Προς το περιεχόμενο

Neo Pc Gia Games

kakosgr4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ασε καλυτερα το Ps3 στα ταρταρα που βρισκεται

προτεινω αυτα:

thermaltake soprano

core 2 duo e6600

scythe infinity

asus p5k deluxe

g.skill 2x1gb 800mhz 4-4-3-5

foxconn 8800gtx

seagate 320gb

seasonic 650w

bgainei sta 1400,pairnei penryn kai ddr3

fysika tha kratisei gia 2 xronia,ektos kai an den paizeis xamhlotera apo 1920x1200 me 8xAA kai 16xAF

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tελικά θα πάρω ps3 κατα τις 10 Ιουνιου για να παίζω ολα τα παιχνίδια με καλες αναλυσεις και τελεια γραφικα χωρις να κολαει καθόλου...

Δημοσ.
Και στα πρώτα 10 παιχνίδια που θα πάρεις, θα χεις δώσει κι άλλα 700 ευρώ. :lol: :lol: :lol:

Σύνελθεεεε φιλαράκιιι.

What about theios speaking? :)

Δημοσ.

Και αν αγορασεις κατι και δεν σου αρεσει; Αλλο να εχεις υπολογιστη και αλλο να εχεις κονσολα.. Πχ εμενα μου εδωσε ο θειος το Carbon και την επομενη ημερα το εσβησα επειδη δεν μου αρεσε και του ειπα να μου στειλει το F.E.A.R. Ενω εσυ θα δωσεις 60 ευρω και μετα αλλα τοσα..

Δημοσ.
File mia poli dinati sinthesi gia games kai skliro overclock einai i eksis

CONROE E6600--> 200 EURO

ABIT i680--> 230 EURO

2X1GB GSKILL 800MHz--> 179 EURO

XFX 8800GTX--> 410 EURO

PSU ENERMAX 850 WATT--> 230 EURO

CASE THERMALTAKE ARMOR--> 150 EURO

WATERCOOLING--> 150 EURO

1549 EURO TORA.

MESA IOUNIOU THA EXI KATO APO 1500 EURO.

Για μεσα ιουνιου θα συζηταμε για αλλα...

Για τωρα

Κοιτας για 4300/4400 με 100/120 ευρω

asus p35 μητρικη με 150ευρω

2900xt με 330ευρω

μνημες crucial 2x1gb 667 με 85ευρω

τροφοδοτικο thermaltake 700watt με 98ευρω

κουτακι οποιοδηποτε ποιοτικο της αρεσκειας σου,με εμφαση προς stalker μερια η για ποιο οικονομικο, μεγαλο chieftec 165/90 ευρω

Ειτε μια καλη αεροψυξη με ~40ευρω

Ειτε νερακι με ~150ευρω

Και εισαι στο 85%-90%των επιδοσεων της προηγουμενης συνθεσης που προταθηκε με το 55%-66%(800-1000ευρω) της τιμης...

Δημοσ.

Το γκαρντάσι θέλει παιχνιδομηχανή τελικά με λίγα λόγια.

Όπως και να το κάνουμε ένας υπολογιστής δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον ρόλο αυτό. Καλά κάνει γιατί στο playstation3 θα χαρεί τα παιχνίδια πολύ περισσότερο.

Μέσα στο καλοκαίρι θα εμφανιστούνε και οι πρώτοι θείοι λογικά για το playstation 3.

Δημοσ.

ta blu ray writers einai sta 600 euro tora. e se ligo tha pesoun kai pio xamila.

kai tha plironeis 15 euro gia ta blu-ray discs alla tha pesoun kai auta. xrono thelei

Δημοσ.

Κοίταξε αν θες ένα PC μόνο και μόνο για να παίζεις παιχνίδια (πράγμα που το θεωρώ απαράδεκτο καθώς με ένα PC εκτός από το να παίζεις παιχνίδια, το χρησιμοποιείς για Internet surfing, downloading, να κάνεις κάποια εργασία, να ακούσεις μουσική, να δεις ταινία και χίλια δυο άλλα πράγματα...) τότε καλύτερα πάρε PS3... Πάντως η μαγεία που σου προκαλεί το PC με τα μικροπροβληματάκια, το βάλε βγάλε, το overclocking, και όλες τις υπόλοιπες εργασίες που προανέφερα ο σταθμός παιχνιδιού 3 δε στο προκαλεί... μη λέμε ότι θέλουμε...

Δημοσ.

Είναι και τι παιχνίδια θες να παίζεις.Άλλα προσφέρει το PC και άλλα το PS3.Κατα την γνώμη μου πολύ καλυτερα το PC.Na ξέρεις οτι τα παιχνίδια θα είναι πολύ ακριβά.Επίσης όσο και να βγαίνουν καλύτερες παιχνιδομηχανές πάντα στο PC θα μπορείς να αλλάζεις κάρτες(ανάλογα με το συστημά σου) και να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.Όταν δεν είχα PC είχα ένα PS2, τα χρήματα που είχα δώσει ακόμα τα κλαίω.Τελικά το πούλησα,παίζω τα παιχνιδάκια μου στο PC, όχι με τα καλύτερα γραφικά αλλά όσα θέλω και φυσικά πολύ πιο καλά παιχνίδια.

Δημοσ.

Den mporoume na poume oti sto pc vgainoun kalitera paixnidia...analoga ti katigoria paixnidwn sou aresoun...to pc einai pio poli gia strategy,rpg klp...to ps3 einai ligo pio "arcade" fasi!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...