georgkal Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 καλησπέρα παιδιά .Για δώστε μου λίγο τα φώτα σας πριν το στείλω στην εντατική κι αναφέρομαι στο pc Λοιπόν έχουμε και λέμε 1) έχω στον υπολογιστή μου 2 σκληρούς δίσκους. Μπορώ να τους κάνω 2 ανεξάρτητους ( να βάλω δηλαδή 2 λειτουργικά )πχ windows και linux ? 2) έχω βάλει 2 μνήμες 214 αρχική και πρόσθεσα και μια 512 ( κατόπιν υπόδειξης τεχνικού ) αλλά αντί να τρέχει ..σέρνεται 3) και το πιο σημαντικό αργεί να ξεκινήσει και ξεχνάει να σβήσει ( μιλάμε για 10 λεπτά και βάλε ) ( αποθήκευση ρυθμίσεων χωρίς να έχω κάνει τίποτα ) και όλα αυτά από την στιγμή που εγκατέστησα τον δεύτερο σκληρό και την δεύτερη κάρτα μνήμης. (πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος ) τα στοιχεία του pc είναι: intel pentium 4 cpu 2.60 και το λειτουργικό windows xp professional service pack 2 λοιπόν καμιά ιδέα για διόρθωση η...εντατική και τέλος; ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την όποια βοήθεια
washcloud Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 1)ναι 2)λογικα η προσθήκη μνήμης δεν έχει να κάνει(καλου κακου πάντως δοκίμασε να τον ξεκινήσεις με μόνο την 512 επάνω) 3)δλδ αν βγάλεις τον xtra δίσκο και την μνήμη,όλα καλά;ανοιγει/κλείνει νορμάλ; (πόσο καιρό τα έχεις τα windows?ένα φορμάτ σε χαλάει; )
disqualified Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 εχεις μηπως mcafee πανω με παρα πολλα features ενεργοποποιημενα? Κανε κανενα defragment βγαλε απο την εκκινηση αχρηστα προγραμματα δοκιμασε να καθαρισεις λιγο το Pc με καποιο εργαλειο οπως system mechanic cccleaner, registry mechanic κλπ κλπ. και μετα βλεπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.