GiOrGoSk21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Πριν από λίγες μέρες μολύνθηκαν τα εξής αρχεία με τον ιό Win32/TrojanDropper.Delf.AEB trojan (για antivirus χρησιμοποιώ NOD32) : D:\Program Files\Common Files\System\Win32KernelUpd.exe D:\Program Files\Common Files\System\WinService32.exe Γνωρίζει κάποιος/α αν πρόκειται για σημαντικά αρχεία για λειτουργίες των Windows ή και του Internet;Ρωτάω γιατί ο συγκεκριμένος φάκελος Common Files απ'ότι θυμάμαι δημιουργείται με την εγκατάσταση των Windows.Βλέπω και τον υποφάκελο με όνομα System και τρομάζω πιο πολύ.Έψαξα κι όλο στο δίσκο μήπως και τα βρω και πουθενά αλλού έτσι ώστε να τα αντικαταστήσω με καθαρά αρχεία,αλλά τίποτα,δεν υπάρχουν άλλα αρχεία με αυτά τα ονόματα. Βέβαια μετά το quarantine που τα έκανε το NOD32 δεν παρατήρησα κάποια δυσλειτουργία στα Windows,εκτός από αρκετά(εκνευριστικά μπορώ να πω)disconnect που κάνει από μόνο του όταν συνδέομαι στο Internet.Αυτό όμως πιθανολογώ ότι οφείτεται στη γραμμή του πάντα αξιόπιστου παρόχου που λέγεται ΟΤΕ(εδώ γελάμε,ok; ),λόγω του ότι η γραμμή μου έπεφτε κι όταν μιλούσα στο τηλ(ISDN 64 με netMod,άλλη πηγή γέλιου κι αυτή)... Όποιος/α γνωρίζει κάτι ας μου πει κι εμένα σας παρακαλώ! Ευχαριστώ προκαταβολικά
PepeLePew Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Τα 2 αρχεία αυτά δεν είναι των Windows αλλά είναι ο ιός. Δεν έχεις πρόβλημα μπορείς να τα σβήσεις.Η γραμμή δεν έχει σχέση
GiOrGoSk21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Ok τώρα είμαι ήσυχος! Μετά κι από αρκετό googling που έκανα για τα συγκεκριμένα αρχεία,όλα συνηγορούν σ'αυτό που λες κι εσύ... Να'σαι καλά,ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.