Dunno Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Exw to crypto f201 apo to adsl in a box ths forthnet... giati thelei dial kathe fora pou mpainw sto internet? sigkekrimena to eikonidio leei: Conexant Dial-Up PPP Connection Ti mporw na kanw gia na mhn einai aparaithto to dial?
v-tidus Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Ουσιαστικά το modem σου δεν κάνει dial, αλλά κάνει αίτηση για σύνδεση από τον πάροχο, και γι' αυτό υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση μέχρι να μπει στο ιντερνετ το pc σου.
Dunno Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Ola ta modem kanoun dial aneksartita apo to an exeis adsl h 56k? An eixa modem\router de tha xreiazotan dial?
thes1os Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Έτσι είναι. Τα modem κάνουν "κλήση". Για τα modem/router δεν ξέρω. Επειδή φαντάζομαι θέλεις να ανοίγεις τον υπολογιστή και να συνδέεσαι αυτόματα, εγώ χρησιμοποιώ ένα προγραμματάκι AutoConnect που κάνει την δουλειά του μια χαρά. Αλλά νομίζω γίνεται και πιο απλά βάζοντας το εικονίδιο της κλήσης στο startup...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.