Visehrad Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Καλησπερα παιδια.Πηρα ενα καινουργιο μηχανημα πριν 3 μηνες και εχει πανω εναν σκληρο Seagate 250gb sata.Απο χθες λοιπον ακουσα οτι κανει εναν περιεργο θορυβο κατα την αντιγραφη αρχειων σε αυτων.Κανει σαν ενα τικ-τικ (δεν ξερω πως να το περιγραψω αλλιως.) Καποια στιγμη σημερα οταν εφτιαχνα μια ταινια με το dvd Shrink μου κολλησε το μηχανημα και μονο με επαννεκινηση επανηλθε.Μου αφηνει χρονους ο σκληρος λετε η κατι αλλο..? Η μητρικη μου ειναι ASUS αν βοηθαει σε κατι αυτο..
koystado Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 file me prolabes molis twra pigaina kai egw na kanw ena paromoio tread kai gia mena plz opoios kserei na mas pei
washcloud Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 α)αντιγραφή των σημαντικότερων σου αρχείων(σε dvd ή άλλο δίσκο) β)επικοινωνία με το κατάστημα αγοράς για ελεγχο/πιθανή αντικατάσταση του δίσκου ...διότι όταν οι δίσκοι "κάνουν περίεργους θορύβους",πάνε να χαλάσουν οι κεφαλές τους(αν δεν έχουν χαλάσει ήδη κανονικότατα),πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει σωτηρία.
Visehrad Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 α)αντιγραφή των σημαντικότερων σου αρχείων(σε dvd ή άλλο δίσκο)β)επικοινωνία με το κατάστημα αγοράς για ελεγχο/πιθανή αντικατάσταση του δίσκου ...διότι όταν οι δίσκοι "κάνουν περίεργους θορύβους",πάνε να χαλάσουν οι κεφαλές τους(αν δεν έχουν χαλάσει ήδη κανονικότατα),πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Ωραια πραγματα.3 μηνες σκληρος!Εχω και τα Windows σε αυτον αντε παλι απο την αρχη ολα.Και για να καταλαβεις πριν 1 εβδομαδα αλλαξα την μια μνημη γιατι χτυπησε.Γιατι δεν καθομουν με το σαραβαλο που ειχα????:evil: Y.Γ. Υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας Hardware?
washcloud Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Y.Γ. Υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας Hardware? ti ennoeis?
Visehrad Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Για να το θεσω καλυτερα.Μου φαινεται περιεργο πως το μηχανημα το εχω 3 μηνες και πριν μια εβδομαδα μου χτυπησε η μνημη και χθες εγινε αυτο με τον σκληρο.Ειναι συμπτωση?Η μηπως τρεχει κατι αλλο?Μητρικη ας πουμε..Δεν ξερω..
Visehrad Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 mpori kai esi as poume Ναι καλα με την τυχη ποτε δεν τα πηγαινα καλα
Visehrad Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Αληθεια ενα low level format υπαρχει περιπτωση να διορθωσει την κατασταση?
stefnic2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 an variese na ksanastinis windows ......kai ola ta alla programata pou exeis egatastisi mia lisi einai Acronis.Migrate.Easy koinos kaneis ena clone disk se enan kainourgio....oso to grigorotero mporis prin pethani o iparxon diskos! afto vevea mono stin periptosi pou to provlima einai hardware kai oxi software!!! allios apla tha kaneis copy to provlima kai ston kainourgio disko!
washcloud Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Αληθεια ενα low level format υπαρχει περιπτωση να διορθωσει την κατασταση? ..Ta low level format den...epidior8wnoun kefales,alla,AFOU kaneis 1 backup ta arxeia sou,kai AFOU proetoimasteis ...psyxologika(portofoliaka dld)gia epikeimenh agora allou diskou,KANE ki 1 low level format ston yparxonta(an zei mexri tote,vevaiws-vevaiws),alla na ksereis pws oti grafeis panw tou apo dw kai pera,yparxei periptwsh na mhn to ksanadeis.Wanna take the risk? (den prospa8w na se tromaksw,alla opws proeipa,otan enas diskos exei arxisei na kanei 8oryvous pou den ekane prin,mallon 2 periptwseis antimetwpizei: a)..metamorfwnetai se Western Digital Raptor ...pane oi kefales tou peripato.Na eisai etoimos gia opoia ap' tis 2 ki an prokeitai. *oso gia to an einai symptwseis ol' ayta............8a deiksei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.