Είχε ένας γωνοστός μου hp, και πήγα να του εγκαταστήσω μερικά προγράμματα, και δεν μπορούσα γιατί είχε περιορισμό ότι δεν ήταν λέει προϊόν hp. Ισχύει αυτό, ή εγώ δεν θυμάμαι καλά;
tasosvel Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 τι προγραμματα? ειχα κι εγω hp και δεν ειχα ποτε προβλημα με προγραμματα !! απλα τα δικα του προγραμματα που σου δινει μαζι το laptop δεν μπορεις να τα βαλεις σε αλλο !!
flik Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Οκ. Κάτι άλλο θα θυμάμαι, δεν μπορεί. Αφού τρέχει και το aero με αυτή την κάρτα, θα πάρω hewlett packard. Αφήνω λίγες μέρες περιθώριο, να δω αν θα μου αλλάξετε γνώμη.
iron_dk Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Σνίφ, σνιφ, εγώ έσταξα 1399 για τον hp πριν κανα μήνα περίπου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.