soturin Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Bootάρω από αυτό, μου βγάζει κανονικά το αρχικό μενού, πατάω start or install ubuntu, barίτσα πάει πέρα-δώθε, baritsa φουλάρει...ok ως εδώ. Μετά η οθόνη μπαίνει σε αναμονή(?), το cd τρέχει για 2-3 λεπτά ακόμα και μετά τίποτα...μόνο ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή επιμένει νωχελικά να γυρνάει. πείτε μου τι πληροφορίες χρειάζεστε να μην γράφω περιττά πράγματα α, το ίδιο και με το safe mode.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 pata esc h f1 h kati tetoio na vlepeis se text mode ti ginetai . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Το θέμα είναι αν βλέπω τι γίνεται, ή το τι γίνεται? τεσπα θα δοκιμάσω και βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Το πιθανότερο είναι κάποιο σφάλμα στο αρχείο που κατέβασες. Για κάνε ένα checksum. Το έχω πάθει 2 φορές στο pc μου. Το ένα από τα δυο cd που είχαν λάθος μάλιστα, σε ένα παλιό μηχάνημα, δεν μπορούσε καν να boot-άρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.