islandero Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Κανενα site για αυτες τις καρτες υπαρχει; Αγοραζεις την καρτα 300 ευρω και μετα μπαινεις απεριοριστα στο Internet; Ή υπαρχει χρονοχρεωση/ογκοχρεωση; http://www.tim.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1237 exei kai xarti kalupshs
alt10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 gia pes kai se mena pls ποιο παροχεα εχεις ? τι ταχυτητες ποιανει με το w550i και γενικοτερα χρεωσεις ολα pls!!!!!!!!!!!!!!
Luxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Πολιτική ορθής χρήσης: Μέγιστη μηνιαία χρήση 20 GB για αποφυγή κακόβουλης χρήσης της υπηρεσίας. Στην περίπτωση που κάποιος υπερβεί το παραπάνω όριο, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την υπηρεσία χωρίς καμία προειδοποίηση.Για περιήγηση στο internet και απλή χρήση e-mail, η μέση μηνιαία χρήση δεν ξεπερνά τα 500MB. Μόνο στην περίπτωση που κάποιος κάνει μη ορθή χρήση της υπηρεσίας («κατεβάζει» ταινίες, μουσική κλπ. 8 ώρες ημερησίως, 7 μέρες την εβδομάδα) , μπορεί να ξεπεράσει το μηνιαίο όριο των 20 GB. H χρέωση γίνεται ανά 1ΚΒ. 1 ΜΒ = 1024 ΚΒ και 1 GB = Ελεος... Δλδ δεν μπορει να ειναι καποιος γραμμενος σε μια κοινοτητα και να κατεβαζει νομιμα επι πληρωμης ταινιες και τραγουδια;; Τεσπα απο το τιποτα καλο ειναι και αυτο. Εξαλλου απ' οτι ειδα στον χαρτη δεν υποστηριζει 3G οποτε θα μπαινω με 45Kbs. Το αλλο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να το ενεργοποιησω μονο για 3 μηνες..
islandero Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 gia pes kai se mena pls ποιο παροχεα εχεις ? τι ταχυτητες ποιανει με το w550i και γενικοτερα χρεωσεις ολα pls!!!!!!!!!!!!!! εχω τιμ συμβολαιο, φιλε μου το ειχα συνδεσει μια φορα παει κανα χρονος τωρα, με usb ηταν, ετσι δοκιμαστικα δεν ξερω χρεωσεις κτλ το yahoo ανοιξα μονο και το εκλεισα ετσι για να δω δλδ αν δουλευε αλλα δεν το χρησιμοποιω
Luxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Τα αντιγραφικα στα laptop μπορουν να αντιγραψουν dvd με ταχυτητα 16x;
basilis5 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Το αλλο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να το ενεργοποιησω μονο για 3 μηνες.. oxi ειναι ελαχιστο συμβολαιο 1 ετος οπως και με τα κινητα,εκτος και αν το αλλαξαν ,αλλα δεν νομζιω τιμ εχω και εγω
Luxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Και ποσο πληρωνεις; Επισης μπορω να συνδεσω ηχεια με woofer στο laptop; Αν αγορασω καρτα Tv, θα μπορω να βλεπω τηλεοραση απο το Laptop χωρις να εχω τιποτα αλλο; Θα πρεπει να υποστηριζει η περιοχη κατι;
basilis5 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 θελει κεραια και θα πιανεις οτι πιανει και μια τηλεοραση στην περιοχη που μενεις μπορεις να συνδεσεις ηχεια με γουφερ, εγω εχω 2.1 πανω στο λαπτοπ μου τωρα. οι τιμες εχουν αλλαξει και εχουν βγει νεα προγραμματα. να σου πω την αληθεια δεν ξερω ποσα δινουμε,ειναι εταιριο και το χει ο πατερας μου μπες ομως μια βολτα στην τιμ και θα τα βρεις ολα
Luxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Τι κεραια θελει; Σε μερικες καρτες tv δινει και κεραια. Αυτη λες; Και πως εγκαθισταται; Για παραδειγμα αν αγορασω αυτο, θα θελει και κεραια; Ή ειναι ενσωματωμενη;
basilis5 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 δεν αναφερει κατι για κεραια, μπες να δεις στην σελιδα της εταιριας. κεραια κανονικη επιγεια, σαν αυτη που πιθανον εχεις σπιτι στην τηλεοραση σου. μια απλη εσωτερικη κεραια κανει,αλλα και αν εχεις εγκατασταση σπιτι σου ακομα καλυτερα
Dark_son20 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 gia 5.1 thes karta eksoteriki ixou gia na doseis (poli liga lap dinoun embedded 5.1) ta TV tuner me tin kereoula den exoun kamia elpida stin ellada thes eksoteriki kanoniki megali (liga einai afta pou pianoun me tis esoterikou xorou) gia na antigrafeis 16x pali me usb antigrafiko den exw den slim na ftanei 16x gia to internet einai poli akrivo parto apofasi den tha exeis internet poses meres tha mas kaneis tin xari?....eeee tha katseis ithela na po :twisted: :twisted: mperdepsa ti glossa mou...
geogeor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Νομίζω κάτι θα μπορείς να κάνεις με αυτό που περιγράφεται σε αυτό το θέμα οικονομικά αλλά μόνο για σερφάρισμα οχι download : http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=192910 ποια ακουστικά 5,1 έχεις με ενδιαφέρει να πάρω εισαι ικανοποιημένος απο αυτά?
Luxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Καλυτερα να μην εχω Internet. Θα μου κανει και καλο 3 μηνες θα λειψω Εγω εχω τα Logitech X-530 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δλδ με το παραπανω Tv Tuner δεν θα εχω τυχη; Αν θελω να αγοραση την παρακατω καρτα ηχου, πως θα την συνδεσω με το laptop; http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=28&product=699217&tab=specs Τελος, επειδη στο laptop θα συνδεσω ηχεια, αντιγραφικο, σκληρο δισκο, hub με 8 θυρες usb και την καρτα ηχου, μηπως θα χρειαστω τπτ για το ρευμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.