islandero Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Εχω εναν toshiba με επεξεργαστη pentium στα 3,2 512 μνημη. το εχω περιπου 2,5 χρονια, πριν κανενα χρονο περιπου καθως επαιζα παιχνιδια αρχισε να μου σβηνει λογο θερμοκρασιας, ετσι πηρα μια βαση με ανεμιστηρακι και ολα καλα μετα. Τωρα ομως αρχιζει να ανεβαζει θερμοκρασια παλι ενω δουλευει και το ανεμιστηρακι οταν παιζει πχ το wmp η βλεπω ενα βιντεο στο youtube και αν το αφησω σβηνει! Αυτη τη στιμη με mozila μονο ανοιχτο εχω 74 βαθμους και και βεβαια οταν τρεξω και κατι αλλο παει στους 90 και εκει σβηνει! Ακομα η cpu παιζοντας μονο ο wmp μου ανεβαινει στο 40-50% Αν ειναι δυνατον! Ειναι καθαρα προβλημα θερμοκασιας σωστα? Τι προτεινετε να κανω? να βαλω κανενα ανεμιστηρακι εξτρα στη βαση?:? :?
alt10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 βαλε ενα ανεμιστηρα κανονικο να τον χτυπαει !!!!!!!! πηγαινε λιγο πισω στο αλλο θεμα να μου πεις για το μοντεμ λεει εκει pls
islandero Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 οκ φιλε σου εγραψα. Κανεις ρε παιδια καμια γνωμη? Δεν μπορω να δουλεψω καθολου
mourlos Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 pigaine pare ena spray gia katharismo upologistwn....anoikse prosektika to laptop sou kai katharise to...se periptwsh pou den einai auto.....tsekare an einai software to provlima....
Solmyr Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Το αβαταρ σου τι ειναι; Φωτογραφια απο το pc; Λοιπον οπως ειπε και ο mourlos, ή ανοιγεις ή φυσάς ή και τα δυο. Τωρα μπορει να ειναι θεμα software το cpu usage αλλα ανεξαρτητα απο αυτο δεν μπορει να ευθύνεται αποκλειστικά για το σβησιμο...
islandero Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 dld ti na ftaiei an einai thema software, isws kanenas ios? a to avatar oute pou thumamai pou to vrika, mporei auto pou les
tasosvel Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 εχεις παρατηρησει αν το ανεμιστηρακι του laptop δουλευει? μηπως δεν γυριζει ? η μηπως εχει μαζεψει παρα πολυ σκονη? εγω προτεινω να το πας να το δουν και να το καθαρισουν !! οτι σβηνει με το παραμικρο σημαινει οτι εχει σοβαρο προβλημα με την θερμοκρασια και ισως καποιο απο τα εσωτερικα ανεμιστηρακια να μην δουλευει !!
21century Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μπορεις να το αονιξεις με προσοχη απο κατω ξεβιδωνοντας τις βιδουλες και με πεπιεσμενο αερα ή με ένα πιστολάκι να καθαρίσεις το εσωτερικό του ή την επιφάνεια του από αποσταση για να φυγουν οι σκονες. Κανε το ιδιο και στις εξοδους του ανεμιστηρα...
alexg31979 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Ειχα το ιδιο προβλημα με εναν acer aspire 1604.Επειδη δεν καταφερα να τον ανοιξω τον πηγα στην αντιπροσωπεια οπου μου ειπαν οτι ειχε παρα πολυ σκονη.Αφου τον καθαρισαν και μου βαλαν και μια παστα μπορω να πω οτι ο υπολογιστης ειναι σαν καινουργιος. Ουτε καν ακουγεται το ανεμιστηρακι.ειχα ξεχασει πως ειναι! Μου κοστισε 80 ευρω ομως!!!!!
islandero Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Πηγα να τον ανοιξω αλλα δεν τα καταφερα, το καπακι ειναι σκετο ή εχει επανω την μητρικη και αλλα αραγε? τελικα η σκονη φταιει λιγο που το ανοιξα απο τη μια πλευρα κ ειδα μεσα ηταν γεματο αλλα φοβαμαι να βαλω ηλεκτρικη σκουπα, (μην παρει κανενα πυκνωτη) και για σερβις δεν τον στελνω γιατι το χρειαζομαι. Καμια ιδεα βρε παιδια πως θα ανοιξω το καπακι χωρις να το χαλασω?
tasosvel Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 pantos den nomizo oti einai toso aplo na anoixeis olo to kapaki !! ego se enan acer pou prospathisa mia fora den ta katafera !! ektos apo tis vides sthrizetai kai se kati plastikakia!! an to pas se kapoio magazi isos mporesoun na sto anoixoun xoris na xreiastei na tous to afhseis meres 1! kalutera einai na to apoxoristeis merikes meres para kapoia stigmh na sou kaei !!
kouzoulos Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 edw tha vreis merika service manual gia toshiba http://www.eserviceinfo.com/equipment_mfg/Toshiba_43.html. to na ton anoikseis den einai dyskolo, apla na thimasai pou paei i kathe vida meta otan ton kleiseis.
kag3to Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 μπορείς με φυσιτήρα ή με ηλ. σκούπα τοποθετόντας το/τη στην περιοχη του/των ανεμιστήρων να το καθαρίσεις. Ακόμα σου προτείνω ένα αρκετά καλό προϊόν το οποίο το χρησιμοποιώ και εγώ: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=42071950&product=904082 το οποίο μπορείς να το δείς αναλυτηκότερα και εδώ: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=224&code=030. Αααααααααααν δεν γίνει τίποτα κάνε κανένα format.
Silent Arrow Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 μπορείς με φυσιτήρα ή με ηλ. σκούπα τοποθετόντας το/τη στην περιοχη του/των ανεμιστήρων να το καθαρίσεις. Ακόμα σου προτείνω ένα αρκετά καλό προϊόν το οποίο το χρησιμοποιώ και εγώ: http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=904082 Γενικα με την ηλεκτρικη σκουπα μπορεις να κανεις καλη δουλεια. Εγω πρωτα βαζω πιστολακι για τα μαλλια να προκαλεσει λιγο κινηση στη σκονη και μετα με την ηλεκτρικη σκουπα προσεκτικα κανω καθαρισμο. Την βαση Zalman την εχω κι εγω. Εξαιρετικη. Προσοχη δεν κανει για laptop με 17αρα οθονη.
Dimitris® Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μπορεί να μου πει κάποιος μία ιστοσελίδα όπου μπορώ να δω πως να ανοίγω ένα HP Pavilion dv8227ea:-D ? Σαν την ιστοσελίδα δηλαδή που δίνει ο kouzoulos. Έψαξα στην HP αλλά έχει μόνο για το πως να βγάλεις τη RAM και κάτι άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.