Προς το περιεχόμενο

η πιο overclockable μητρική!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε george τα 2χ512 τα πήρα 170 κ 8α τα πουλήσω γαι 80€...τέσπα αν αποφασίσω να πάρω ram,θα πάρω ενα νέο 2χ2 κ θα τελειώνω,γτ απ'ότι κατάλαβα δν συμφέρει 4χ512....αχ ddr3 βγάλανε,χωρητικότητες αυξήσανε,συχνότητες αυξήσανε,κατανάλωσή-θερμοκρασία ρίξανέ,εύρος διαύλου ΠΌΤΕ θ'αυξήσουνε?θέλω 256 bit :cry:

re vate loce tsampa milao?xoris n-vidia chipset gt exo radeon!lol!

pantos gt tn p5k psinomai k go,alla re gmt poli f8ini dn einai?gia asus ennoo pou fimizetai g to tsimpima stis times...

Δημοσ.

ρε συ rotten crusader γιατί έχεις την ιδέα οτι με DC θα τρέχει πιο γρήγορα το pc σου ? στην ουσία δεν θα δείς καμία απολύτος διαφορά μόνο σε κανένα bench και αν ψάχτο λίγο για να μην λές οτι στα λέμε και ετσι για να έχουμε να postάρουμε ;)

Δημοσ.

@rotten crusader :

Για την πρόταση για το μητρική με chipset P35,αυτη είναι αμφισβητίσημη σε επιδόσεις,μεταβατική περίοδος για νέο chipset Χ38,δες προηγούμενα thread,και το συγκεκριμένο Αsus είναι "φθηνό" σε χαρακτηριστικά γι'αυτό κοστίζει λιγότερο,χώρια ότι υπάρχει μόνο εγγύηση Πλαισίου,όχι Αsus:twisted:

Kαλύτερα μια μητρική με 965chipset C2 revision και είναι κανείς σύγχρονος για 1 έτος τουλάχιστον,oc με χαμηλες θερμοκρασίες PCB ,αλλά προσοχή οι τιμές μητρικών 965 που πέφτουν,είναι αυτές που δεν έχουν το C2 revision,υπάρχουν πολλές ακόμα σε stock στην αγορά:confused:

Oσο αφορά το Dual channel,υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που την υποστηρίζουν,οπότε με τις σημερινές τιμές μνημών είναι πρόταση αγοράς.

Επίσης με Dual channel η virtual μνήμη στα ΧP δεν χρειάζεται και μπορείς να την απενεργοποιήσεις για χώρο στο δίσκο,αν δεν παίζεις παιχνίδια

(προυπόθεση 1GB min)

Δημοσ.

sorry αλλά απ'το διάβασμα(λέμε τωρα...)έχω κουραστεί κ δν το πιασα το αρτικόλεξο....απ'ότι έχω ακούσει-δεί βασικα στο overclockers,με dc(τώρα που το μαθα!)τρέχουν με διπλάσιο ρυθμό(128bit έναντι 64)k αυτό γίνεται αρκετά αισθητό στην ταχύτητα...για να καταλάβεις τι εννοώ πάρε μία 64bit gpu κ μια 128 bit κ παίξε ένα νορμάλ fps...πίστεψε με η 128 θα το τρέχει με πολύ καλύτερο rate(+5-10 χαλαρά πιστεύω)...φαντάσου τώρα να έπαιζες το ίδιο παιχνίδι με μια 256bit...

ελπίζω να σε βοήθησα με το παράδειγμα...

Δημοσ.

rotten crusader ασε της GPU σε άλη μερια εκεί ναι έχουν διαφορά με 2πλο bus στις μνήμες δε είναι μηδαμινή και επειδή το έχω δοκιμάσει κανε εσύ την δοκιμη να καταλάβεις βγάλε το ένα dimmακι σου και βάλτο μια θέση πιο διπλα για να δουλέωει single και χτυπα ένα bench και μετά κάντο και με dc να δεις και πες μου αν έχει διαφορα ;)

Δημοσ.

χμμ...τον υπολογιστή τον πήρα συναρμολογημένο από τεχνικό(της κακιάς ώρας...)κ μου βάλει τα dimm σε single mode...σε κόβουν απ'το μέγιστο της πρακτικής απόδωσης ακόμα αν τρέχεις 2 παραθυράκια(ενώ όταν τις έβαλα σε dual channel μπορούσε να τρέχει άνετα 3παράθυρα,αν κ μόλις γέμισε το 87% του δίσκου άρχισε να κολλάει!)βεβαίως μπορεί να ήταν τυχαίο καθώς τν ίδια περίοδο που τις έβαλα σε DC "πείραξα" κ τν εικονική μνήμη άρα μπορεί αυτό να βελτίωσε τα πράγματα...όπως κ να χει ένα είναι σίγουρο::"υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που την υποστηρίζουν,οπότε με τις σημερινές τιμές μνημών είναι πρόταση αγοράς.

