Kyanh_Akth Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 eksartatai apo to ypolipo systhma (chipset) ton epeksergasth kai to bus tou an me dual channel tha exeis auksisi sthn apodosh tou ypologisth, isws stis kainourgies sintheseis h diafora single channel se sxesh me dual na einai elaxisth se palaiotera omws sigoura exei diafora. http://en.wikipedia.org/wiki/Dual_channel_DDR Vatos_locos pou spoudazeis an epitrepetai?
george_o/c Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Αυτό ήθελα να πω τώρα, πάντα πίστευα ότι αυξάνονται οι επιδόσεις με dual channel mode το είχα διαβάσει και σε περιοδικά και σε reviews στο Internet, και ακόμα ψιλοδυσκολεύομαι να το πιστέψω... 2-3% πολύ λίγο... λίγο απίστευτο μου φαίνεται Ακόμα και τώρα σίγουρα υπάρχει διαφορά (μπορεί να είναι και μικρή αλλά υπάρχει)
george_o/c Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Ωραίος... mate... Εγώ παρατήρησα διαφορά με τα 2x512 dual channel από ότι με το 512 μόνο του στο Roller Coaster Tycoon (μικρότερα loading Times, γρηγορότερη απόκριση)... Άρα to dc λοιπόν κάνει διαφορά... ΟΚ όχι και +2-3%... ΜΟΝΟ
Kyanh_Akth Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 * Asus A7N8X motherboard * AMD Athlon XP 2500+ processor at 2.3 GHz and 1.825 volts * Maxtor 40GB 7200RPM drive * Western Digital 160 GB 7200RPM drive * PNY Nvidia 6800 GS AGP w/ stock clocks kati mas eipes twra Gary_Kokkin... :S
rotten crusader Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 άρα με ένα νορμάλ σύστημα κερδίζεις τοκατιτίς σου κ όχι 2-3%...έτσι να τα βλέπουν μερικοΙ
stefan123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 άρα με ένα νορμάλ σύστημα κερδίζεις τοκατιτίς σου κ όχι 2-3%...έτσι να τα βλέπουν μερικοΙ Ναι εχεις δικιο,μαλλον υπερεβαλα,ισως ειναι και λιγοτερο.....
thanocaster Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Ναι εχεις δικιο,μαλλον υπερεβαλα,ισως ειναι και λιγοτερο..... +1 Κι εγώ δεν είδα τεράστια διαφορά σε σύστημα με ASUS Crosshair, AMD 4200+ kai 2x1Gb 667MHz από single σε dual channel... Για την ακρίβεια αν δεν το έγραφε στο BIOS θα πίστευα ότι απλά δεν δούλεψε το DC...
Gary_Kokkin Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 * Asus A7N8X motherboard * AMD Athlon XP 2500+ processor at 2.3 GHz and 1.825 volts * Maxtor 40GB 7200RPM drive * Western Digital 160 GB 7200RPM drive * PNY Nvidia 6800 GS AGP w/ stock clocks kati mas eipes twra Gary_Kokkin... :S Φίλε μου,εκτός του ότι δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε σένα,από την άλλη δεν είδα δικό σου παραδείγμα,σαν "ουδέτερη τεκμηριωμένη" άποψη εκτός του ότι διαβασες στο wikipedia ,ανέφερες απλά την γνώμη σου,σεβαστή, αλλά το τι μας αρέσει ή νομίζουμε δεν είναι διαλογος για να βγεί συμπέρασμα. Ειδικά όταν η λογική λέει ότι όσο "δυνατότερο" σύστημα τόσο καλύτερες επιδόσεις,αν κολλάς στις προδιαγραφές,και υπάρχει και ο Γούγλης αν είναι να λέμε άσκοπα τα ίδια,γιατί "κάποιοι" βλέπουν διαφορά εκεί.
Vatos_locos Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 RAM - 512 MB Single vs 1024 MB Dual Channel Περίμενε εσύ να μην κερδίσεις με την διπλάσια μνήμη σε DC ας έκαναν το bench με 1024 και στις 2 περιπτώσεις και θα έλεγα ναι αλλα επειδή τα benche τα έχω κάνει και εγώ το 3-5% που κερδίζεις από single σε Dc ιάνει μηδαμινή στην χρήση του υπολογιστή εκτος αν είσαι τόσο ψείρας και κυνηγάς και τον 1 fps Kyanh_Akth ηλεκτρονικός Υπολογιστών/συσκευών/δικτύων και εγκατασάσεων και στο μέλλον αν olla πάνε καλά ηλεκτρονικός ιατρικών μηχανημάτων
seiracides Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 @rotten crusader : Για την πρόταση για το μητρική με chipset P35,αυτη είναι αμφισβητίσημη σε επιδόσεις,μεταβατική περίοδος για νέο chipset Χ38,δες προηγούμενα thread,και το συγκεκριμένο Αsus είναι "φθηνό" σε χαρακτηριστικά γι'αυτό κοστίζει λιγότερο,χώρια ότι υπάρχει μόνο εγγύηση Πλαισίου,όχι Αsus:twisted: Kαλύτερα μια μητρική με 965chipset C2 revision και είναι κανείς σύγχρονος για 1 έτος τουλάχιστον,oc με χαμηλες θερμοκρασίες PCB ,αλλά προσοχή οι τιμές μητρικών 965 που πέφτουν,είναι αυτές που δεν έχουν το C2 revision,υπάρχουν πολλές ακόμα σε stock στην αγορά Oσο αφορά το Dual channel,υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που την υποστηρίζουν,οπότε με τις σημερινές τιμές μνημών είναι πρόταση αγοράς. Επίσης με Dual channel η virtual μνήμη στα ΧP δεν χρειάζεται και μπορείς να την απενεργοποιήσεις για χώρο στο δίσκο,αν δεν παίζεις παιχνίδια (προυπόθεση 1GB min) Ρε παιδιά πολύς κόσμος - και εγώ - θέλουμε αυτές τις μέρες να κάνουμε αναβάθμηση, αλλά πώς να ξέρω από πρίν ότι η μητρική είναι c2 και όχι c1;
Kyanh_Akth Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 mhpws yparxei kapoio montelo me 865 pou einai sigoura c2 revision logw tou oti kikloforise prosfata? etsi tha apofigei kapoios to risko
Gary_Kokkin Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Θ'αναφέρω για Αsus επειδή έφεραν στην δουλεια νέα computer και τσεκαρα αυτα που έχουν 965chipset .-Από κάτω προς τα πάνω από P5B-E και μετά ,είναι τα "νέα" μοντέλα με C2 chipset. http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307 Προτού αποφασίσετε,διαβαστε κανένα review στο Internet γιατί όλα δεν είναι αξιόλογα,παρά τα καλούδια που προσφέρουν Το P965-C2 κυκλοφορησε μετά 9/2006 αν βοηθά αυτό,και αν υπάρχει σε άλλες φίρμες ενδεικτικό παραγωγής στο κουτί ή σαν © 9/2006 .Ακόμα μερικά προηγούμενα μοντέλα πολύ καλά μοντέλα της Αsus,όπως το P5B Deluxe έχουν C2 έκδοση chipset,καθως είναι από τα τελευταία παραγωγής πριν αντικατασταθούν,αλλά είναι δύσκολο να τα βρείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.