Gary_Kokkin Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Σε ποιο νέο μοντέλο 16-20x recorder αναφέρεσαι που δεν εχει πρόβλημα στα 4x ?
blackstar Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 4x den dhmiourgei kanena apolytws provlima.Oso pio mikri taxytita toso ligotera sfalmata epifaneias.Ektos vevaia an exeis mapa recorder.Ta kala fainontai k sta 4x kai sta 16x Plaka kaneis? Pleon ola ta dvd-rw einai optimized gia high speed, oxi gia 4x, opos eipa, to mono poy 8a soy dosi to 4x einai xamilotero Jitter, alla perisotera pie/pif, tespa, an to drive sou einai toso eyas8ito sths diakimansis toys jitter ti napo, egw pantos me to mono drive pou egrafa sosta sta 4x htan ena 106d tis pioneer me to nec7173 lg42l ola grafonte mia xara sta 18x, kai me to jitter na mhn pigeni poli pano apo to 9%. Edw kai pola xronnia exei xa8i o my8os toy "slower is better".
De@th L0rd Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Σε ποιο νέο μοντέλο 16-20x recorder αναφέρεσαι που δεν εχει πρόβλημα στα 4x ? "Pleon ola ta dvd-rw einai optimized gia high speed, oxi gia 4x, " Λοιπόν για να γίνομαι πιο ξεκάθαρος Verbatim δισκάκια +/- R δεν έχει σημασία. Σε συνδύασμό με LG DVD 16X GDR-8164B ή PLEXTOR PX-760A Κανένα πρόβλημα απολύτως στα 4x .Όλες μου τις ταινίες εκεί τις γράφω.Τώρα αν είναι κανα game ή data τα γράφω 16χ.20χ recorder δεν έχει πέσει στα χέρια μου ακόμα κ συνεπώς δεν ξέρω.
Gary_Kokkin Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Η ποιότητα των Verbatim με τα 4 διαφορετικά εργοστάσια παραγωγής φασόν,είναι γνωστή αν ψάξεις. Οσο αφορά τις επιδόσεις 4x δεν βλέπω παρακάτω (βιαστικά όσο έψαξα) κανένα να τις ασπάζεται στα νέα drives,εκτός αν έχεις να μας παραθέσεις γράφημα να δούμε την διαφορά που λές . http://forum.cdfreaks.com/showthread.php?t=187096&highlight=760+burn+%404x http://forum.cdfreaks.com/showthread.php?t=189830
kpartsi Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Πάντως και εγώ συμφωνώ (και κάνω) με τις εγγραφές στις χαμηλές ταχύτητες!!!! Χρησιμοποιώ πάντα δισκάκια Verbatim 16x και εγγραφή με 2x στο Samsung TS-E552 και με 4x στο LG GSA-E10N χωρίς κανένα πρόβλημα. Και πάντα μετά την εγγραφή χρησιμοποιώ την λειτουργία του Nero επαλήθευσης δεδομένων και δεν μου βγάζει κανένα λάθος!!!!!!
Gary_Kokkin Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Tα δεδομένα μπορεί να έχουν γραφτεί αλλά αυτό είναι διαφορετικό από το quality test της εγγραφής που εξαρτάται από το drive,το firmware,και την ποιότητα του δίσκου.Αυτό ελέγχεται ως γνωστόν με το CD-DVD speed ή παρόμοια προγραμματα που δείχνουν την ποιότητα εγγραφής,και την αντοχή στο χρόνο http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=11382
De@th L0rd Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Koίτα στο εμπόριο κυκλοφορούν verbatim(καί άλλες μάρκες) μαιμού.Εγώ χρησιμοποιώ αυτά τα recordes + 1 NEC 3540 στο πατρικό μου.ΤΥ χρησιμοποιούσα στο παρελθόν,επίσης κανένα πρόβλημα σε χαμηλές ταχύτητες,απλά δεν τα βρίσκω εύκολα θεσσαλονίκη.Εγώ σου λέω από προσωπική εμπειρία ότι δεν μου έχει δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα.Τα DVD που έχω γράψει διαβάζονται παντού χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.Το γιατί προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι η χαμηλή ταχύτητα δημιουργεί προβλήματα δεν μπορώ να καταλάβω.Σε οποιοδήποτε πρόβλημα η ταχύτητα είναι ΕΝΑΣ μόνο από τους παράγοντες μαζί με τον:Τύπος Διασύνδεσης συσκευής (interface), Firmware, Τύπος Διασύνδεσης συσκευής σκληρού δίσκου, Ποιότητα μέσου , καθαριότητα lazer ,συνθήκες εγγραφής.