Επίσης με Dual channel η virtual μνήμη στα ΧP δεν χρειάζεται και μπορείς να την απενεργοποιήσεις για χώρο στο δίσκο,αν δεν παίζεις παιχνίδια

"

Δημοσ.

ε καλά ένταξη αφού δεν θες να καταλάβεις κάποια πράγματα τι να σου πω

αν νομίζεις ότι με DC θα έχεις το pc σου 100% πιο γρήγορο τι να σου πω

όσο για το page file ακόμα γελάω :D δεν έχει σχέση DC με page file έχεις δεν έχεις page file δεν λέμε ούτε στον εχθρό μας να το απενεργοποίηση αν δεν έχει τουλάχιστον 2-3Gb μνήμη

από εδώ και πέρα τα συμπεράσματα δικά σου εγώ προσπάθησα...

Δημοσ.

dn eipa oti 8a apenrgopoieiso tn virtual re agori mou...alla katalave oti me double rate to pc diefkolinetai arketa...OLOI to xeroun auto...episis kaneis dn milise gia 100% pio grigoro pc,la8os to piases,apla me dc to ergaleio ginetai diaxeirizetai pio grigora ta dedomena...ka8ari fisiki einai:an f'=2f tote T'=T/2

Δημοσ.

ναι βρε αγόρι μου μόνο που εδώ δεν είναι φυσική αν και χρησιμοποιούμε πυρίτιο εδώ παίζουν ρεύματα και χρονισμού και οι μνήμες δεν έχουμε μεγάλες διαφορες από απλό με DC αν θες κατάλαβε το αν δεν θες δουλειά σου έχω τόσα χρονια που ασχολούμαι με τους υπολογιστές και αλλα 3 που τους σπουδάζω τώρα αν δεν σου φτάνει αυτό τι να σου πω πήγαινε και εσύ και γίνε άλλο ένα προβατάκι τις τεχνολογίας και κυνηγά ότι βγαίνει από πίσω εγώ στα είπα και τις προτάσεις μου στις έκανα από εκεί και πέρα κανε ότι καταλαβαίνεις i'm off

Δημοσ.

animoun fan boi 8a sizitaga gia ddr3 QX6800+16g ram+sli k alla polla...ontos dn gnorizo osa esi apo 8ema texnnologias...alla to na epimeneis ti 64 ti 128 se xaraktirizei pisteuo...apo kei k pera epeidi auta pou les exoun kapoia vasi 8a kano kati aplo gia na ma8oume poso simantiko to bit rate g tis ram...pigaine sto overclockers se mia toulaxiston ora apo tora k koita to 8ema :to bit or not to bit" stin katigoria mnimes...nomizo oti oi eidikoi mporoun na mas peisoun g tn axia tou bit,ti les?

Δημοσ.

Με τις μετρησεις που εχω κανει σχετικα με το αν υπαρχει διαφορα στις μνημες που ειναι σε dual channel η οχι το αποτελεσμα ηταν σχεδον το ιδιο τοσο σε προγραμματα οσο και σε benchmarks,αντε με dual να ειναι το pc 2-3% πιο γρηγορο....oποτε κατα την γνωμη μου δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα(στην πραξη) αν οι μνημες ειναι σε dual η οχι...

Δημοσ.
Με τις μετρησεις που εχω κανει σχετικα με το αν υπαρχει διαφορα στις μνημες που ειναι σε dual channel η οχι το αποτελεσμα ηταν σχεδον το ιδιο τοσο σε προγραμματα οσο και σε benchmarks,αντε με dual να ειναι το pc 2-3% πιο γρηγορο....oποτε κατα την γνωμη μου δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα(στην πραξη) αν οι μνημες ειναι σε dual η οχι...

Πάντως μέχρι τώρα νόμιζα ότι με dual channel κέρδιζες κάτι παραπάνω (ούτε καν +10%). Αλλά αφού το έκανες με benchmarks... οκ:-D μάλλον έφτασε η ώρα να αναθεωρήσω τις απόψεις μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...