Προς το περιεχόμενο

Μετά τη 12μηνη otenet τι;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή όπου να ναι λήγει η σύνδεση otenet τι ενέργειες πρέπει να κανω για να ανανεωθεί;Και καλά ξέρω πως θα πληρών 11,9 e το μήνα (768/192 φοτητικό).Θα πρέπει απλα να τους παρω τηλ η θα με παρουν αυτοί;Αν εγώ θελήσω μετά από 3 μήνες να φύγω και να παώ σε άλλο παροχέα πόσο περίπου χρόνο θα παρει;(εννοείται πως αλλάζω και ταχύτητα)

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι θα "τηλεφωνηθείτε" γενικότερα. Απο το συμβόλαιο που έχουμε, απλά μετά την λήξη του μετατρέπεται αυτόματα σε αορίστου χρόνου (=χωρίς χρονική δέσμευση) και πλέον θα σου έρχεται το ποσό (24 ? το δίμηνο) στον λογαριασμό. Αν θες εσύ να διακόψεις ανα πάσα στιγμή, μόνο τότε παίρνεις τηλέφωνο.

Όσο για την αλλαγή παροχέα, εξαρτάται από πολλά. Επειδή δεν έχω ιδία πείρα, αλλά από όσα έχω διαβάσει εδώ, ας μας πεί κανένας άλλος. Και εγώ την ίδια σκέψη έχω, για αλλαγή ταχύτητας κυρίως, μιας και οι προσφορές του φοιτητικού είναι ακόμα σαν να μήν πέρασε μια μέρα...

Εκείνο το forthnet 2 play το καλοβλέπω, αλλά μέχρι να βάλει δίκτυο η forthnet στα Γιάννενα (10/2007 λέει) έχω καιρό...

Δημοσ.

Επειδή κι εγώ είμαι στην ίδια φάση(ετοιμάζομαι για αλλαγή από οτενετ σε forthnet,ένα μήνα πριν λήξη ο χρόνος λόγω προσφοράς μέχρι 31/05 από forthnet(10Mbps))βλέπω στην αίτηση τους ότι αυτοί αναλαμβάνουν την αλλαγή,με εξουσιοδότηση που υπάρχει στην αίτηση.Αν κάνω λάθος διορθώστε με.Όσο για τον χρόνο απότι ακούω και διαβάζω 1-2βδομάδες max?

Δημοσ.

Και σε εμένα λήγει σε ένα μήνα η Otenet και ελπίζω να είναι έτοιμα τα ιδιόκτητα στην περιοχή μου (Αιγάλεω σε Dslam Αγίας Βαρβάρας μη γαμ.....ω). Πιστεύω ότι για κάποιον που θέλει μόνο internet η Forthnet & η Netone είναι πιστεύω το καλύτερο. Η Vivo απλά είναι σαν να παίζεις Λόττο και η ON σε έχει δεμένο.Εγώ προσωπικά θα διαλέξω NetONe επειδή θέλω να υπάρχει ανταγωνισμός. Δώστε τόπο στα νιάτα ένα πράγμα :-D :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.
Επειδή κι εγώ είμαι στην ίδια φάση(ετοιμάζομαι για αλλαγή από οτενετ σε forthnet,ένα μήνα πριν λήξη ο χρόνος λόγω προσφοράς μέχρι 31/05 από forthnet(10Mbps))βλέπω στην αίτηση τους ότι αυτοί αναλαμβάνουν την αλλαγή,με εξουσιοδότηση που υπάρχει στην αίτηση.Αν κάνω λάθος διορθώστε με.Όσο για τον χρόνο απότι ακούω και διαβάζω 1-2βδομάδες max?

Την καλυτερη κινηση θα κανεις.Εγω θα ελεγα πως 3 βδομαδες ειναι ρεαλιστικο.

Δημοσ.

αν είσαι στο ιδιόκτητο δίκτυο της...

και αν δεν είσαι όπως λέει στο site

Στις περιοχές που δεν είναι διαθέσιμο προσωρινά το ιδιόκτητο δίκτυo Forthnet η υπηρεσία παρέχεται με ταχύτητα 1Mbps, με δυνατότητα αυτόματης αναβάθμισης έως 10Mbps, όταν υπάρξει κάλυψη, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...