user-64 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 γεια σε ολους εχω βρει κατι οδηγους για να κατεβαζω απο rapidshare (δεν αναλυω αλλο οποιος θελει πληροφοριες pm me ) και εγω το router Sagem F@st 1500WG λοιπον προσπαθω να βρω τις εντολες του για να το κανω disconnect και connect απο γραμμη εντολων εχω φαει ολο το Ιντερνετ αλλα τιποτα οποιος γνωριζει που μπορω να βρω αυτες τις εντολες ας βοηθησει ευχαριστω εκ των προτερων user-64
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 mesa apo to interface den exei connect disconnect?
De@th L0rd Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Έχει αλλα μπορεί να θέλει να το κάνει έτσι για συντομία με .bat αρχείο πχ. κ συντομευσή στο quicklaunch.
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 mporei episis na to kanei na pexei os bridge me icon
user-64 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 τι εννοεις poulinos λεγοντας "να παιξει ως bridge με icon" ???? μπορεις να μου εξηγησεις ???
user-64 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 ωραια μηπως εχεις υποψη σου τιποτα να με βοηθησεις για να το δοκιμασω ??
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 sinithos bazeis to router me encapsulation llc kai protokolo rfc 1483 bridge.den sou zitaei username kai password giati pleon ta dineis apexo.apla ftiaxneis ena ikonidio gia na sindetheis sto internet opos me dial up me tin diafora oti se ena simeio bazeis oti exeis broadband connection
user-64 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 poulinos βρηκα αυτα απο το manual του router encapsulation llc : Point-to-Point over ATM Logical Link Control(LLC) allows multiple protocols running over the virtual circuit (using slightly more overhead) protokolo rfc 1483 bridge : Bridging:Bridging is a standardized layer 2 technology.It is typically used in a corporate networks to extend the physical reach of a single Lan without segment and increase the number of stations on a Lan without compromising the performance.Bridged data is a encapsulated using the RFC1483 protocol to enable data transport ομως επειδη δεν ξερω και πολλα εχω μερικες αποριες 1)Αν κανω ολη αυτη την διαδικασια θα κανω το router να δουλευει σαν router?? 2)Αν γινει ολη αυτη η διαδικασια θα μπορω να κανω την αντιστροφη διαδικασια ? 3)Θα "χασω" την προστασια του firewall και το portforward ?? 4)Στην ουσια θα μπορω να κανω connect και disconnect οπως με το απλο modem της sagem αλλα η αυτοματοποιημενη διαδικασια μεσω ενος αρχειου .bat για το λογο που ανεφερα αυτο πως θα με βοηθησει κανοντας τα παραπανω ? thanks in advance
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 1.nai. 2.b.nai.oti thes tou kaneis opote thes. 3.to firewall oxi to port forward to xaneis. 4.nai tha kaneis connect kai disconect apo ikonidio.ego pantos tha ekana to router na pezei san router kai tha ekana disconect mesa apo to interface.me bat file den xero.
user-64 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 κανενα προβλημα ουτως η αλλως η αληθεια ειναι οτι δεν βιαζομαι λογω εξεταστικης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.