Art20 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2001 Paidia,agorasa prosfata ena cd-r/rw ths Teac.Kai edaxei,me ta cd-r douleuei mia xara.Otan omws paw na formarw ena cd-rw me to InCD(to opoio leei oti meta tha mporw na xrhsimopoiw to cd-rw san mia megalh disketa),to physical format to kanei kanonika se 15 min,enw to logical enw leei oti thelei mish wra,to exw afhsei kana 2wro kai einai kollhmeno sta duo trita.Exw xrhsimopoihsei 2 cd hdh kai paw gia to trito.Exei kaneis kamia idea?(Einai pantws poli pithanon na mhn katalabainw ti paizei me ayto to programa.)
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2001 Οσο καλο προγραμμα ειναι το Nero τοσο αχρηστο ειναι το InCD. Για να καταλαβεις τι εννοω ο InCDReader του δε δουλευει με τα μισα cd-roms της αγορας. Και το ιδιο το InCD δε το βλεπω να στεκεται και πολυ καλα στο Yamaha cdr μου. <BR>Το καλυτερο και πιο δυνατο ειναι το direct cd της adaptec και στις τελευταιες του εκδοσεις συνεργαζεται καλα με το nero. Μονο που μετα την εκδοση 5 αποτελει μερος της σουιτας του Easy CdCreator Platinum και δε ξερω αν πρεπει να εγκαταστησεις και αλλα τμηματα του λογισμικου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Για να συνεχίσω τον προβληματισμό του Art20, εγώ που'χω το Nero (5.5.5.1) πώς θα γράψω σε CD-RW δισκάκια. Όχι τίποτε άλλο αλλά έχω 4-5 με backup των αρχείων της δουλειάς μου και επειδή το backup είναι παλαιόν (του Σεπτεμβρίου) θέλω να σβήσω τα παλιά και να χώσω τα νέα. Καμιά ιδέα ρε παιδιά; <P>ΥΓ: Το ECDC 5 δεν μου κάνει, τρέχω WinXP Pro - άσε που το Nero είναι σαφώς καλύτερο...
AMDAKIAS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Κατέβασε το NERO 5.5.5.1 καθώς και το Clone CD 3.1.1.0 γιατί αλλιώς δεν βλέπω να σταματάνε τα προβλήματα.Το Incd είναι απαράδεκτο.
AMDAKIAS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 Paidia stis teleytaies ekdoseis twn Nero (5.5.6.4) ka8ws kai Clone CD (3.2.2.1) lynontai polla problhmata,bugs kai asymbatothtes.Grhgora loipon update...
keysmith Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 egw arxika eixa problimata me to inCD alla molis to anaba8misa se 2.11 ekdosi (eixa mia pio palia) epeita den eixa problimata me to ricoh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.