Apostolishatz Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Λοιπόν επειδή με κινητά δεν πολυασχολούμαι(ένα-συνήθως παρωχημένο-για να κάνω τη δουλειά μου) θέλω τη γνώμη σας.... Έχω 260 ευρώ επιδότηση και σκέφτομαι το K800i (θα σκάσω 65 ευρώ παραπάνω).Μέχρι τώρα έχω αλλάξει 6-7 κινητά όλα NOKIA,λέω για πρώτη φορά να πάρω Sony και διάλεξα αυτό γιατί α)Είναι 3G β)Έχει Vodafone Live! και Live Tv! γ)υπέρυθρες και bluetooth (θέλω και τις δύο θύρες) δ)πολύ καλή φωτογραφική Τι λέτε? Καλή επιλογή? Αν το έχει κανείς και μου πει τη γνώμη του ακόμα καλύτερα...
basilis5 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 super αλλα εχει διαφορετικη φιλοσοφια στα μενου απο την νοκια εγω δεν τα αλλαζω τα sony ericsson
Apostolishatz Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Το ξέρω αυτό με τα menu,ήταν το μόνο που με προβλημάτιζε,η συνήθεια βλέπεις,τι να γίνει όμως θα το μάθουμε κι αυτό....
sozirarak Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 kai egw apo nokia piga se sony ericsson k800i, to menu einai paneukolo se 1 mera ta ematha ola, koryfaio kinito gia tin timh tou
Apostolishatz Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ παίδες η απόφαση ελήφθη,την Παρασκευή (1η του μηνός,χε χε)αγοράζεται!
dali13gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 τα πρώτα που ανέφερες τα έχουν τα περισσότερα κινητά σε αυτή την κατηγορία τιμής. την διάφορα την κάνει η φωτογραφική του που είναι απλά καταπληκτική(για κινητό, όχι συγκρινόμενη με ψηφιακές μηχανές). το μενού έχει πλέον "νοκιοποίηθει" στα Se και είναι πολύ απλό.
damiano Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 αυτή τη στιγμή αν δεν θέλεις κάτι ιδιαίτερο (βλ. smartphones ή κινητά των 400+ ευρώ) 2 επιλογές παίζουν, K800, nokia N7x series. Το ένα έχει την καλύτερη φωτογραφική μηχανή, το άλλο Symbian λειτουργικό. Για μένα μέτρησε το πρώτο και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Apostolishatz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Παίδες τελικά το πήρα,γαμάτο μου φάινεται,τα μενού τα ψιλοσυνήθισα,λίγο το 3G μας τα χαλάει αλλά είναι θέμα δικτύου....Δεν πίάνει και παντού(Αθήνα μένω) και πήγα να δω Tv,δεν είναι και ότι καλύτερο,το κινητό πάντως μια χαρά Να ρωτήσω τώρα,τη Δευτέρα θα ολοκληρωθεί η αγορά με bluetooth hands free και κάρτα μνήμης,για κάντε καμιά πρόταση,μέχρι πόσο/α GB σηκώνει,από λεφτά τι λέει??
dali13gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Το θέμα δεν είναι μέχρι πόσα σηκώνει, αλλά μέχρι πόσα υπάρχουν στην Ελλάδα! Όταν τo πήρα εγώ, πέρσυ τον Νοέμβριο, δεν υπήρχε Μ2 κάρτα πάνω από 512. Τώρα παίζει να έχουν και 1GB. H 512 είχε τότε 44? αν θυμάμαι καλά. Τώρα απ' ό,τι βλέπω το 1GB της SONY έχει 38? και της SANDISK 45?. Παραπάνω χωρητικότητα δεν έχει.
Apostolishatz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 ευχαριστώ φίλε,καμιά πρόταση για bluetooth hands free?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.