Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για K800i

Apostolishatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή με κινητά δεν πολυασχολούμαι(ένα-συνήθως παρωχημένο-για να κάνω τη δουλειά μου) θέλω τη γνώμη σας....

Έχω 260 ευρώ επιδότηση και σκέφτομαι το K800i (θα σκάσω 65 ευρώ παραπάνω).Μέχρι τώρα έχω αλλάξει 6-7 κινητά όλα NOKIA,λέω για πρώτη φορά να πάρω Sony και διάλεξα αυτό γιατί

α)Είναι 3G

β)Έχει Vodafone Live! και Live Tv!

γ)υπέρυθρες και bluetooth (θέλω και τις δύο θύρες)

δ)πολύ καλή φωτογραφική

Τι λέτε? Καλή επιλογή? Αν το έχει κανείς και μου πει τη γνώμη του ακόμα καλύτερα...

Δημοσ.

Το ξέρω αυτό με τα menu,ήταν το μόνο που με προβλημάτιζε,η συνήθεια βλέπεις,τι να γίνει όμως θα το μάθουμε κι αυτό....

Δημοσ.

τα πρώτα που ανέφερες τα έχουν τα περισσότερα κινητά σε αυτή την κατηγορία τιμής. την διάφορα την κάνει η φωτογραφική του που είναι απλά καταπληκτική(για κινητό, όχι συγκρινόμενη με ψηφιακές μηχανές). το μενού έχει πλέον "νοκιοποίηθει" στα Se και είναι πολύ απλό.

Δημοσ.

αυτή τη στιγμή αν δεν θέλεις κάτι ιδιαίτερο (βλ. smartphones ή κινητά των 400+ ευρώ) 2 επιλογές παίζουν, K800, nokia N7x series. Το ένα έχει την καλύτερη φωτογραφική μηχανή, το άλλο Symbian λειτουργικό. Για μένα μέτρησε το πρώτο και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Παίδες τελικά το πήρα,γαμάτο μου φάινεται,τα μενού τα ψιλοσυνήθισα,λίγο το 3G μας τα χαλάει αλλά είναι θέμα δικτύου....Δεν πίάνει και παντού(Αθήνα μένω) και πήγα να δω Tv,δεν είναι και ότι καλύτερο,το κινητό πάντως μια χαρά

Να ρωτήσω τώρα,τη Δευτέρα θα ολοκληρωθεί η αγορά με bluetooth hands free και κάρτα μνήμης,για κάντε καμιά πρόταση,μέχρι πόσο/α GB σηκώνει,από λεφτά τι λέει??

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι μέχρι πόσα σηκώνει, αλλά μέχρι πόσα υπάρχουν στην Ελλάδα! Όταν τo πήρα εγώ, πέρσυ τον Νοέμβριο, δεν υπήρχε Μ2 κάρτα πάνω από 512. Τώρα παίζει να έχουν και 1GB. H 512 είχε τότε 44? αν θυμάμαι καλά. Τώρα απ' ό,τι βλέπω το 1GB της SONY έχει 38? και της SANDISK 45?. Παραπάνω χωρητικότητα δεν έχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...