Gary_Kokkin Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δεν αμφισβητεί κανείς ότι δεν είσαι ευχαριστημένος,αλλά όταν οι περισσότερες γνώμες και η δική μου από εμπειρία δείχνει το αντίθετο,προκαλεί την περιέργεια πως και γιατί.Οι συνθήκες για σωστή εγγραφή είναι γνωστή και όλοι την έχουν αναφέρει.
FarCry Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 ayto akribos eixa pei kai egw prin merika post, pleon 8x einai to poio argo, na mh miliso gia to nec7173 kai lg h42l poy grafoyn kalitera sta 18x apo oti sta 12x h 8x. brikes esi diskakia sta 18X? Ase ebgalan oloi recorders me onomastikes sta 18X kai i epitropi prepei na perasei ta 18X media pou de nomizo na ginei. Not yet. Keep in mind that there is no official Standard for 18x and 20x at the moment and that there most likely won't be a standard.For 18x you will have to use 16x media which is recommended by the drive manufacturer for 18x. poulane figoura mono stous katanalotes Kai gia na min anarotieste gia to 20X pou diabasate parapano Lite-on readies 'world's first' SATA 20x DVD drive Lite-on will ship what it claims is the world's first 20x DVD writer with a SATA connection. The LH-20A1S can handle all the major DVD and CD recordable and rewriteable formats, including dual-layer media.
blackstar Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 brikes esi diskakia sta 18X? Poio to problima me ta 16x diskakia? an einai sosti h kataskeyh toys grafonte mia xara sta 18x, den katalaba ti sxesi exei h onomastiki taxitita me thn taxitita engrafis? moy exoyn tixi 16x (no name) poy to drive den ta egrafe pano apo 12x, opote den blepo kapoio logo na kremome apo thn onomastiki taxitita toy mesoy, kai oxi apo thn poiotita toy. Ypospin pleon oloi exoyn bgalei 18x me thn lg & liteon na briskonte sta 20x.
FarCry Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Nai alla eides diafora sto xrono ton diskon 16X na grafontai sta 18X? giati apo ta review eida oti den allazei kati. Episis iparxoun media 16X pou na grafontai sta 20x kai na iparxei diafora sto xrono eggrafis?
Gary_Kokkin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Στα LG μια ποιοτική εγγραφή δίσκου 16x στα 18x γίνεται περίπου σε 5'15'' χωρίς pathced firmware.Δεν νομίζω ότι δεν είναι σημαντική διαφορά. Αμα ψάξεις μπορεί να δείς σχετικά test στα forum και "επιδόσεις" χρηστών,και αυτό γίνεται σε πολλές φίρμες πια με τ'ανεπίσημα firmware.Τα review όταν γίνονται είναι σε πρώιμα προιόντα που δεν έχουν "στρώσει" με αναβαθμίσεις.
FarCry Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Στα LG μια ποιοτική εγγραφή δίσκου 16x στα 18x γίνεται περίπου σε 5'15'' χωρίς pathced firmware.Δεν νομίζω ότι δεν είναι σημαντική διαφορά. Αμα ψάξεις μπορεί να δείς σχετικά test στα forum και "επιδόσεις" χρηστών,και αυτό γίνεται σε πολλές φίρμες πια με τ'ανεπίσημα firmware.Τα review όταν γίνονται είναι σε πρώιμα προιόντα που δεν έχουν "στρώσει" με αναβαθμίσεις. paso. giati edo diabasa gia 5'35'' opos mporeis na diapistoseis apo tis eikones Verbatim 16x DVD+R @ 18X Verbatim 16x DVD-R @ 18X
Gary_Kokkin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Το ζητούμενο είναι η ποιότητα εγγραφής σε αυτές τις ταχύτητες,μάλλον τα επόμενα γραφήματα από εκεί που τα βρήκες.
FarCry Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Το ζητούμενο είναι η ποιότητα εγγραφής σε αυτές τις ταχύτητες,μάλλον τα επόμενα γραφήματα από εκεί που τα βρήκες. De katalaba ti thes na peis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.