Physics_Rulez Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Όταν κάνουμε browse σε φακέλους με μουσική, αριστερά εμφανίζεται μια επιλογή που λέει "Play all" με την οποία όλα τα αρχεία του φακέλου μπαίνουν στη λίστα αναπαραγωγής του εκάστοτε player. Σε εμένα λοιπόν δε δουλεύει :twisted: Καμμιά λύση έχουμε;
gfilippas Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Αν μιλάς για τον windows media player τότε μάλλον μια επανεγκατάσταση θα σου έλυνε το πρόβλημα. Μάλλον κάποιος άλλος player που εγκατέστησες έκανε την δουλειά.
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μου έδωσε λύση ένα φιλαράκι μου Το πρόβλημα ήταν το πρόγραμμα MagicISO, οσο και να φαίνεται περίεργο.
dark elf Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Καλά με έσωσες και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω..... Ξέρεις αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μην επηρεάζει το ένα το άλλο;
ThePrestige Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 kala milame me eswses k egw magic iso . Me to pou to apegatestisa . Ola kala Thanks a lot!
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Παιδιά το πρόβλημα λύνεται με τον παρακάτω τρόπο χωρίς να απεγκατασταθεί το MagicISO: Κατεβάζουμε το ShellExView To τρέχουμε και βρίσκουμε το Extension name "MShellExtMenu Class" το οποίο με δεξί κλίκ το κάνουμε disable.
dhmak Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Γειά χαρά σε όλους, Χρησιμοποιώ των Windows Media Player 10 και θα ήθελα να ρωτήσω άν ο Windows Media Player 11 είναι καλύτερος, γιατί ο Windows Media Player 10 σε ορισμένα τραγούδια με υψηλό μπάσο και νότες μου κάνει κάτι περίεργά 'σκασίματα'. (Τα τραγούδια είναι εντάξει, δέν έχουν 'κενά' ή κάτι τέτοιο,τουλάχιστον με το Sound Forge 8.0 που τα έλενξα. Λέτε ο Windows Media Player 11 να λύσει το πρόβλημα ;; Σάς χιλιοπαρακαλώ πάρα μα πάρα πολύ, περιμένω λύσεις σύντομα.
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μήπως έχεις εγκαταστήσει τίποτα plugins για τον ήχο; DFX και τέτοια; μπορεί να φταίει αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.